AKHS26 27 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 27 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) καταρχάς χαιρετώ όλο τα μελη του forum.που είναι τόσο ενημερωτικά προς πολλά θέματα,και πραγματικά συγχαρητήρια παιδιά είστε άψογοι και εξυπηρετικοι.Λοιπόν εγώ δεν είμαι ακόμα κάτοχος ενυδρείου αλλα από αύριο ξεκινάει το έργο.Αύριο περνώ τα τζαμια.και στην συνεχεια θα κάνω την βάση k.t.l πιστεύω μέχρι τα χριστούγεννα να έχει τελειώσει όλο το έργο.βεβαια θα ανεβάζω φωτό από το ξεκίνημα μέχρι το telos.exw ενημερωθεί πολύ μέσα από το forum για malawi και όχι μονο.απλά έχω μπερδευτεί λιγάκι με της μέτρησης...πάνω κάτω είναι ίδιες αλλα kia καμια φορα με μεγάλες διακύμανσης.τελικά pies είναι σωστές?ένα παράδειγμα.. PH:7,5-8,8 GΗ:10-18 KH:8-12 αλλου πάλι PH:8-8,5 GΗ:4-5 KH:6-7 .και είχανε τα ίδια ψαρια πάνω κάτω μέσα p.x είχανε yellow labs.για να αποκλείσω ότι μιλούσανε για άλλες περιοχεσ της" λίμνης!ποιεσ είναι η σωστές και με ποιεσ διακύμανσης?ευχάριστο προκαταβολικά παιδιά αν και στην συνεχεια θα έχω "κιαλες" ερώτησης (όπου βεβαια έχω μαύρα μεσάνυχτα) βεβαια έχω διάβαση εδώ και 3 εβδομάδες πολλές συζήτησις αλλα κάπου μπορεί να σκαλώσω Έγινε επεξεργασία 27 Σεπτεμβρίου 2009 - Dias Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 27 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 27 Σεπτεμβρίου 2009 Καλως ηρθες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 27 Σεπτεμβρίου 2009 #3 Share 27 Σεπτεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 27 Σεπτεμβρίου 2009 #4 Share 27 Σεπτεμβρίου 2009 καλως ηρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 27 Σεπτεμβρίου 2009 #5 Share 27 Σεπτεμβρίου 2009 καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKHS26 27 Σεπτεμβρίου 2009 Author #6 Share 27 Σεπτεμβρίου 2009 καλός σας βρήκα! !μπορεί κάποιος να μου πει για της τιμές στην χημεία που πρέπει να έχουνε,οποσ αναφερο και στην αρχη του ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 27 Σεπτεμβρίου 2009 #7 Share 27 Σεπτεμβρίου 2009 Καλως ηρθες Για ερωτησεις σχετικα με τα αφρικανικα ενυδρεια και το νερο τους καλυτερα ρωτα στην καταλληλη κατηγορια οπου διαβαζουν και απαντουν πιο ενημερωμενοι συνχομπιστες μας. Κιχλίδες Αφρικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος