iapetos 18 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 18 Σεπτεμβρίου 2009 Σήμερα την ώρα που τάιζα τα ψάρια από μία τρύπα στων ζωντανό βράχο βγήκε και αυτό το σκουλήκι να φάει, πάνω από 5cm. Bristleworm είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 18 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 18 Σεπτεμβρίου 2009 ναι τέτοιο είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 18 Σεπτεμβρίου 2009 #3 Share 18 Σεπτεμβρίου 2009 5cm? Ακόμα μικρό είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
iapetos 18 Σεπτεμβρίου 2009 Author #4 Share 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μικρό ακόμα ε? αλλά να πω την αλήθεια είναι ωραίο, ειδικά τα χρώματα του. Πλέον βγάζω Φώτος με την ψηφιακή μου, αντί το κουνιστό, και με το μάκρο φαίνονται λεπτομέρειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 18 Σεπτεμβρίου 2009 #5 Share 18 Σεπτεμβρίου 2009 βλέπω μια aiptasia .. καθάρισε τη τώρα που είναι νωρίς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Σεπτεμβρίου 2009 #6 Share 18 Σεπτεμβρίου 2009 salTasos έγραψε: βλέπω μια aiptasia .. καθάρισε τη τώρα που είναι νωρίς Ματι γαριδα....................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 18 Σεπτεμβρίου 2009 #7 Share 18 Σεπτεμβρίου 2009 Eγω βλεπω 3 απταισιες... Μια αριστερα πανω απο το σκουλικακι... Μια στην ιδια ευθεια με την αλλη αλλα δεξια... Και για την τριτη δεν ειμαι τοσο σιγουρος..Δεξια απο την μεση του σκουλικου... (Βασικα δεν ειμαι σιγουρος για καμια. ) Εχω δικιο..??Γιατι εχω αρχησει αν ψηνομαι και εγω για αλατια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 18 Σεπτεμβρίου 2009 #8 Share 18 Σεπτεμβρίου 2009 τα άλλα είναι hydroids εδώ σημαίνει συναγερμός Link to comment Share on other sites More sharing options...
iapetos 18 Σεπτεμβρίου 2009 Author #9 Share 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος