sterba2 19 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 19 Σεπτεμβρίου 2009 Σε φυτεμενο ενυδρειο 120 λιτρα εχω θεσεις για 2 λαμπες. Στη μια εχω την arcadia original tropical. Στην αλλη να βαλω cool white ή warm light?? Υπαρχει μεταξυ τους καποια διαφορα?? Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 20 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 αναλογα τι χρειαζεται το ενυδρειο τι ψαρια εχει μεσα? θελουν δυνατο φως ή χαμηλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 20 Σεπτεμβρίου 2009 #3 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 και η arcadia freshwater lamp έχει πολύ καλό φως, σίγουρα πάντως πρέπει να κοιτάξεις και τις ανάγκες των ψαριών σου πριν βάλλεις 2η λάμπα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 20 Σεπτεμβρίου 2009 #4 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 αν προκειται για φυτεμενο θα εκλεινα περισοτερο προς τη warm λογω καλυτερου φασματος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sterba2 20 Σεπτεμβρίου 2009 Author #5 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δευτερη λαμπα χρησιποποιω εδω και πολυ καιρο αλλα απο αμελεια ειχα αφησει πανω μια no name κινεζικη. Ειμαι δηλαδη στα 60 watt / 120 λιτρα. Τα ψαρακια που εχω ειναι 6 corydoras , 2 σαε , 2 λαμπεο και 1 πλεκο . Απο φυτα εχω anubia nana , anubia barteri ,εχινοδορο ροζε και κερατοφυλλο. Θελω να βαλω και αλλα φυτακια που θα εχουν μεγαλυτερες απαιτησεις απο τα ηδη υπαρχοντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος