ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ 12 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 ΓΕΙΑ ΣΑΣ! Ειμαι νεο μελος του φορουμ και πολυ νεος στο αθλημα μας(η αληθεια ειναι ειναι οτι ειναι αθλημα γιατι σεκ ραταει σε μια (αγωνια-τρεξιμο)για να κρατισεις τα ψαρια σου ζοντανα και να μην τα χασεις.Θα προσπαθησς να σας δειξς καποιοεσ απο τισ προσπαθιεσ μου για να καταλαως τι παιζει με τα ενυδρεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 καλως ηρθες και καλη συνεχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 12 Σεπτεμβρίου 2009 #3 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Kαλως ηρθες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ 12 Σεπτεμβρίου 2009 Author #4 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Και για να σας δςσς να καταλαβαιτε δειτε τα παρακατω ενυδρεια απο το πρωτο ωσ το τελευταιο που ακομη δεν τελειωσε.ελπιζω να μην φαω πολυ κρακσιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ 12 Σεπτεμβρίου 2009 Author #5 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Ζητω συγνωμη αλλα δεν ξερω και πολυ καλα το τσατ σε φορουμς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 12 Σεπτεμβρίου 2009 #6 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μου αρεσουν πολυ οι ριζες σου και ιδιετερα η μεσσαια εγω θα εβαζα moss για να φαινετε σαν δεντρακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ 12 Σεπτεμβρίου 2009 Author #7 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 απ τα πρωτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 12 Σεπτεμβρίου 2009 #8 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Καλως ηρθες και καλη συνεχεια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 12 Σεπτεμβρίου 2009 #9 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 γιώργο. σε ένα θέμα βάλε όλες της φωτο εαν θέλεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ 12 Σεπτεμβρίου 2009 Author #10 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Πλαστικο βεβαια αλλα απο πλαστικα ξεκηνισαν πολοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 12 Σεπτεμβρίου 2009 #11 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Φιλε τι ψαρια εχεις στο ενυδρειο σκαλαρια ,γκουραμι και χρυσοψαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ 12 Σεπτεμβρίου 2009 Author #12 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 οτι ναναι αφου δεν ηξερα τι παιζει και προσπαθουσα να κανω κατι ομορφο και ωσ εκει .τωτα ομως αρχισα να μπαινω στο πνευμα πιστευω οτι εκανα ενα βημα παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ 12 Σεπτεμβρίου 2009 Author #13 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 τωρα εστροσα το νερο μου και εχω βαλει 2 ζευγη gappy για αναπαραγωγη.πιστευω οτι σε λιγο καιρο απ οτι φαινονται τα θυλικα θα εχω αποτελεσματα.το θεμα ομωσ ειναι οτι δεν θελω να παρεμβω τωρα για να μην τα τρομαξω.τι να κανω?εχω διαβασει οτι χρειαζονται και λιγα φυτα αλλα δεν ξερω ποια και τον τροπο που μπαινουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 12 Σεπτεμβρίου 2009 #14 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Προς το χειροτερο στη θεση σου 1 γυρναω ολα τα ψαρια 2 βγαζω ολα τα ψευτικα φυτα 3 βαζω αληθινα φυτα 4 αφου στρωσω το ενυδρειο 5 Βαζω guppy Υ.Γ Το βαζω guppy ειναι επειδη εισαι αρχαριος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 12 Σεπτεμβρίου 2009 #15 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Για να μη γραφω σε ολα σου τα θεματα.. Ολα αυτα τα ενυδρεια ειναι δικα σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ 12 Σεπτεμβρίου 2009 Author #16 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτο εκανα.εκανα ενα καινουργιο χωρισ ψεφτικα φυτα μονο με κορμους και αφου εστροσα το νερο μου μετα απο 1 μηνα εβαλα 2 ζευγη gappy. το εχω αναρτησει αν δεν το ειδες.Αλλα ευχαριστω για την βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 12 Σεπτεμβρίου 2009 #17 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Θα σε παρακαλουσα να βαλεις μια φοτο πως ειναι το ενυδρειο τωρα γιατι εχουμε μπερδευτει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ 12 Σεπτεμβρίου 2009 Author #18 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Στην ουσια ειναι το ιδιο απλα ειναι διαφορες προσπαθιες που εκανα απο την αρχη και στο τελος κατελειξα σ αυτο με του κορμους το σκετο Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 12 Σεπτεμβρίου 2009 #19 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) καλως ηρθες! θα σε παρακαλουσα να μην ανοιγεις συνεχεια νεα θεματα. μπορεις να συνεχισεις στο ιδιο. τα θεματα ενωθηκαν. Έγινε επεξεργασία 12 Σεπτεμβρίου 2009 - antonis t83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ 12 Σεπτεμβρίου 2009 Author #20 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 τωτα ειναι ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAWAI 12 Σεπτεμβρίου 2009 #21 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Καλωσορισες στην παρεα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 13 Σεπτεμβρίου 2009 #22 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 καλώς ήρθες στο site Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 13 Σεπτεμβρίου 2009 #23 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Αν ειχες ασπρη αμμο κατω, πιο χαμηλο φωτισμο (ή φυτα επιφανειας για σκια) και προετοιμασια νερου με τυρφη για να "μαυρισει" το νερο θα πηγαινε ανετα για ενα ωραιο αμαζωνιο Δεν ξερω ομως το νερο εχει η βρυση σου, μηπως ειναι πολυ αλκαλικο και δεν "ερθει" ευκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος