viciouscircle 28 Σεπτεμβρίου 2009 #26 Share 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δυστυχώς δεν είχα φωτογραφήσει το πρώτο ενυδρείο , ήταν 12 λίτρα της deacostini με 5 χρυσόψαρα, μία τρίαινα από ψαροτούφεκο, πολύχρωμα μετράδια και πλαστικά φυτά, αχ... Μια από τις παλιές είναι αυτή, έκανα πειράματα με κόκκινο σελοφάν μέχρι πο το έκαψα και ηρέμησα, παρ' όλα αυτά το χρώμα περιγράφει τη λέξη που αντιστοιχεί... και δεν μιλάω για την ομάδα... Το επόμενο ήταν αυτό: Και τώρα αυτό και άλλα 6... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 28 Σεπτεμβρίου 2009 #27 Share 28 Σεπτεμβρίου 2009 Ποπο Νικο(trouper) και μου ελεγε ο Πανος οτι ειχες βιοτοπικο γης και δεν τον πιστευα.... "Όσα δεν φτάνει η αλεπού..." το λένε στο χωρίο μου Μερικοί από δω νομίζω πως κάνετε πλάκα, έτσι? Τί ενυδρεία είναι αυτά ρε συ Γιώργο και Πάνο και... και... και...??? Άντε μην αρχίσω να σηκώνω κι άλλες φωτογραφίες με λεπτομέρειες του ενυδρείου και έχουμε καρδιακά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 28 Σεπτεμβρίου 2009 #28 Share 28 Σεπτεμβρίου 2009 "Όσα δεν φτάνει η αλεπού..." το λένε στο χωρίο μου Μερικοί από δω νομίζω πως κάνετε πλάκα, έτσι? Τί ενυδρεία είναι αυτά ρε συ Γιώργο και Πάνο και... και... και...??? Άντε μην αρχίσω να σηκώνω κι άλλες φωτογραφίες με λεπτομέρειες του ενυδρείου και έχουμε καρδιακά! Δεν πιστευω να λες και για μενα Εγω εκανα οτι μπορουσα σε 45 λιτρα, χρυσοψαρο, μονομαχος, 2 ειδη τετρας, πλεκο και κλοουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 28 Σεπτεμβρίου 2009 #29 Share 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν πιστευω να λες και για μενα Εγω εκανα οτι μπορουσα σε 45 λιτρα, χρυσοψαρο, μονομαχος, 2 ειδη τετρας, πλεκο και κλοουν Φυσικά και όχι! Εσύ είσαι άξιος... Όχι τόσο όσο εγώ, αλλά έκανες ότι μπορούσες στα 45 λίτρα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 28 Σεπτεμβρίου 2009 #30 Share 28 Σεπτεμβρίου 2009 Και τώρα αυτό και άλλα 6... μου λες σε παρακαλω πως το πετυχες αυτο το φοβερο αποτελεσμα? κλιματαρια? λινκ παρουσιασης αν υπαρχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 28 Σεπτεμβρίου 2009 #31 Share 28 Σεπτεμβρίου 2009 μου λες σε παρακαλω πως το πετυχες αυτο το φοβερο αποτελεσμα? κλιματαρια? λινκ παρουσιασης αν υπαρχει... +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 28 Σεπτεμβρίου 2009 #32 Share 28 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...=18146&st=0 (την κάναμε τη διαφήμιση και σήμερα... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 28 Σεπτεμβρίου 2009 #33 Share 28 Σεπτεμβρίου 2009 1. Δεν μπορω να το πιστεψω... Αντωνη στο μιαλο μου εισαι παιδι μου???? σκεφτομουν μερες να ανοιξω ιδιο θεμα... και σημερα βλεπω αυτο...χαχαχα... 2. Πολυ καλο το Θεμα... και κατα την γνωμη μου στο τελος πρεπει να καθαριστει, να κλειδωσει και να καρφιτσωθει ωστε να δει ο κοσμος την πριν και μετα εποχη ΑΖ...... 3. Νομιζω και ντρεπομαι που το λεω οτι ειμαι πολυ χειροτερος απο τον τρουπη..... οριστε.... Πριν... Και μετα.... Εχω να πω λοιπον.. Ευχαριστω πολυ ολα τα παιδια του ΑΖ που με βαλαν στο σωστο το δρομο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 28 Σεπτεμβρίου 2009 #34 Share 28 Σεπτεμβρίου 2009 "Όσα δεν φτάνει η αλεπού..." το λένε στο χωρίο μου Μερικοί από δω νομίζω πως κάνετε πλάκα, έτσι? Τί ενυδρεία είναι αυτά ρε συ Γιώργο και Πάνο και... και... και...??? Άντε μην αρχίσω να σηκώνω κι άλλες φωτογραφίες με λεπτομέρειες του ενυδρείου και έχουμε καρδιακά! Νικο αν θες μπορω να σου πω την δικια μου συνθεση στα 60 λιτρα... Δυστιχως δεν εχω ουτε μια φωτο.. Ενδοξες εποχες με 2 green terror 2 Astronotus ocellatus εναν πλεκο....Και κατα διαστηματα καποια Σκαλαρια,μονομαχο,μολυ και νεον τα οποια κατα περιεργο τροπο χανονταν την επομενη μερα... Οπως το ειπες ενδοξες εποχες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 28 Σεπτεμβρίου 2009 #35 Share 28 Σεπτεμβρίου 2009 Αρε αντωνη...Επρεπε να το βαλεις το ποστ στο cafe να γραψουν κ της αλμηρας τα παιδια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
annateo 1 Οκτωβρίου 2009 #36 Share 1 Οκτωβρίου 2009 τον ιανουαριο περιπου απριλη πριν 10 μερες αν και οι ουσιαστικες διαφορες δεν φαινονται σε μια φωτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 1 Οκτωβρίου 2009 #37 Share 1 Οκτωβρίου 2009 Sta8h.... πριν ηταν πολυ καλυτερο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 1 Οκτωβρίου 2009 #38 Share 1 Οκτωβρίου 2009 Sta8h.... πριν ηταν πολυ καλυτερο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranxobios 3 Οκτωβρίου 2009 #39 Share 3 Οκτωβρίου 2009 οριστε και το δικο μου ενυδρειο πως ηταν: και πως εγινε ενα χρονο μετα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 3 Οκτωβρίου 2009 #40 Share 3 Οκτωβρίου 2009 (edited) το 1 μου 100λ χαλι μαυρο........! αγορα ριο240 μετα απο πολυ διαβασμα στο AQUAZONE........ και οπως ειναι τωρα αν δεν υπηρχε το forum θα ειχα ακομη 3red belied piranha σε100λ ενυδρειο λογω ελειπης ενημερωση απο τα pet shops...... Έγινε επεξεργασία 3 Οκτωβρίου 2009 - piranhas2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 5 Οκτωβρίου 2009 #41 Share 5 Οκτωβρίου 2009 θα ριξουμε γελιο!!! το πρωτο μου και η πορεια του......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnb 5 Οκτωβρίου 2009 #42 Share 5 Οκτωβρίου 2009 (edited) το ενυδρειο τον Απριλιο - Μαιο (το ενυδρειο τον απριλιο πως ηταν πριν μπω στο φορουμ ) Έγινε επεξεργασία 5 Οκτωβρίου 2009 - johnb Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnb 5 Οκτωβρίου 2009 #43 Share 5 Οκτωβρίου 2009 (edited) το ενυδρειο τον Απριλιο - και πως ειναι τωρα (το ενυδρειο τον απριλιο πως ηταν πριν μπω στο φορουμ ) Έγινε επεξεργασία 5 Οκτωβρίου 2009 - johnb Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 5 Οκτωβρίου 2009 #44 Share 5 Οκτωβρίου 2009 θα ριξουμε γελιο!!! το πρωτο μου και η πορεια του......... συνεχεια....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 6 Οκτωβρίου 2009 Author #45 Share 6 Οκτωβρίου 2009 πολυ ομορφα τα ενυδρεια σας! καποια ειναι ιδανικα παραδειγματα για να δωσουν κινητρο σε καποιον συνχομπιστα που εχει ξεκινησει λαθος, να διορθωσει το ενυδρειο του! αμαν με αυτα τα καραβια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 6 Οκτωβρίου 2009 #46 Share 6 Οκτωβρίου 2009 ....αμαν με αυτα τα καραβια! Ειδαμε καραβια, τιτανικους, ψαροβαρκες, δεν εχουμε δει ομως ακομα κατι σε αρχαιοελληνικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 6 Οκτωβρίου 2009 #47 Share 6 Οκτωβρίου 2009 αυτες ψάχνω!!! το πρώτο μου ήταν με την ακρόπολη και κάτι άλλα αρχαιοελληνικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 6 Οκτωβρίου 2009 #48 Share 6 Οκτωβρίου 2009 πολυ ομορφα τα ενυδρεια σας! καποια ειναι ιδανικα παραδειγματα για να δωσουν κινητρο σε καποιον συνχομπιστα που εχει ξεκινησει λαθος, να διορθωσει το ενυδρειο του! αμαν με αυτα τα καραβια! εεεεε....οχι παιζουμε!!! ειμουνα και εγω ενα ιδανικο παραδειγμα..... (δεν μου αρεσαν ποτε οι δυτες με τις μπουρμπουλιθρες ομως εχω ελαφρυντικα!!!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 27 Οκτωβρίου 2009 #49 Share 27 Οκτωβρίου 2009 up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 27 Οκτωβρίου 2009 #50 Share 27 Οκτωβρίου 2009 up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος