χρηστος96 19 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 19 Σεπτεμβρίου 2009 ο μονομαχος παει με γαριδουλες και σαλιγκαρια? και αν ναι ποσα μπορουν να μπουν σε ενα τον 25λιτρων (για τισ γαριδεσ και σαλιγκαρια ενοω Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 19 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορει ναι, μπορει και οχι. Αναλογα το χαρακτηρα του ψαριου. Πολυ δυσκολα θα δεις γονο απο τις γαριδες παντως, αφου θα ειναι ζωντανη τροφη για το ψαρι. Δοκιμασε 1 σαλιγγαρι στην αρχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
χρηστος96 19 Σεπτεμβρίου 2009 Author #3 Share 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορει ναι, μπορει και οχι. Αναλογα το χαρακτηρα του ψαριου. Πολυ δυσκολα θα δεις γονο απο τις γαριδες παντως, αφου θα ειναι ζωντανη τροφη για το ψαρι. Δοκιμασε 1 σαλιγγαρι στην αρχη. αν δω οτι ειναι φιλικο με γαριδεσ ποσες να βαλω..δν εχο ακομα ενυδρειο αλλα το σκεφτομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
niavet2001 19 Σεπτεμβρίου 2009 #4 Share 19 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια γεια σας και απο εμενα. εχω ενα 54λτ ενυδρειο που ειναι σχεδον στρομενο. εχω μεσα 2 πλατυ 2 γατοψαρα και 7 μικρα με μια πορτοκαλι γραμουλα και ενα μαυρο τριγονακι (στο πετ σοπ μου ειπανε οτι ειναι κατι σαν αρλεκινοι αλλα ειναι αρκετα μικροτερα.γυρω στον 1,5 ποντους) θα ηθελα και εγω να ρωτησω αν μπορω να βαλω μονομαχο μεσα και αν ναι ποσους και σε τι αναλογια(αρσενικα - θυλικα) το ενυδρειο δεν ειναι φυτεμενο, εχει πλαστικα φυτα ,χαλικι ψιλο 2-3 πετρες και ενα ξυλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 20 Σεπτεμβρίου 2009 #5 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια γεια σας και απο εμενα.εχω ενα 54λτ ενυδρειο που ειναι σχεδον στρομενο. εχω μεσα 2 πλατυ 2 γατοψαρα και 7 μικρα με μια πορτοκαλι γραμουλα και ενα μαυρο τριγονακι (στο πετ σοπ μου ειπανε οτι ειναι κατι σαν αρλεκινοι αλλα ειναι αρκετα μικροτερα.γυρω στον 1,5 ποντους) θα ηθελα και εγω να ρωτησω αν μπορω να βαλω μονομαχο μεσα και αν ναι ποσους και σε τι αναλογια(αρσενικα - θυλικα) το ενυδρειο δεν ειναι φυτεμενο, εχει πλαστικα φυτα ,χαλικι ψιλο 2-3 πετρες και ενα ξυλο. γεια σου.Το ενυδρειο ειναι ηδη overstocked και μονομαχους δεν μπορεις να βαλεις. Οχι γιατι δεν χωρανε μονο, αλλα και γιατι παει ο καθενας μονος του (ιδιως σε τοσο μικρα ενυδρεια) Τα rasbora που εχεις ειναι μαλλον τα espei ή τα hangeli. Tα γατοψαρα ποια ειναι? υπαρχουν χιλιαδες ειδη με διαφορετικες ανγκες το καθενα. Τα πλατυ θελουν αλλων παραμετρων νερο απο τα rasbora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niavet2001 20 Σεπτεμβρίου 2009 #6 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 γεια σου. Το ενυδρειο ειναι ηδη overstocked και μονομαχους δεν μπορεις να βαλεις. Οχι γιατι δεν χωρανε μονο, αλλα και γιατι παει ο καθενας μονος του (ιδιως σε τοσο μικρα ενυδρεια) Τα rasbora που εχεις ειναι μαλλον τα espei ή τα hangeli. Tα γατοψαρα ποια ειναι? υπαρχουν χιλιαδες ειδη με διαφορετικες ανγκες το καθενα. Τα πλατυ θελουν αλλων παραμετρων νερο απο τα rasbora. μαλιστα ... τα ρασβορα ειναι αυτα hangeli. τα γατοψαρα ειναι το ενα αυτο Corydoras paleatus και το αλλο αυτο Corydoras aeneus δηλαδη θα υπαρχει προβλημα με τα ηδη υπαρχοντα ψαρια? ειναι κατι που πρεπει να κανω? (αχ αυτοι οι πετσοπαδες.μου λενε οτι ακομα ειναι αδειο το ενυδρειο) και οτι μπορω να βαλω και μονομαχους Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 20 Σεπτεμβρίου 2009 #7 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 (αχ αυτοι οι πετσοπαδες.μου λενε οτι ακομα ειναι αδειο το ενυδρειο) και οτι μπορω να βαλω και μονομαχους κλασικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 20 Σεπτεμβρίου 2009 #8 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 κοίτα λίγο τις απαιτήσεις σε σκληρότητες, ph και θερμοκρασίες και διάλεξε ποια συμβατά είδη θα κρατήσεις μαζί, αλλιώς αργότερα θα έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niavet2001 20 Σεπτεμβρίου 2009 #9 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 συμφωνα με http://www.theaquariumwiki.com/Platy και αυτο http://www.theaquariumwiki.com/Trigonostigma_hengeli δειχνει οτι ειναι συμβατα . κανω καποιο λαθος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
χρηστος96 20 Σεπτεμβρίου 2009 Author #10 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παιδια στην δικια μου εροτηση δν απαντισατε ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 20 Σεπτεμβρίου 2009 #11 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παιδια στην δικια μου εροτηση δν απαντισατε ομως Αυτα τα 2 ειδη που μας δειχνεις πιο πανω θελεις να τα βαλεις σε ενυδρειο με μονομαχο??? γιατι δεν καταλαβα καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 20 Σεπτεμβρίου 2009 #12 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παιδια στην δικια μου εροτηση δν απαντισατε ομως Αναλογος τι γαριδες.Πες μου γαριδες για να σου πω.Εγω θα σου προτειναι red cherry.Συν οτι γεννανε και δεν χρειαζονται και τιποτα και γιατροφη παρε με καμποση καροτινη για να γινουν πιο κοκκινες.Τι χαλικι εχεις κατω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
χρηστος96 20 Σεπτεμβρίου 2009 Author #13 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 δν εχο φτιακσει ακομα τιποτα ναι αν φτια3ω 8ελο apple snails και γαριδεσ red cherry αλλα ποσες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 20 Σεπτεμβρίου 2009 #14 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτα τα 2 ειδη που μας δειχνεις πιο πανω θελεις να τα βαλεις σε ενυδρειο με μονομαχο??? γιατι δεν καταλαβα καλα... Μπερδευτικες λιγο εχει γραψει και αλλος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 20 Σεπτεμβρίου 2009 #15 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 δν εχο φτιακσει ακομα τιποτα ναι αν φτια3ω 8ελο apple snails και γαριδεσ red cherry αλλα ποσες? ω Ωραια εχεις βρει πιο ενυδρειο θελεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
χρηστος96 20 Σεπτεμβρίου 2009 Author #16 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 δν 3ερω αν 8α γινει αν γινει ομως 8ελω ενα 25λιτρο συγνομη ακομα για την αναποφασιστικοτητα αλλα ειμαι μα8ητης και 8ελω να δω αν 8α βρισκω χρονο που 8α βρισκω αλλα πρεπει να δω λιγο πρωτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 20 Σεπτεμβρίου 2009 #17 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 δν 3ερω αν 8α γινει αν γινει ομως 8ελω ενα 25λιτρο συγνομη ακομα για την αναποφασιστικοτητα αλλα ειμαι μα8ητης και 8ελω να δω αν 8α βρισκω χρονο που 8α βρισκω αλλα πρεπει να δω λιγο πρωτα Σου προτεινω το hailea f20 25 λιτρα με φιλτρακη 50 ευρω .Δες την παρουσιαση του vaqos που εχει και μονομαχο μεσα και ειναι πολυ ωραιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
χρηστος96 20 Σεπτεμβρίου 2009 Author #18 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 οκ ...μεσα ομως τι χωραει? ποσες red cherry και ποσα apple snails Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 20 Σεπτεμβρίου 2009 #19 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 οκ ...μεσα ομως τι χωραει? ποσες red cherry και ποσα apple snails Για αρχη πρεπει να το στρωσεις και να περιμενεις δυο μηνες για να βαλεις γαριδες.Για αρχη αφου εχεις τον μονομαχο βαζεις 1-2 apple snails και αν δεν τους επιτιθεται τοτε βαζεις κανανα δυο γαριδες για να δεις αν δεν τις πειραζει τοτε βαζεις 10-15 γιατι θα σου γενανε και μετα δεν θα ξερεις τι θα κανεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
χρηστος96 20 Σεπτεμβρίου 2009 Author #20 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 Για αρχη πρεπει να το στρωσεις και να περιμενεις δυο μηνες για να βαλεις γαριδες.Για αρχη αφου εχεις τον μονομαχο βαζεις 1-2 apple snails και αν δεν τους επιτιθεται τοτε βαζεις κανανα δυο γαριδες για να δεις αν δεν τις πειραζει τοτε βαζεις 10-15 γιατι θα σου γενανε και μετα δεν θα ξερεις τι θα κανεις. ουαου πορω8ικα απο τωρα αν βαλω μπολι 8α περιμενω 2 μηνες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 20 Σεπτεμβρίου 2009 #21 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 ουαου πορω8ικα απο τωρα αν βαλω μπολι 8α περιμενω 2 μηνες? Ναι.Γιατι ποροθιηκες ?Ειδες το ενυδρειακη που σου ειπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
χρηστος96 20 Σεπτεμβρίου 2009 Author #22 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 με τις γαριδες που 8α γεναννε ναι το ειδα αλλα 8ελω διαστεσεις γιατι ειναι σε περιορισμενο χωρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 20 Σεπτεμβρίου 2009 #23 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 με τις γαριδες που 8α γεναννε ναι το ειδα αλλα 8ελω διαστεσεις γιατι ειναι σε περιορισμενο χωρο Θα σου πω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
χρηστος96 20 Σεπτεμβρίου 2009 Author #24 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 ευχαριστω φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 20 Σεπτεμβρίου 2009 #25 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 ευχαριστω φιλε Λοιπον ειναι μηκος 36 χ πλατος 24χ υψος 31. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος