zambo 16 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 16 Σεπτεμβρίου 2009 με δολλαρια στο ενυδρειο μπορω να βαλω αληθινα φυτα?κατω εχω λαβα και τρεχει 9 μηνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 16 Σεπτεμβρίου 2009 με δολλαρια στο ενυδρειο μπορω να βαλω αληθινα φυτα?κατω εχω λαβα και τρεχει 9 μηνες αν θελεις να τους κανεις ενα πλουσιο γευμα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 16 Σεπτεμβρίου 2009 #3 Share 16 Σεπτεμβρίου 2009 αν θελεις να τους κανεις ενα πλουσιο γευμα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 16 Σεπτεμβρίου 2009 #4 Share 16 Σεπτεμβρίου 2009 αν θελεις να τους κανεις ενα πλουσιο γευμα..... Και anubia ή java fern? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Σεπτεμβρίου 2009 #5 Share 16 Σεπτεμβρίου 2009 οτι εχουν τρυφερο που κοβεται...θα κοπει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akranidis 16 Σεπτεμβρίου 2009 #6 Share 16 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) Η προσωπική μου εμπειρία με δολλάρια: Είχαν σε ένα κατάστημα που συνεργαζόμουν ένα 60λιτρο με 8 μεγάλα δολλάρια (!!!) και το νερό σε άθλια κατάσταση. Τα λυπήθηκα και έκανα ένα καλό σέρβις μπας και συνέλθουν. Με την ευκαιρία έβαλα και μια μεγαλούτσικη Hemigraphis colorata που μου περίσσευε. (σημ. το φυτό αν δείτε το λίνκ, δεν το τρώνε τα φυτοφάγα ψάρια) Τα δολλάρια, γνωστοί αλαφροίσκιωτοι τύποι, είχαν στριμωχτεί στην άλλη άκρη. Την επόμενη μέρα ίσα που φαινόταν η ρίζα του... Έγινε επεξεργασία 16 Σεπτεμβρίου 2009 - akranidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος