delta66 11 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 11 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) Απο ποιο φυτο ειναι αυτο το λουλουδι που βρεθηκε στη γειτονια μου? Το λουλουδι ειχε βγει σε υψος πανω απο 2 μετρα, αφου ειχε αναριχηθει σε δεντρο, ενω οι ριζες του ηταν στη Γη. Το εβαλα σε βαζακι με νερο, το βραδυ εκλεισε τελειως τα ροζ φυλλα του και εγινε σαν χωνακι. Έγινε επεξεργασία 11 Σεπτεμβρίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 11 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 11 Σεπτεμβρίου 2009 Κοινη Ονομασια Ρολόι Επιστημονικη δεν ξερω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 11 Σεπτεμβρίου 2009 #3 Share 11 Σεπτεμβρίου 2009 Passiflora caerulea Άτιμο μάθημα η ανθοκομία... (χαίρε συνάδελφε! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 11 Σεπτεμβρίου 2009 #4 Share 11 Σεπτεμβρίου 2009 Passiflora caerulea Άτιμο μάθημα η ανθοκομία... (χαίρε συνάδελφε! ) Ετσιιιιι..... ολοι οι γεωπονοι εδω ειμαστε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 13 Σεπτεμβρίου 2009 #5 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω ακριβώς το ίδιο σε μπλέ στην αυλή μου...απο τα αγαπημένα μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charvi 13 Σεπτεμβρίου 2009 #6 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Και εγώ έχω ένα στη γλάστρα μου !!! Και είναι το αγαπημένο μου !!!! Αλλά έχω μάλλον διαφορετική ποικιλία γτ το δικό μου είναι μπλε και δεν προεξέχουν τόσο ο ύπερος και οι στημονες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 13 Σεπτεμβρίου 2009 #7 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Ειναι 'ευκολο' λουλουδι για κηπο?με ενδιαφερει, (χωρις πλακα ε?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charvi 14 Σεπτεμβρίου 2009 #8 Share 14 Σεπτεμβρίου 2009 Για μένα είναι πανεύκολο! Μου δωσαν μία παραφιάδα και τώρα έχει γίνει θεριό! Αλλά από λουλούδια μάλλον του χρόνου... Το μόνο δύσκολο ήταν να πιάσει η παραφιάδα και να μη μαραθεί γτ μου την έδωσαν σε μέρα μεγάλου καύσωνα! Και ειλικρινά αξίζει τον κόπο είναι εξαίσιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charvi 14 Σεπτεμβρίου 2009 #9 Share 14 Σεπτεμβρίου 2009 Για μένα είναι πανεύκολο! Μου δωσαν μία παραφιάδα και τώρα έχει γίνει θεριό! Αλλά από λουλούδια μάλλον του χρόνου... Το μόνο δύσκολο ήταν να πιάσει η παραφιάδα και να μη μαραθεί γτ μου την έδωσαν σε μέρα μεγάλου καύσωνα! Και ειλικρινά αξίζει τον κόπο είναι εξαίσιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 14 Σεπτεμβρίου 2009 #10 Share 14 Σεπτεμβρίου 2009 εδώ είναι το δικό μου...και εγώ το μπλέ εχω...να δούμε τώρα τον χειμώνα αν θα αντέξει...μένω και βόρεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastone 14 Σεπτεμβρίου 2009 #11 Share 14 Σεπτεμβρίου 2009 Τώρα που σας βρήκα εύκαιρους...το πρώτο πάει μια χαρά..το δευτερο οχι ιδιαιτερα..αλλαξα το γλαστράκι και έβαλα κακτόχωμα..απο ονόματα ξερει κανεις να μου πει??Συμβουλές για φροντίδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 14 Σεπτεμβρίου 2009 #12 Share 14 Σεπτεμβρίου 2009 εδώ είναι το δικό μου...και εγώ το μπλέ εχω...να δούμε τώρα τον χειμώνα αν θα αντέξει...μένω και βόρεια... στην δευτερη φωτο κατι αλλο θυμιζει,μηπως εισαι απο τα ζωνιανα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 15 Σεπτεμβρίου 2009 #13 Share 15 Σεπτεμβρίου 2009 στην δευτερη φωτο κατι αλλο θυμιζει,μηπως εισαι απο τα ζωνιανα? Απο τη Μυτιληνη είναι, το πολυ πολύ να πιει κανένα τσίπουρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 15 Σεπτεμβρίου 2009 #14 Share 15 Σεπτεμβρίου 2009 στην δευτερη φωτο κατι αλλο θυμιζει,μηπως εισαι απο τα ζωνιανα? το άλλο αυτό φυτό δεν είναι αναρηχιτικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 15 Σεπτεμβρίου 2009 #15 Share 15 Σεπτεμβρίου 2009 Αμα ψαξεται παντως θα δειτε και πως και το ανθος τις ρολογιας εχει ναρκωτικες ιδιοτητες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 15 Σεπτεμβρίου 2009 #16 Share 15 Σεπτεμβρίου 2009 Αμα ψαξεται παντως θα δειτε και πως και το ανθος τις ρολογιας εχει ναρκωτικες ιδιοτητες... Εχεις φαει κόλλημα με αυτα τα σκευασματα ρε κωστη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 15 Σεπτεμβρίου 2009 #17 Share 15 Σεπτεμβρίου 2009 Εχεις φαει κόλλημα με αυτα τα σκευασματα ρε κωστη.... Πραγματικα εκανα μια φορα πλακα και επειδη μου εγινε παρατηρηση δεν ξαναναεφρθηκα... Τωρα απο εγκυκλοπεδικη αποψη αν θες ψαξε και θα δεις.... Στο τελος με βλεπω να με βγαζεται απο εδω μεσα και εθισμενο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 15 Σεπτεμβρίου 2009 #18 Share 15 Σεπτεμβρίου 2009 το άλλο αυτό φυτό δεν είναι αναρηχιτικό Αν καπνίσεις πολλά το βλέπεις και ως υδρόβιο δίπλα από Ανούμπιες και νομίζεις πως είναι άλγη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 15 Σεπτεμβρίου 2009 #19 Share 15 Σεπτεμβρίου 2009 το πρώτο το έχει ενας φίλος και το λέει "πλατύφυλλο" δεν ξέρω περισσότερα. Θα ρωτήσω. Το δεύτερο αν είχε και αγκαθάκια θα έλεγα ότι είναι κάποιο είδος αλόης. Μοιάζει πολύ το σχήμα των φύλλων της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna pap 15 Σεπτεμβρίου 2009 #20 Share 15 Σεπτεμβρίου 2009 πραγματι απο τα αγαπημενα μου εινα η ρολογια!αξιζει να δοκιμασετε να παρετε μια...δυστυχως για μενα,εδω που μενω,δεν αντεχει τις περισσοτερες φορες το χειμωνα..αν και ειναι υπεροχη,δεν μπορουμε να εχουμε τετοιο λουλουδι εδωπερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 15 Σεπτεμβρίου 2009 #21 Share 15 Σεπτεμβρίου 2009 Αν καπνίσεις πολλά το βλέπεις και ως υδρόβιο δίπλα από Ανούμπιες και νομίζεις πως είναι άλγη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charvi 15 Σεπτεμβρίου 2009 #22 Share 15 Σεπτεμβρίου 2009 πραγματι απο τα αγαπημενα μου εινα η ρολογια!αξιζει να δοκιμασετε να παρετε μια...δυστυχως για μενα,εδω που μενω,δεν αντεχει τις περισσοτερες φορες το χειμωνα..αν και ειναι υπεροχη,δεν μπορουμε να εχουμε τετοιο λουλουδι εδωπερα! Εμ δλδ τι εννοείς? τι θερμοκρασίες μιλάμε γτ θα με πιάσει καρδιακό στο τέλος!!!! Το μωρό μου κινδυνεύει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος