jasonation 15 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 15 Σεπτεμβρίου 2009 ξεστηνω το ενυδρειο μου και θα ηθελα να μου πειτε ποιοσ εινια ο καλυτερος τροπος καθαρισμου των φιλτρων/σκιμερ/αντλιων κλπ κατι ειχα ακουσει για ξυδι και κατι τετοια!αλλα... εγω ειχα στο μυαλο μου απλα να τα πλυνω με γλυκο νερο! ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 15 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 15 Σεπτεμβρίου 2009 Eγω τα βαζω να λειτουργησουν σε κουβα με γλυκο νερο και ξυδι για καμια μερα.Ετσι καθαριζουν ευκολοτερα οι επικαθυσεις ασβεστιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Σεπτεμβρίου 2009 #3 Share 15 Σεπτεμβρίου 2009 Το ξυδι ειναι οτι καλυτερο και προπαντων αγνο για τον καθαρισμο απο τα αλατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 15 Σεπτεμβρίου 2009 #4 Share 15 Σεπτεμβρίου 2009 συμφωνώ , το ξύδι είναι η καλύτερη λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasonation 16 Σεπτεμβρίου 2009 Author #5 Share 16 Σεπτεμβρίου 2009 ξυδι οκ ....αλλα πως?σε κουβα με γλυκο νερο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 16 Σεπτεμβρίου 2009 #6 Share 16 Σεπτεμβρίου 2009 Eγω τα βαζω να λειτουργησουν σε κουβα με γλυκο νερο και ξυδι για καμια μερα.Ετσι καθαριζουν ευκολοτερα οι επικαθυσεις ασβεστιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasonation 16 Σεπτεμβρίου 2009 Author #7 Share 16 Σεπτεμβρίου 2009 οκ ευχαριστω για αλλη μια φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 16 Σεπτεμβρίου 2009 #8 Share 16 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχει κάποια συνιστώμενη αναλογία νερού/ξυδιού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 16 Σεπτεμβρίου 2009 #9 Share 16 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω σε ενα κουβα νερο,ριχνω μισο μπουκαλι ξυδι (απο το φθηνο ) και ειμαι ενταξει.Αν δεις οτι δεν καθαριζει,ριχνεις στον κουβα και το αλλο μισο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 16 Σεπτεμβρίου 2009 #10 Share 16 Σεπτεμβρίου 2009 μη πάρεις κανονικό ξύδι .. υπάρχει στο εμπόριο φτηνό υποκατάστατο σε 4 λιτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος