psychofski 25 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 25 Σεπτεμβρίου 2009 καλημερα παιδια εχω ενα 20λιτρο ενυδρειο και εχω μεσα ενα μονομαχο και μια θυληκια ειναικατι χρονια ζευγαρακι εκανα ενα λαθος ανθελετε και εβαλα και ενα χρυσοψαρο και νομιζω εχς γεννα στους μονομαχουσ τι να κανω να το βγαλω το χρυσο γτ παει και σκαλιζει τισ φυσαλιδες..heeeeeelp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 25 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 25 Σεπτεμβρίου 2009 Kαλημέρα φίλε μου,εγω θα σου έλεγα να βγάλεις το χρυσόψαρο,ανεξάρτητα απο την γέννα.Το χρυσόψαρο χρειάζεται 40 λίτρα μίνιμουμ(είναι παρεξηγημένο στο θέμα λίτρα) και χρειάζεται διαφορετικές σνθήκες νερού. Διαβασε τι λέει εδώ http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/goldfish.htm και εδώ http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/betta.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 25 Σεπτεμβρίου 2009 #3 Share 25 Σεπτεμβρίου 2009 Φυσικα να βγαλεις το χρυσοψαρο και να το βαλεις μονο του σ ενα ευδρειο στρωμενο τουλαχιστον 40λτ. Τα μπετακια δεν τα βαζουμε ολη την ωρα μαζι παρα μονο οταν θελουμε να ζευγαρωσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
psychofski 29 Σεπτεμβρίου 2009 Author #4 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 αφου δεν δημιουργει προβλημα το ενα στο αλλο γιατι να τα χωρισω..οκ το χρυσοψαρο ειναι στο δικο το χωρο πλεον..αλλα το πηρα απο το μαγαζι και το πηγα σπιτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 30 Σεπτεμβρίου 2009 #5 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτη τη στιγμη μπορει να μην υπαρχει προβλημα αλλα καποια στιγμη θα πεσουν αγριες δαγκωνιες και τα αρσενικα πρεπει να μπαινουν παντα μονα τους για να μην εχεις τετοια προβληματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος