diskus fan 22 Σεπτεμβρίου 2009 #26 Share 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μηπως δεν φαινονται καλα τα χρωματα που εχω βαλει στις λεξεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 22 Σεπτεμβρίου 2009 #27 Share 22 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτο λεω κι εγω.... Υπαρχει ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια που επηρρεαζει τα ψαρια?? Μηπως να ανοιξουμε αλλο θεμα?? Ουτε κι'αυτο το ξερω και θα ηθελα να το μαθω ..... να η ευκαιρια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 22 Σεπτεμβρίου 2009 Author #28 Share 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μηπως δεν φαινονται καλα τα χρωματα που εχω βαλει στις λεξεις; Έχω ασπρομαυρο οθονη!!! Ουτε κι'αυτο το ξερω και θα ηθελα να το μαθω ..... να η ευκαιρια!!!! Κι εγω επισης!!! Τα παιδια μας (εγω δεν εχω) παιζουν, τρωνε και κοιμουνται μπροστα απο αυτε τις τηλεορασεις!!! SAVE THE WORLD!!! ΣΠΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 23 Σεπτεμβρίου 2009 Author #29 Share 23 Σεπτεμβρίου 2009 Ουτε κι'αυτο το ξερω και θα ηθελα να το μαθω ..... να η ευκαιρια!!!! Tελικα το έμαθα.... ισχυει!!! Ανοιγω καινουργιο θεμα εδω για συζητηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 1 Ιουλίου 2010 #30 Share 1 Ιουλίου 2010 ακαρδε γιατι πηρες τα ψαρακια απο τη γκαρσονιερα και τα εβαλες σε μεζονετα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 2 Ιουλίου 2010 #31 Share 2 Ιουλίου 2010 Βρε ακαρδε, αυτο το ψαρι δεν μπορει ουτε να εκει μεσα!!! Παντως το παλιο setup με το καστρο του κομη δρακουλα ηταν ποιο bollywood κατασταση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 2 Ιουλίου 2010 Author #32 Share 2 Ιουλίου 2010 Βρε ακαρδε, αυτο το ψαρι δεν μπορει ουτε να εκει μεσα!!! Παντως το παλιο setup με το καστρο του κομη δρακουλα ηταν ποιο bollywood κατασταση!! Τα ψαρια... βρισκονταν εδω μέχρι την περασμενη εβδομαδα... Τωρα ζουν στο 120λτρ!!! Υ.Γ. Για αυτο τωρα βγαζουν ασταματητα μπουρμπουλίθρες από πίσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 3 Ιουλίου 2010 #33 Share 3 Ιουλίου 2010 Τα ψαρια... βρισκονταν εδω μέχρι την περασμενη εβδομαδα... Τωρα ζουν στο 120λτρ!!! Υ.Γ. Για αυτο τωρα βγαζουν ασταματητα μπουρμπουλίθρες από πίσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος