nikoloutso 1 Οκτωβρίου 2009 #26 Share 1 Οκτωβρίου 2009 Βαγγε΄λη... μια χαρα παει.... Κανε μια αναφορα΄για το κόστος της κατασκευης.... του φωτισμου.... υ.Γ. ΣΚ μιλαμε για το άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
efthvag 1 Οκτωβρίου 2009 Author #27 Share 1 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές, αλλά και για τα...σκόρδα! Όσο για το κόστος : - Τζάμια-μπαλαστ είχα την τύχη να τα "σώσω" από μαγαζί γνωστού που έκανε ανακαίνηση - Οι "σκάφες" των φωτιστικών υπήρχαν στην αποθήκη. - Καλώδια, φισάκια υπήρχαν - Δύο λάμπες 15 βατ (Sylvania Grolux και Phillips Aquarelle), 11 ευρώ - Τα στεγανά ακροφύσια 3-3,5 ευρώ το ένα. - Η τετράγωνη σωλήνα PVC για τους "δίδυμους πύργους" 9 ευρώ, 3 μέτρα. - Χάλασα 2 σωληνάρια σιλικόνη (απ' το δεύτερο χάλασα κάτι παραπάνω από το μισό), 5 ευρώ το ένα. - Το αυτοκόλλητο για ντύσιμο "βάσης" και φόντο, αν θυμάμαι καλά 4,70-5 ευρώ το 3μέτραΧ45εκατοστά (dc-fix απο σούπερ μάρκετ). Αυτά..νομίζω δεν ξέχασα τπτ! και για το "αλλο", όποτε θες, τα λέμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 2 Οκτωβρίου 2009 #28 Share 2 Οκτωβρίου 2009 πλακα πλακα τα εχωσες κανα 40αρι πηγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 2 Οκτωβρίου 2009 #29 Share 2 Οκτωβρίου 2009 Πολύ καλή η εξέλιξη του ενυδρείου Βαγγέλη.Καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 2 Οκτωβρίου 2009 #30 Share 2 Οκτωβρίου 2009 να τα δεις όπως ποθείς τα θεριά σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 3 Οκτωβρίου 2009 #31 Share 3 Οκτωβρίου 2009 Βαγγελη.... και στα δικα μου!!! Υ.Γ. θαμιλησουμε μεσω βδομαδα για το θεμα μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος