Husky_Jim 13 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Aquazone 12/09/2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτο το παιδι ολο τρωει................... Ταινια εχει;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 13 Σεπτεμβρίου 2009 #3 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτο το παιδι ολο τρωει................... Ταινια εχει;;;; Ουυυρτ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 13 Σεπτεμβρίου 2009 #4 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 οφειλω να πω οτι χαρηκα παρα πολυ που γνωρισα αρκετους απο εσας απο κοντα!εις το επαειδην λοιπον..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 13 Σεπτεμβρίου 2009 #5 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Υποψιάζομαι οτι δεν έχουμε φωτογραφίες απο τους τελευταίους . GIN με το Λάμπρο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 13 Σεπτεμβρίου 2009 #6 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 13 Σεπτεμβρίου 2009 #7 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραία περάσαμε και αυτήν τη φορά...όπως δηλαδή περνάμε και σε όλες τις συναντήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Σεπτεμβρίου 2009 #8 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Χασκυ.... που ειναι η φωτο η καλή?? Αυτη που κρατας το κλαδεμα του vicious και το ..... κοιτας στα ματια με το στομα ανοιχτο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 13 Σεπτεμβρίου 2009 #9 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραια φαινεται να περασατε... Αλλα εχω ενα παραπονο...Τοσα καινουργια μελη και ενα ονομα απο κατω στις φωτο δεν εχετε βαλει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 13 Σεπτεμβρίου 2009 #10 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Χασκυ.... που ειναι η φωτο η καλή?? Αυτη που κρατας το κλαδεμα του vicious και το ..... κοιτας στα ματια με το στομα ανοιχτο??? Α, αυτή τη θέλω! (το πετάξατε έτσι δεν είναι?... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna pap 13 Σεπτεμβρίου 2009 #11 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 χαχα..πρεπει να περασατε πολυ καλα!εμενα πανω απ'ολα ομως μου αρεσε η μπλουζα με τον ποπαϊ !!!!δεν 3ερω ποιος την φοραει αλλα ειναι πολυ ωραια!! παντως ρε παιδια..για εμας που δεν σας εχουμε δει ποτε δεν 3ερουμε ποιος ειναι ποιος,,,,,δεν μπορει καποιος να μας λεει ποιοι ειστε σε κα8ε φωτογραφια?μπερδεμα ειναι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 13 Σεπτεμβρίου 2009 #12 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Ποπο... πεταει η ομαδα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 13 Σεπτεμβρίου 2009 #13 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 χαχα..πρεπει να περασατε πολυ καλα!εμενα πανω απ'ολα ομως μου αρεσε η μπλουζα με τον ποπαϊ !!!!δεν 3ερω ποιος την φοραει αλλα ειναι πολυ ωραια!! παντως ρε παιδια..για εμας που δεν σας εχουμε δει ποτε δεν 3ερουμε ποιος ειναι ποιος,,,,,δεν μπορει καποιος να μας λεει ποιοι ειστε σε κα8ε φωτογραφια?μπερδεμα ειναι!! Ο πιο σοβαρός και ο πιο όμορφος της παρέας είμαι εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna pap 13 Σεπτεμβρίου 2009 #14 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Ο πιο σοβαρός και ο πιο όμορφος της παρέας είμαι εγώ χαχα..αλιθεια? και ποιος απο οοοοόλους εισαι?αυτος με τον ποπαϊ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 13 Σεπτεμβρίου 2009 #15 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Ακομα γελαει αυτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna pap 13 Σεπτεμβρίου 2009 #16 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Ακομα γελαει αυτος χαχα ναιι..-?- Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 13 Σεπτεμβρίου 2009 #17 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Ακομα γελαει αυτος Δεν μπορω εχω λιωσει Δες photoz!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 13 Σεπτεμβρίου 2009 #18 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) Υ.Γ Shadow ωραιο Ξυρισματακι.... Έγινε επεξεργασία 13 Σεπτεμβρίου 2009 - Koing Koing Link to comment Share on other sites More sharing options...
efthvag 13 Σεπτεμβρίου 2009 #19 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Κοίτα μάτι γυαλιστερό...εδώ αποκαλύπτονται οι πραγματικοί σατανάδεεεεεεςςςςςςς "Πρέπει να προσευχηθούμε εις τον Ύψιστον τέκνα μου, ίνα τι μας απαλλάξει από τους Σατανάδες..." οφειλω να πω οτι χαρηκα παρα πολυ που γνωρισα αρκετους απο εσας απο κοντα!εις το επαειδην λοιπον..... Αμ δε...έτσι χαίρονται όλοι την πρώτη φορά...άμα μας πάρεις καλά χαμπάρι να δεις.... χαχα..αλιθεια? και ποιος απο οοοοόλους εισαι?αυτος με τον ποπαϊ? Βρε λύσσα με τον ποπάυ (μήπως δε σου άρεσε μόνο η μπλούζα; ) Έλα στην επόμενη συνάντηση να μας γνωρίσεις όλους...να δεις και την μπλουζίτσα από κοντά Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 13 Σεπτεμβρίου 2009 #20 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) Αμ δε...έτσι χαίρονται όλοι την πρώτη φορά...άμα μας πάρεις καλά χαμπάρι να δεις.... εγω ωφειλα να το πω! αλλωστε αφου δεν βγηκαν ''μαχαιρια'' μια χαρα συναντηση ηταν!!! Έγινε επεξεργασία 13 Σεπτεμβρίου 2009 - kwstas_original Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 13 Σεπτεμβρίου 2009 #21 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Ο πιο σοβαρός και ο πιο όμορφος της παρέας είμαι εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 13 Σεπτεμβρίου 2009 #22 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 και ο πιο φαγανος θα προσθεσω εγω με την σειρα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 14 Σεπτεμβρίου 2009 #23 Share 14 Σεπτεμβρίου 2009 Υ.Γ Shadow ωραιο Ξυρισματακι.... εμ τι παίζουμε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna pap 14 Σεπτεμβρίου 2009 #24 Share 14 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) " Βρε λύσσα με τον ποπάυ (μήπως δε σου άρεσε μόνο η μπλούζα; ) Έλα στην επόμενη συνάντηση να μας γνωρίσεις όλους...να δεις και την μπλουζίτσα από κοντά χαχαχα.... εεεμμ.....,εντάξειι.....η μπλούζα μοόνοο!! εμ,αμα μπορουσα...καθε φορα εκει θα ειμουνα...αλλααά.......πώς? πετωώντας θα ερχομαι καθε φορα?ή κολυμπωώντας? αφου ειμαι καπως μακριααα....τι να κανουμε?αλλα εγω φταιωω...επειδη ειμαι -εγωωώ!- ηρθαμε εδωωω... κριμα...........ευτυχώς όμως, εχει και τα καλα της η υποθεση...μια φορα καθε 2 μηνες..εκει ειμαι..!!αδιαζω το mall και ολα τα pet-shops στη γειτονια μου! πού να δείτε τη μάμα μου να κουβαλάει τσαντες και να είναι φορτωμένη σαν τον γαϊδαρο,κι εγω απο μπροστα,να την βγάζω ''αναμνιστηκες''-και καλά-, φωτωγραφιες ...χαχα ενταξει πλακα κανω... αλλα θα ηταν ωραια! !!.. ... καλα 8α ητανε αν ερχομουνα να σας δω μια φορα κι απο κοντα...χχμμμμ...αρχιζω να το σκεφτομαι..λέτε να πάρω κανα ιδιωτικο τζετ να με πηγαινοφαίρνει σε καθε σας συνάντηση>? χμμμ.....δεν ακούγεται κακή ιδέα πάντως..καθόλου κακή...... μακαρι να μπορούσα παντως...! Έγινε επεξεργασία 14 Σεπτεμβρίου 2009 - joanna pap Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 14 Σεπτεμβρίου 2009 #25 Share 14 Σεπτεμβρίου 2009 Tελικα πραγματικα τωρα που τις ξαναβλεπω ο πιο ομορφος ειναι ο Ποπαυ . . . . . . . . . . . . . . . . . . και το περιεχομενο του ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος