nikoloutso 19 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 19 Σεπτεμβρίου 2009 Χαιρετω τους συμφρουμητες. Πριν 8 μερες περιπου πηρα 4 black apple snails όπως αυτο που φαινεται στη φωτο. Μετα απο 1-2 μερες παρατηρησα οτι ορισμενα κομματια απο τα φυλλα τον φυτων, ειχαν φαγωθει. Ορισμενα ητανλίγο κιτρινα και οδευαν στο να κοπουν, αλλα τα σαλιγκαρια όπως φαινεται τα καθαρισαν. Την επομενη παρατηρησα οτι εχει εξαφανηστει αρκετο απο το γρασιδακι!!! Σημερα εχει εξαφανηστει όλο!!! Το ιδιο και η φτερη!!! Ειναι δυνατον να φταινε αυτα τα σαλιγκαρια ή φταιει κατι αλλο??? http://www.aquazone.gr/forums/index.php?ac...st&id=30542 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 19 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 19 Σεπτεμβρίου 2009 Ειναι δυνατον να φταινε αυτα τα σαλιγκαρια ή φταιει κατι αλλο??? Ναί φταίνε τα συγκεκριμένα που σάν είδος έχουν "μεγαλύτερη" όρεξη από τα κοινά κίτρινα Apple Snail.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 19 Σεπτεμβρίου 2009 Author #3 Share 19 Σεπτεμβρίου 2009 Ναί φταίνε τα συγκεκριμένα που σάν είδος έχουν "μεγαλύτερη" όρεξη από τα κοινά κίτρινα Apple Snail.... και τι κανω τωρα??? Θελω να το φυτεψω κι αλλο το ενυδρειο.... Τι λύση υπαρχει. Παντως ειναι και αρκετα μεγαλα τα ατιμα!!!! Υ.Γ.Τι μερα που τα έβαλα, την επομενη ειδα το "τσαμπι" στο καπακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 19 Σεπτεμβρίου 2009 #4 Share 19 Σεπτεμβρίου 2009 και τι κανω τωρα??? Θελω να το φυτεψω κι αλλο το ενυδρειο.... Τι λύση υπαρχει. Παντως ειναι και αρκετα μεγαλα τα ατιμα!!!! Υ.Γ.Τι μερα που τα έβαλα, την επομενη ειδα το "τσαμπι" στο καπακι. Άν θές φυτά, χάρισε τα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 19 Σεπτεμβρίου 2009 Author #5 Share 19 Σεπτεμβρίου 2009 Άν θές φυτά, χάρισε τα! Οκ.... ευχαριστω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 23 Σεπτεμβρίου 2009 Author #6 Share 23 Σεπτεμβρίου 2009 Τα black apple snails δώθηκαν.... ελπίζω μονο τα 500 αυγα να μην ειναι δικα τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 23 Σεπτεμβρίου 2009 #7 Share 23 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω 4 Ninja Apple Snails.... Θες κανενα...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 23 Σεπτεμβρίου 2009 Author #8 Share 23 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω 4 Ninja Apple Snails.... Θες κανενα...?? Εχω 9 και ειναι μεγαλα.... προς το παρον κωστη όχι.... τη φακη φερε!! ΝΑ δω απο τα αυγα τι θα βγει και βλεπουε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 23 Σεπτεμβρίου 2009 #9 Share 23 Σεπτεμβρίου 2009 Τα δικα μου ειναι πιο μεγαλα.... Ποπο..Δεν θα σου φερω στο τελος Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 23 Σεπτεμβρίου 2009 Author #10 Share 23 Σεπτεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 23 Σεπτεμβρίου 2009 #11 Share 23 Σεπτεμβρίου 2009 Θα σε φερω εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
grafistas 28 Οκτωβρίου 2009 #12 Share 28 Οκτωβρίου 2009 Χαρίζεται ένα ζεύγος Black AppleSnails, καθ'οτι μου έχουν καταστρέψει το ενυδρείο... Άσε που όλη μέρα κάνουν SEX... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grafistas 31 Οκτωβρίου 2009 #13 Share 31 Οκτωβρίου 2009 Χαρίζεται ένα ζεύγος Black AppleSnails, καθ'οτι μου έχουν καταστρέψει το ενυδρείο... Άσε που όλη μέρα κάνουν SEX... Aντε βρε παιδιά, θα τα πάρει κανένας, ή θα τα βάλω στην ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 1 Νοεμβρίου 2009 Author #14 Share 1 Νοεμβρίου 2009 Φιλε μου.... βαλε αγγελια.... εδω μεσα δε θα τα δει κανεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charalampos 3 Ιανουαρίου 2010 #15 Share 3 Ιανουαρίου 2010 Θα μπορουσα να ειχα μια φωτο απο τα Black Apple Snails ? Γιατι εγω εχω τα κιτρινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 3 Ιανουαρίου 2010 Author #16 Share 3 Ιανουαρίου 2010 Θα μπορουσα να ειχα μια φωτο απο τα Black Apple Snails ? Γιατι εγω εχω τα κιτρινα. Στο πρωτο ποστ εχει λινκ.... μπς και δες την φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος