miltosbitoulis2 30 Οκτωβρίου 2009 #51 Share 30 Οκτωβρίου 2009 που να δεις το ενυδρειο του stormtrooper! τοτε θα καταλαβεις τι εννοω Μικρέ και ποταπέ Αντωνάκη... Το ότι σου λείπει εσένα η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ δεν δικαιολογεί να φέρεις στο στόμα σου (και στο πληκτρολόγιό σου) το διαμάντι που είχα να κοσμεί το δωμάτιό μου! Και για να σου αποδείξω πως έχω δίκιο, άσε τους φίλους μας να κρίνουν: Ασ' τον Νίκο... Μην του δίνεις σημασία... Τι ξέρει ο Αντώνης από βιοτοπικά γης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 30 Οκτωβρίου 2009 #52 Share 30 Οκτωβρίου 2009 Πριν Τώρα Δεν πιστεύω να έχει μεγάλη διαφορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 30 Οκτωβρίου 2009 #53 Share 30 Οκτωβρίου 2009 (edited) Τώρα Εεμμμ.... Μήπως, λεω ΜΗΠΩΣ, ξέχασες να βάλεις ψαρι μεσα; Πολύ ωραίο πάντως! Και το προηγούμενο είχε την δική του ομορφία! Έγινε επεξεργασία 30 Οκτωβρίου 2009 - tsoum Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas213 7 Φεβρουαρίου 2010 #54 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 και το δικο μου παιδια πριν 6 μηνες μετα απο 6 μηνες και χθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 7 Φεβρουαρίου 2010 #55 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 Αργησα να το δω το θεμα αλλα πιστευω οτι αξιζει να μπει κ η "πορεια" του 120λιτρου μου!! -(η οποια ακομα δεν εχει σταματήσει κ ουτε πρόκειται απο οτι φαινεται!) Εδω η αρχη ενως Ψαρακα..(εμενα εννοω!!) 3 oscar 2 fire mouth .. αφου εμπλεξα με αυτα τα θηρια κ καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα-εκανα κ την εγγραφη μου εδω... Αφου καταφερα να διωξω τα θηρια το γυρισαμε σε κοινωνικο..(φουλ στο ψευτικο ομως!) πλαστικα φυτα-λαθος συνθεσεις ψαριων κ εννοειται λαθος παραμετρους στο νερο... Αργοτερα εμαθα οτι υπαρχουν πολλα ευκολα φυτα που θα μπορουσα να εχω απο την πρωτη μερα στο ενυδρειο μου! κ αφου σταματησα να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο,μεσα στον πονοκεφαλο που ειχα απο την @@@$$%@ που με εδερνε τοσο καιρο εφτιαξα αυτο.... (κ τοτε το εβλεπα κ γουσταρα κιολας!!!!) (μπορω να πω οτι το "ψευτικο" ηταν καλυτερο!!!!) Κ αφου ειχα λαλησει με τις τοσες ανατροπες δεδομενων που προεκυψαν στο μυαλο μου μετα το εντατικο διαβασμα στο νετ γενικοτερα αλλα κ εδω μεσα βεβαια κατεληξα φετος κ πριν κανα 2 μηνο, να φτιαχνω αυτο... μετα απο καμια βδομαδα.. κ σημερα.... Η επερχομενη εξελιξη του εντως 2μηνου..καθως περιμενω να μεγαλωσουν καποια αλλα κλαδεματακια(rotala mexicana,blixa japonika,echidnorus osiris,christmas-java moss k.a ) ωστε να μειωσω την πολυσπερμα κ την limnophilia που κυριαρχουν εκει μεσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 7 Φεβρουαρίου 2010 Author #56 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 (edited) τα ενυδρεια κ των 2 σας ειναι φανταστικα! Έγινε επεξεργασία 8 Φεβρουαρίου 2010 - antonis t83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 7 Φεβρουαρίου 2010 #57 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 Για το δικο μου δεν ξερω παντως το παλικαρι με στο Νο.58 τ'σπασε κανονικα...αν κ δεν εχω αποφασισει ακομα για το ποιο μου αρεσει περισσοτερο απο τα 2 θεματα του!μαλλον το γλυκο ομως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 7 Φεβρουαρίου 2010 #58 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 Ανδρεα αγγιξες την τελειοτητα (εσυ και ο Τοκος ) και τωρα πισωγυριζεις με τα αλατια Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 7 Φεβρουαρίου 2010 Author #59 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 o λαος ψηφιζει γλυκο!!!! προλαβαινειςν να το αλλαξεις παλι!! το χαλακι μπροστα τι φυτο ειναι/ηταν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeonTheProf 7 Φεβρουαρίου 2010 #60 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 +1 στο γλυκο. Πολυ ωραιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas213 7 Φεβρουαρίου 2010 #61 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 (edited) χαιρομαι πολυ που σας αρεσουν.ωραιο το γλυκο αλλα και το αλμυρο εχει την χαρη του.αν πετυχεις σωστες θεσεις στα φυτα ειναι απιστευτο.το φυτο μπροστα ηταν glossostigma elatinoides αν το γραφω καλα.σκεφτειτε πως σε αυτο το ενυδρειο δεν εριχνα ποτε λιπασμα και δεν ειχα υποστρωμα.μονο co2. Έγινε επεξεργασία 7 Φεβρουαρίου 2010 - andreas213 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 7 Φεβρουαρίου 2010 #62 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 χαιρομαι πολυ που σας αρεσουν.ωραιο το γλυκο αλλα και το αλμυρο εχει την χαρη του.αν πετυχεις σωστες θεσεις στα φυτα ειναι απιστευτο.το φυτο μπροστα ηταν glossostigma elatinoides αν το γραφω καλα.σκεφτειτε πως σε αυτο το ενυδρειο δεν εριχνα ποτε λιπασμα και δεν ειχα υποστρωμα.μονο co2. Δεν εριχνες ουτε diy λιπασμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 7 Φεβρουαρίου 2010 #63 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 και το δικο μου παιδια πριν 6 μηνες μετα απο 6 μηνες και χθες w0w!!!!!!!!!!!!γιατι διαλυσες το φυτεμενο ? αν και το reef πολυ καλο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpompiras 7 Φεβρουαρίου 2010 #64 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 χαιρομαι πολυ που σας αρεσουν.ωραιο το γλυκο αλλα και το αλμυρο εχει την χαρη του.αν πετυχεις σωστες θεσεις στα φυτα ειναι απιστευτο.το φυτο μπροστα ηταν glossostigma elatinoides αν το γραφω καλα.σκεφτειτε πως σε αυτο το ενυδρειο δεν εριχνα ποτε λιπασμα και δεν ειχα υποστρωμα.μονο co2. τιποτα?μπραβο σου ρε φιλε παντως,ολα ειναι στολιδια!!! στα ποσα watt/Ltr ησουν περιπου θυμασαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 8 Φεβρουαρίου 2010 #65 Share 8 Φεβρουαρίου 2010 Φιλοι, για πληροφοριες για το φυτεμενο του Ανδρεα διαβαστε το τοπικ που εχει κανει την παρουσιαση http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=32944&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Φεβρουαρίου 2010 #66 Share 8 Φεβρουαρίου 2010 2007 φυτεμένο 10 λίτρων !!! με Νeon Τetra…. πολλά για τα λίτρα του αλλά στον μήνα επάνω μετακόμισαν στο 90λίτρο. 2007 φυτεμένο 90 λίτρων και μόνο με Νeon Τetra (δεν υφίσταται πια). 2007 στο «στρώσιμο» το θαλασσινό 250 λίτρων, (με μερικά διακοσμητικά νεκρά κοράλλια να μη φαίνεται άδειο) 2007 και 2008 λεπτομέρεια μετά το στρώσιμο (χωρίς τα ..διακοσμητικά κοράλλια πια !!!) 2010 (σημερινή) …και μια ιστορική του περασμένου αιώνα… 1980-85 το πρώτο μου 80λίτρο θαλασσινό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kentavros 8 Φεβρουαρίου 2010 #67 Share 8 Φεβρουαρίου 2010 (edited) AIOLE αντε τωρα και στα σκληρα παντως βλεπω απο xenia πας καλα. Έγινε επεξεργασία 8 Φεβρουαρίου 2010 - kentavros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Φεβρουαρίου 2010 #68 Share 8 Φεβρουαρίου 2010 Ναι ρε συ.. πνίγομαι από xenia ... αφού χαρίζω και δεν τελειώνει... και πάλι πρέπει να βάλω αγγελία Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos 808 20 Φεβρουαρίου 2010 #69 Share 20 Φεβρουαρίου 2010 (edited) πριν......και μεταααααα!!! η κιτρινίλα είναι λόγο κακής ποιότητας φώτο...... Έγινε επεξεργασία 20 Φεβρουαρίου 2010 - konstantinos 808 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas213 20 Φεβρουαρίου 2010 #70 Share 20 Φεβρουαρίου 2010 Δεν εριχνες ουτε diy λιπασμα? τιποτα δεν εριχνα.μονο ενα γενικο της σερα.ειχα αγορασει καλιο και σιδηρο αλλα δεν τα χρησιμοποιησα ποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas213 20 Φεβρουαρίου 2010 #71 Share 20 Φεβρουαρίου 2010 τιποτα?μπραβο σου ρε φιλε παντως,ολα ειναι στολιδια!!! στα ποσα watt/Ltr ησουν περιπου θυμασαι? σε ευχαριστω φιλε μου.ημουν στα 150 watt στα 180 litre Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas213 20 Φεβρουαρίου 2010 #72 Share 20 Φεβρουαρίου 2010 Ναι ρε συ.. πνίγομαι από xenia ... αφού χαρίζω και δεν τελειώνει... και πάλι πρέπει να βάλω αγγελία πολυ ωραια εξελιξη και εγω καπως ετσι ειχα ξεκινησει.για ξενια ενδιαφερομαι εγω οποτε θες να δωσεις.ειναι απο τις αγαπημενες μου.keep reefing!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 20 Φεβρουαρίου 2010 #73 Share 20 Φεβρουαρίου 2010 τιποτα δεν εριχνα.μονο ενα γενικο της σερα.ειχα αγορασει καλιο και σιδηρο αλλα δεν τα χρησιμοποιησα ποτε. Αυτο? Διαστασεις: 1,00*40*50 Ογκος: 180 λιτρα Φυτα: blyxa japonica,rotalla rotundifolia,glossostigma elatinoeides,micranthemum umbrosum,stargrass,και αλλα πολλα πολλα Φοντο: μαυρο Θερμανση:1*200 watt Φιλτρανση: 600l/h Φωτισμος: 160 watt Ψαρια: 20 rasbora espei,6 sae,4 iriatherina werneri,6 xray tetra.10 red cherry shrimps,10 amano παροχη co2 180 φυσσαλιδες το λεπτο λιπανση estimative index Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas213 20 Φεβρουαρίου 2010 #74 Share 20 Φεβρουαρίου 2010 Αυτο? ηταν στα προθυρα να ξεκινησει αλλα σταματησα πριν καν αρχισω.η κατασταση του ενυδρειου μου ηταν ετσι με γενικο λιπασμα και πολυ διοξειδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 20 Φεβρουαρίου 2010 #75 Share 20 Φεβρουαρίου 2010 (edited) ηταν στα προθυρα να ξεκινησει αλλα σταματησα πριν καν αρχισω.η κατασταση του ενυδρειου μου ηταν ετσι με γενικο λιπασμα και πολυ διοξειδιο. Πολυ καλα νεα Πολλα οφτοπικ ας μεταφερθουν στο θεμα του Αντρεα οι πληροφοριες http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=32944&hl= Έγινε επεξεργασία 20 Φεβρουαρίου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος