PanagiotisKOKK 19 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 19 Σεπτεμβρίου 2009 Ξερετε καποιο pet shop που να πουλαει ψαρια και γαριδεσ μεσο internet ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 19 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 19 Σεπτεμβρίου 2009 ναι αλλά πώς θα στα στείλουν τα ψάρια ή τις γαρίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanagiotisKOKK 19 Σεπτεμβρίου 2009 Author #3 Share 19 Σεπτεμβρίου 2009 λογικα με μεταφορικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 19 Σεπτεμβρίου 2009 #4 Share 19 Σεπτεμβρίου 2009 ναι και θα αντέξουν μια μέρα και βάλε χωρίς τροφή και οξυγόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanagiotisKOKK 19 Σεπτεμβρίου 2009 Author #5 Share 19 Σεπτεμβρίου 2009 ναι δηλαδη οταν τα μεταφερουν στα pet shop που παμε εμεισ και τα βλεπουμε οι μεταφορεσ γινονται μεσα σε λιγεσ ωρεσ ? και ειδικα στα νησια οπωσ ειμαι εγω πωσ αλλιωσ θα ερθουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 19 Σεπτεμβρίου 2009 #6 Share 19 Σεπτεμβρίου 2009 ναι αλλά οι courier δεν θα το προσέξουν το πακέτο κατά την μεταφορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanagiotisKOKK 19 Σεπτεμβρίου 2009 Author #7 Share 19 Σεπτεμβρίου 2009 γιαυτο το προσεχη η εταιρια που στο στελνει. αν εχεισ καποιο site μπορεισ αμα θεσ να μου το πεισ και οχι να κανουμε μια τετοια κουβεντα αλλιωσ να αλλαξω το θεμα και να το κανω μεταφορα ψαριων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 19 Σεπτεμβρίου 2009 #8 Share 19 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.amazonios.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
termitis 19 Σεπτεμβρίου 2009 #9 Share 19 Σεπτεμβρίου 2009 γιαυτο το προσεχη η εταιρια που στο στελνει. αν εχεισ καποιο site μπορεισ αμα θεσ να μου το πεισ και οχι να κανουμε μια τετοια κουβεντα αλλιωσ να αλλαξω το θεμα και να το κανω μεταφορα ψαριων. http://www.waterinn.eu/ Συγγνώμη για την διαφήμιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanagiotisKOKK 19 Σεπτεμβρίου 2009 Author #10 Share 19 Σεπτεμβρίου 2009 ευχαριστω για αυτα αλλα μηπωσ ξερετε και καποιο site εξωτερικου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 19 Σεπτεμβρίου 2009 #11 Share 19 Σεπτεμβρίου 2009 τα 2 πιο γνωστά και αξιόπιστα νομίζω είναι: www.aquaristic.net www.aquaristikshop.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanagiotisKOKK 19 Σεπτεμβρίου 2009 Author #12 Share 19 Σεπτεμβρίου 2009 γνωστα ειναι τα ατιμα ψαρια και γαριδεσ που πσαχνο δεν πουλανε ομωσ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 19 Σεπτεμβρίου 2009 #13 Share 19 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) http://amazon-exotic-import.de/stocklist_AfEx.html αυτο το site εχει μερικα ειδη στα african exotics , αμα στειλης μυνημα στον ιδιοκτητη μπορει να σου βρει τα ειδη που θες απο Ν.Α και αφρικη ΜΟΝΟ προς chris99: εχουν τροπους να στελνουν ζωντανα ψαρια , γαριδες , κοραλια κ.τ.λ χωρις προβλημα , δεν ειανι τπτ το αδυνατο Έγινε επεξεργασία 19 Σεπτεμβρίου 2009 - olimpiakakias Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 20 Σεπτεμβρίου 2009 #14 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 και ειδικα στα νησια οπωσ ειμαι εγω πωσ αλλιωσ θα ερθουν? Δεν είσαι απο Αιτωλοακαρνανία ; Γιατί στο προφίλ σου έτσι γράφεις . Απο ποιο νησί είσαι ; Ισως να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanagiotisKOKK 20 Σεπτεμβρίου 2009 Author #15 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 εχω μετακομισει πλεον κρητη και απο οτι βλεπω ειναι λιγο δυσκολο να βρω κατι. παλια επινα ενα καφεδακι πατρα και ολα οκ. τωρα ομωσ....οποτε πσαχνω να βρω καποια εταιρεια που να στελνει μεσω ιντερνετ αν ξερετε κατι θα βοηθισει πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 20 Σεπτεμβρίου 2009 #16 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 www.interaquaristik.de Έχει πολλά και σπάνια άπόνδυλα, ψάρια δεν στέλνει. Ε΄χω παραγγείλει από αυτούς και έμεινα απολύτωε ικανοποιημένος, το συνιστώ ανεπιφύλακτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 20 Σεπτεμβρίου 2009 #17 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 Alex κανένα αγγλικό δεν παίζει στην σελίδα; Αν ναι, που; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 20 Σεπτεμβρίου 2009 #18 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 Alex κανένα αγγλικό δεν παίζει στην σελίδα; Αν ναι, που; Φίλε μου προσωπική μου άποψη άσε τους άγγλους..... Επέμεινε ελληνικά και κατάδεύτερο λόγο γερμανικά... Ψάρια από Ελλάδα, εξοπλισμός από Γερμανία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 20 Σεπτεμβρίου 2009 #19 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 Alex κανένα αγγλικό δεν παίζει στην σελίδα; Αν ναι, που; γερμανικά έχει μόνο αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό http://babelfish.yahoo.com εγώ έτσι έβγαλα άκρη και έκανα τις παραγγελίες μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 20 Σεπτεμβρίου 2009 #20 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλε μου προσωπική μου άποψη άσε τους άγγλους..... Επέμεινε ελληνικά και κατάδεύτερο λόγο γερμανικά... Ψάρια από Ελλάδα, εξοπλισμός από Γερμανία. Εννοώ αγγλική γλώσσα. Να καταλάβω τι λεεί. Και εγώ αυτό κάνω, μονο κομμάτια κομμάτια στο google translation. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 20 Σεπτεμβρίου 2009 #21 Share 20 Σεπτεμβρίου 2009 με το babel μεταφράζει όλη τη σελίδα αυτόματα χωρ'ις να μεταφέρεις κομάτια κομάτια Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 21 Σεπτεμβρίου 2009 #22 Share 21 Σεπτεμβρίου 2009 A ok. Το βρήκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 21 Σεπτεμβρίου 2009 #23 Share 21 Σεπτεμβρίου 2009 με το babel μεταφράζει όλη τη σελίδα αυτόματα χωρ'ις να μεταφέρεις κομάτια κομάτια ότι πιο χρήσιμο άκουσα σήμερα.... Σε λίγο θα γίνω καθηγητής και γερμανικών..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 21 Σεπτεμβρίου 2009 #24 Share 21 Σεπτεμβρίου 2009 α χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος