diverjim 23 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 23 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα σε όλους. σήμερα το πρωί παρατηρώντας το ενυδρείο (54λιτ) με φυτά και έναν γλύφτη μόνο ανακάλυψα αυγά στα φύλα του φυτού. Υπάρχει περίπτωση να είναι του γλύφτη ? Αναγνωρίζει καποιος τα αυγα? ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δημήτρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 23 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 23 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα σε όλους. σήμερα το πρωί παρατηρώντας το ενυδρείο (54λιτ) με φυτά και έναν γλύφτη μόνο ανακάλυψα αυγά στα φύλα του φυτού. Υπάρχει περίπτωση να είναι του γλύφτη ? Αναγνωρίζει καποιος τα αυγα? ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δημήτρης Καλως όρισες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 23 Σεπτεμβρίου 2009 #3 Share 23 Σεπτεμβρίου 2009 Φιλαράκο μου καλως όρισες. Εγώ για σαλιγκάρια τα κόβω. Όταν λες γλείφτης τι εννοείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 23 Σεπτεμβρίου 2009 #4 Share 23 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό που λες γλύφτη μου φαίνεται για parotocinclus jumbo lda025 κοινώς pitbull pleco. Μόνο έναν έχεις μέσα στο ενυδρείο σου? Πόσο καιρό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diverjim 23 Σεπτεμβρίου 2009 Author #5 Share 23 Σεπτεμβρίου 2009 Φιλαράκο μου καλως όρισες. Εγώ για σαλιγκάρια τα κόβω. Όταν λες γλείφτης τι εννοείς? Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. pleco μάλον, το ψάρι στην φώτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diverjim 23 Σεπτεμβρίου 2009 Author #6 Share 23 Σεπτεμβρίου 2009 Φιλαράκο μου καλως όρισες. Εγώ για σαλιγκάρια τα κόβω. Όταν λες γλείφτης τι εννοείς? Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. pleco μάλον, το ψάρι στην φώτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 23 Σεπτεμβρίου 2009 #7 Share 23 Σεπτεμβρίου 2009 O "Γλύφτης" ΔΕΝ είναι "Γλύφτης" αλλά πλέκο ή αλλιώς γατόψαρο ή λορικαριίδα. Το συγκεκριμένο είναι κάποιο είδος Glyptopericthys και είναι πολύ μικρό για αναπαραγωγή σύν ότι η αναπαραγωγή και τα αυγά στα πλέκο δέν γίνετε έτσι. Τα αυγά στα φυτά σου προέρχονται από σαλιγκάρια κατά 90% Link to comment Share on other sites More sharing options...
diverjim 23 Σεπτεμβρίου 2009 Author #8 Share 23 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό που λες γλύφτη μου φαίνεται για parotocinclus jumbo lda025 κοινώς pitbull pleco. Μόνο έναν έχεις μέσα στο ενυδρείο σου? Πόσο καιρό? ναι προς το παρόν έναν, μόνο εδώ και τέσσερις μέρες που τελείωσα το στρώσιμο του ενυδρείου. Τώρα ψάχνομαι τι ψάρια να βάλω. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Το ενυδρείο μισοφυτεμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 23 Σεπτεμβρίου 2009 #9 Share 23 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) Σίγουρα σαλιγκαράκια... Ο pleco γίνεται πάρα πολύ μεγάλος για τα λίτρα του ενυδρείου σου. Δίαβασε και επέλεξε με προσοχή τα ψάρια που θα βάλεις μέσα. Μην ακους τις συμβουλές από τα pet shop. Έγινε επεξεργασία 23 Σεπτεμβρίου 2009 - theodor72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diverjim 23 Σεπτεμβρίου 2009 Author #10 Share 23 Σεπτεμβρίου 2009 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Νομίζω ότι το θέμα μπορει να κλείσει πλέον. (πώς γίνετε αυτό??) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος