djtonyel 21 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 21 Σεπτεμβρίου 2009 Αφτος ειναι ο αρχιγος του ενιδριου μου λιγο δισκολος αλα τον καταφερα ιδου σιντομα με πολες φοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 21 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 21 Σεπτεμβρίου 2009 Αφτος ειναι ο ερχιγος του ενιδριου μου λιγο δισκολος αλα τον καταφερα ιδου σιντομα με πολες φοτο HAIL στο περήφανο πατέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 6 Οκτωβρίου 2009 Author #3 Share 6 Οκτωβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 6 Οκτωβρίου 2009 #4 Share 6 Οκτωβρίου 2009 Τα συγχαρητήριά μου Σαν να βλέπω όμως λίγα μωρά... Είχες απώλειες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 6 Οκτωβρίου 2009 Author #5 Share 6 Οκτωβρίου 2009 ναι ειχα κα μια δεκαρια απολιες γιατι κατεωικα ροδο για μια βδομαδα ,και η ταιστρα κατι επαθε και μπλοκαρε και δεν ξερω σε πια μερα σταματισε να ταιζη ,παντος το σιγεκριμενο ειδος αναπαραγη ασταματιτα και πολα αυγα , αλα αναπτιζονται παρα μα παρα πολι αργα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 23 Ιουνίου 2010 Author #6 Share 23 Ιουνίου 2010 Για σας φιλοι γατοψαραδες πριν δυο μερες εβλεπα τα L-071 να παιζουν και ετσι σκευτικα να κανω μια αλαγη νερου και το σινβαν εγινε μετα απο εφτα μηνες απραξηας ξαναζευγαροσαν δεν ξερω ποσα αυγα αλα ειδα κατι που δεν το εχω ξενα δει ο αρσενικος ειχε καλυπσι τα αυγα με αμμο μεσα στην σπυλια .τα αυγα δεν τα καθαριζε οπος τα αλα πλεκο . συντομα και αλλες φωτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 23 Ιουνίου 2010 #7 Share 23 Ιουνίου 2010 Μπράβο και παλί! Τι εννοείς οτι είχε καλύψει τα αυγά με άμμο; Τα είχε θάψει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 23 Ιουνίου 2010 Author #8 Share 23 Ιουνίου 2010 σπροχνη αμμο μετα πτεριγια απο εξω πανο στα αυγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος