GIN 18 Απριλίου 2006 #1 Share 18 Απριλίου 2006 Επιτελους Μετα απο 1 1/2 χρονο βρηκα μια albino γκαπυ που εψαχνα (μην μου τη ματιασετε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 18 Απριλίου 2006 #2 Share 18 Απριλίου 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 18 Απριλίου 2006 #3 Share 18 Απριλίου 2006 Φτου φτου φτου, άντε και καλές αναπαραγωγές τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 18 Απριλίου 2006 #4 Share 18 Απριλίου 2006 ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 18 Απριλίου 2006 #5 Share 18 Απριλίου 2006 Μπράβο Τζίνια άν και έχω κάποια θέματα για συζήτηση πάνω στον αλμπινισμό και αναπαραγωγή. Έχεις βρεί αγόρι για το κορίτσι σου???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 18 Απριλίου 2006 Author #6 Share 18 Απριλίου 2006 Δυστυχως μεχρι στιγμης οχι αλλα απο βδομαδα ελπιζω, αν πανε ολα καλα, να ερθει και ο γαμπρος στο σπιτι Τι θεματα Δημητρη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 18 Απριλίου 2006 #7 Share 18 Απριλίου 2006 Φτου φτου και απο μενα. Βαλε και κανενα μπλε ματακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 19 Απριλίου 2006 #8 Share 19 Απριλίου 2006 Καλορίζικο το γκάπυ Τζίνια και καλές αναπαραγωγές. Μπορείς να βγάλεις όμορφα ψαράκια αν την διασταυρώσης με κόκκινα albino http://www.deltaguppies.com/1.htm Εκανα πρίν απο χρόνια με πολύ επιτυχία Δες και εδώ http://www.deltaguppies.com/gallery.htm Ξέρω ξέρω τώρα θα είσαι στην αναζήτηση αρσενικού albino Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 19 Απριλίου 2006 Author #9 Share 19 Απριλίου 2006 Το ξερω Λασαλ και αυτο εχω σκοπο να κανω αν φυσικα δεν βγω αλφικο αρσενικο. Ειναι πανεμορφα τα κοκκινα γκαπυ με τα κατακοκκινα ματακια τους Τα delta ειναι τα αγαπημενα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος