delta66 16 Σεπτεμβρίου 2009 #51 Share 16 Σεπτεμβρίου 2009 Για να δούμε τι θα πούνε και τα υπόλοιπα μέλη .Και περισσότερο ο Σπύρος ο Φαν . Έκανα καλά ; Ποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 16 Σεπτεμβρίου 2009 #52 Share 16 Σεπτεμβρίου 2009 Θα εννοεις ο σπυρος και ο φαν. Λοιπον απο μενα, κακως δεν τον μπανιαρετε. Τι γουορνινγκ και πα....ρια μαντολες. Ριχτου στο δοξα πατρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 16 Σεπτεμβρίου 2009 Author #53 Share 16 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) Θα εννοεις ο σπυρος και ο φαν. Λοιπον απο μενα, κακως δεν τον μπανιαρετε. Τι γουορνινγκ και πα....ρια μαντολες. Ριχτου στο δοξα πατρι. Πες τα... Κι εγώ τα ίδια λέω!!! *edit* Αλήθεια, που είναι ο Diskus Fan? Τροχίζει τις γωνίες από τους δίσκους του? Έγινε επεξεργασία 16 Σεπτεμβρίου 2009 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 16 Σεπτεμβρίου 2009 #54 Share 16 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=30695 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 16 Σεπτεμβρίου 2009 #55 Share 16 Σεπτεμβρίου 2009 *edit* Αλήθεια, που είναι ο Diskus Fan? Τροχίζει τις γωνίες από τους δίσκους του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 17 Σεπτεμβρίου 2009 #56 Share 17 Σεπτεμβρίου 2009 Θα εννοεις ο σπυρος και ο φαν. Λοιπον απο μενα, κακως δεν τον μπανιαρετε. Τι γουορνινγκ και πα....ρια μαντολες. Ριχτου στο δοξα πατρι. Τα βλέπετε οτι έχω δίκιο !!! Υπάρχουν μέλη μας που ενοχλούνται , απο τέτοιου είδους συμπεριφορές και ποσο μάλλον απο ακατονόμαστους !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 17 Σεπτεμβρίου 2009 #57 Share 17 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=30695 Up..... Ψηφιστε μπας και σωθουμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 17 Σεπτεμβρίου 2009 #58 Share 17 Σεπτεμβρίου 2009 Αγαπητε (κατα τα αλλα) συμφορουμιτη κατεγιδοτετοιε, στραβοδακτυλομπασσιστα, χεβιμεταλοσατανιστη ........ θα επρεπε να ντρεπεστε με τις αηδιες που κατασκευαζετε και δημοσιοποιητε μεσω αυτου εδω του φορουμ. Ελπιζω να γεμισει το σπιτι σας απο τον υπερπληθισμο των σαλιγγαριων που αναπαραγετε!!!!!!! Δεν εχω να πω τιποτα αλλο απο ............... ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΟΥ ΣΑΣ. Κι'αυτος ο Delta66 βρηκε την καταλληλη στιγμη να μου στειλει το λινκ ............... σε αλλαγη νερου ωρε; Κοντεψα να αδειασω ολο το νερο του ενυδρειου!!!!! Τα ψαρια πηδαγαν στο καπακι απο τα γελια και ................. ευτυχως τα προλαβα.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 17 Σεπτεμβρίου 2009 Author #59 Share 17 Σεπτεμβρίου 2009 Τα ψαρια πηδαγαν στο καπακι απο τα γελια και ................. ευτυχως τα προλαβα.- Δεν λες πάλι καλά που δεν έπεσαν κάτω να σου χαλάσουν το δάπεδο ή δεν σου μπήκαν σε κανένα μάτι να σου το βγάλουν με τις γωνίες τους!!! Άγιο είχες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 17 Σεπτεμβρίου 2009 #60 Share 17 Σεπτεμβρίου 2009 Εισαι και "πονηρουλης" εεεεεεεεεεεεεεεεεε; Οι δικοι μου ειναι τριγωνοι αν δεν το ξερεις!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 17 Σεπτεμβρίου 2009 Author #61 Share 17 Σεπτεμβρίου 2009 Εισαι και "πονηρουλης" εεεεεεεεεεεεεεεεεε; Οι δικοι μου ειναι τριγωνοι αν δεν το ξερεις!!!! Είθισται όμως και τα τρίγωνα σχήματα να έχουν γωνίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 17 Σεπτεμβρίου 2009 #62 Share 17 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) Αγαπητε (κατα τα αλλα) συμφορουμιτη κατεγιδοτετοιε, στραβοδακτυλομπασσιστα, χεβιμεταλοσατανιστη ........ θα επρεπε να ντρεπεστε με τις αηδιες που κατασκευαζετε και δημοσιοποιητε μεσω αυτου εδω του φορουμ. Ελπιζω να γεμισει το σπιτι σας απο τον υπερπληθισμο των σαλιγγαριων που αναπαραγετε!!!!!!! Δεν εχω να πω τιποτα αλλο απο ............... ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΟΥ ΣΑΣ. Κι'αυτος ο Delta66 βρηκε την καταλληλη στιγμη να μου στειλει το λινκ ............... σε αλλαγη νερου ωρε; Κοντεψα να αδειασω ολο το νερο του ενυδρειου!!!!! Τα ψαρια πηδαγαν στο καπακι απο τα γελια και ................. ευτυχως τα προλαβα.- Mην σε Fan oι λυκοι ειχε πει καποιος..... Εdit: 0ax0xa0xa0xa τωρα ειδα οτι το ειχε γραψει και ο στρουφμτρουπερ στην συναντηση χαχα0αχ0αχ0χα0 Έγινε επεξεργασία 17 Σεπτεμβρίου 2009 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 19 Σεπτεμβρίου 2009 #63 Share 19 Σεπτεμβρίου 2009 απλα respect στον δημιουργο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 8 Οκτωβρίου 2009 #64 Share 8 Οκτωβρίου 2009 (edited) απλα UP Έγινε επεξεργασία 8 Οκτωβρίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 8 Οκτωβρίου 2009 #65 Share 8 Οκτωβρίου 2009 Δεν υπάρχει αυτό το video απλά.... Οι ατάκες "Διά θα φάω τις αφρικάνες σου", "Θα τους μπανάρω όλους", "παλιοσκουλίκι του ελέους", "που να σου γίνουν τετράγωνοι οι δλισκοι!!"!!! έγραψαν ιστορία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 26 Νοεμβρίου 2009 Author #66 Share 26 Νοεμβρίου 2009 Απλή υπενθύμιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 26 Νοεμβρίου 2009 #67 Share 26 Νοεμβρίου 2009 αχαχαχαχαχα με κάνατε και πέθανα στα γέλια εδώ στα ξένα...με κοιτάνε περίεργα οι υπόλοιποι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 26 Νοεμβρίου 2009 Author #68 Share 26 Νοεμβρίου 2009 Μάθε να ζεις με αυτό γιατί θα στο υπενθυμίζω ταχτικά Καλά να περνάς Μήτσο στα ξένα... Ξέρεις πόσο ζηλεύω... Περιμένω φωτογραφίες και ενημερώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpompiras 26 Νοεμβρίου 2009 #69 Share 26 Νοεμβρίου 2009 το videaki ειναι απλα απιστευτο... μπραβο στον δημιουργο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 27 Νοεμβρίου 2009 #70 Share 27 Νοεμβρίου 2009 Περιμένουμε και κανένα Update να ξες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 27 Νοεμβρίου 2009 #71 Share 27 Νοεμβρίου 2009 Το βιντεάκι απλά δεν υπάρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 27 Νοεμβρίου 2009 #72 Share 27 Νοεμβρίου 2009 Περιμένουμε και κανένα Update να ξες... οπωσδηποτε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 27 Νοεμβρίου 2009 #73 Share 27 Νοεμβρίου 2009 που να σου γινουν οι δισκοι τετραγωνοι χαχαχαχαχαχαχα δεν αντεχω ρεεεεε Χτυπησα και το καφαλι μου στη γωνια απο τα γελια Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 27 Νοεμβρίου 2009 #74 Share 27 Νοεμβρίου 2009 που να σου γινουν οι δισκοι τετραγωνοι χαχαχαχαχαχαχα δεν αντεχω ρεεεεεΧτυπησα και το καφαλι μου στη γωνια απο τα γελια Αυτο ηταν ευχη οχι καταρα.(οι δισκοι του ειναι τριγωνοι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 27 Νοεμβρίου 2009 #75 Share 27 Νοεμβρίου 2009 AAA!Aμα ειναι ετσι αλλαζει ο σκοπος της φρασης χαχαχ Οντως τετραγωνοδισκος ται ριαζει περισσοτερο στον Δισκο παρα ο τριγωνοδισκος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος