nikoloutso 20 Σεπτεμβρίου 2009 #26 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 Επισης να αναφερω κατι καλο που προσεξα... πλεον εχουμε πολλους διαφορετικους χομπιστες.... επιδη γυρισα ολα τα τραπεζια και μιλησα σχεδον με ολα τα παιδια...ειχαμε 3 -4 παιδια που ασχολουντε με αφρικη... ειχαμε 4 - 5 παιδια πιρανχοβιους, 3 - 4 παιδια θαλασινου νερου... κτλ κτλ.... και ετσι γινοντουσαν πολυ καλες συζητησεις και ανταλαγες αποψεων..... Εσυ σε ποιους ανηκεις σταθη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 20 Σεπτεμβρίου 2009 Author #27 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 σε ολους............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 20 Σεπτεμβρίου 2009 #28 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 Eγω ειμαι ο master yoda????Βοκωστα εδω ειναι κ τα ενυδρεια μου που σου ελεγα..http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=23515 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxus 20 Σεπτεμβρίου 2009 #29 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 Nα πώ και εγω με τη σειρά μου οτι ήταν υπέροχα,με πολύ κέφι και διάθεση!Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις πληροφορίες μιας και μερικους τους ''βομβάρδισα''.Θα τα ξαναπούμε την επόμενη φορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 20 Σεπτεμβρίου 2009 #30 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μπραβο στους Βορειοελλαδιτες!!!!! Παντα τετοια Klazακο το περιπτερο ειχε αρκουδα και δεν πηρες ξυραφακια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 20 Σεπτεμβρίου 2009 #31 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα και από μένα!!! Αντώνη ο Χρήστος είμαι από χθες στη συναντηση βρήκα τελικά το nickname να στε όλοι καλά!!! ήταν πολύ ωραία χθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 20 Σεπτεμβρίου 2009 Author #32 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα και από μένα!!! Αντώνη ο Χρήστος είμαι από χθες στη συναντηση βρήκα τελικά το nickname να στε όλοι καλά!!! ήταν πολύ ωραία χθες. Εισαι ο φιλος του piranhas2 που μιλουσαμε για την αφρικη?????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 20 Σεπτεμβρίου 2009 #33 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 Εισαι ο φιλος του piranhas2 που μιλουσαμε για την αφρικη?????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 20 Σεπτεμβρίου 2009 #34 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 Λόγο φόρτο εργασίας δεν μπόρεσα να έρθω και η αλήθεια είναι ότι ζήλεψα. Κάθε δυο μήνες το θεωρώ μια χαρά να κάνουμε μια συνάντηση δεν ξέρω αν θέλετε να κάνουμε τέλει Νοεμβρίου μια συνάντηση ή να κάνουμε μια μεγάλη μια και έξω τον γενάρι και να κόψουμε και βασιλόπιτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 20 Σεπτεμβρίου 2009 Author #35 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 τελη Νοεμβρίου................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 20 Σεπτεμβρίου 2009 #36 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 μπραβο παιδια,παντα τετοια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokostas 20 Σεπτεμβρίου 2009 #37 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 τελη Νοεμβρίου................. +1 για Νοέμβρη, είναι ότι πρέπει. Και χρόνια πολλά Στάθη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anl 20 Σεπτεμβρίου 2009 #38 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 παιδιά ωραία περάσαμε , να το ξανακάνουμε . Χαίρομαι που γνώρισα τόσους χομπιστες και ανταλλάξαμε απόψεις , εμπειρίες . Ευχαριστώ τα παιδιά που έκαναν τον κόπο και φέρανε διάφορα δωράκια . Είδη έχω βάλει τα φυτά μέσα και γαριδουλες και φαίνεται πολύ ποιο όμορφο και ζωντανό . Την επόμενη φορά πιστεύω και εγώ να φέρω διάφορα μιας και τα μολλυ θα έχουν μεγαλώσει και τα φυτακια θα πολλαπλασιαστούν ( χρήσιμες συμβουλές akranidis babinio klaz ). Ο Santa Claus ωραίοςςςςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 20 Σεπτεμβρίου 2009 #39 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, κανονιστε και μια για το 2011 Καντε μια στανταρ καθε μηνα βρε εδω παμε να κανουμε περισσοτερες τις εβδομαδιαιες "ανεπισημες" απο τις στανταρ μηνιαιες στο ΣΕΦ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 20 Σεπτεμβρίου 2009 #40 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 Χρονια Πολλα και στο Σταθη για την ονομαστικη του εορτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 20 Σεπτεμβρίου 2009 #41 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 Ευσταθης... Χρονια πολλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 20 Σεπτεμβρίου 2009 #42 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 Χρονια Πολλα και στο Σταθη για την ονομαστικη του εορτη Σωστος ο Σπυρος!!! Χρονια πολλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 20 Σεπτεμβρίου 2009 #43 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 Χρόνια πολλά και απο 'μενα αν και λίγο αργά! Θέλω να ρωτήσω, η δράκενα που έφερα τι απέγινε; την πήρατε ή κατέληξε στον κάδο της σκάλας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 20 Σεπτεμβρίου 2009 #44 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 μπράβο παιδιά και στη επόμενη εύχομαι 2πλάσιοι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillmore 21 Σεπτεμβρίου 2009 #45 Share 21 Σεπτεμβρίου 2009 Να ευχαριστήσω και εγώ τα παιδιά που γνώρισα, για την διάθεσή τους να μοιραστούν τις γνώσεις τους για το κοινό πάθος μας, για την όμορφη παρέα και φυσικά για τα δωράκια που μοιράστηκαν. Δεν ήξερα κανέναν (εκτός του Αντώνη και του KLAZ) όταν ήρθα στο μαγαζί όμως ένιωσα πολύ γρήγορα σαν να βγαίνω με τους κολλητούς μου. Δεν κατάφερα βέβαια να σας γνωρίσω όλους, ίσως την επόμενη φορά!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια στους διοργανωτές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ελπίζω να τα λέμε συχνά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 21 Σεπτεμβρίου 2009 Author #46 Share 21 Σεπτεμβρίου 2009 +1 για Νοέμβρη, είναι ότι πρέπει. Και χρόνια πολλά Στάθη. Χρονια Πολλα και στο Σταθη για την ονομαστικη του εορτη Ευσταθης... Χρονια πολλα! Σωστος ο Σπυρος!!! Χρονια πολλα!!! Χρόνια πολλά και απο 'μενα αν και λίγο αργά! Θέλω να ρωτήσω, η δράκενα που έφερα τι απέγινε; την πήρατε ή κατέληξε στον κάδο της σκάλας; Ευχαριστω πολυ παιδια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 21 Σεπτεμβρίου 2009 #47 Share 21 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) Και καποιες φωτογραφιες απο εμενα. Έγινε επεξεργασία 21 Σεπτεμβρίου 2009 - ΑΚΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokostas 21 Σεπτεμβρίου 2009 #48 Share 21 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ ωραίες Άκη, να σαι καλά. Ο Κλαζ βγήκε λίγο σκοτεινός, αλλά μάλλον φταίνε τα γένια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinio 22 Σεπτεμβρίου 2009 #49 Share 22 Σεπτεμβρίου 2009 για οσους ηταν στη συναντηση.μηπως βρηκε κανεις ενα ζευγαρι γυαλια;μαυρα τελειως.μαλλον τα ξεχασα εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 22 Σεπτεμβρίου 2009 Author #50 Share 22 Σεπτεμβρίου 2009 για οσους ηταν στη συναντηση.μηπως βρηκε κανεις ενα ζευγαρι γυαλια;μαυρα τελειως.μαλλον τα ξεχασα εκει Δεν σε πηρε τηλ???? τα εχει ο Μιλτος... εγω του τα δωσα.. περνα απο το σπιτι του να τα παρεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος