prodromos100 11 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 11 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπερα παιδια πηρα καινουργιο ενυδρειο 200Λ(μου το εδωσαν για την ακριβεια) στο παλιο ενυδρειο μου 60Λ φυτεμενο εχω μονο γκαπυ,πειτε μου τι αλλα ψαρια μπορω να βαλω μεσα....?? σας ευχαριστω,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosstalone 11 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 11 Σεπτεμβρίου 2009 Katse γιατι με μπερδεψες. Για το 60αρι ρωτας η για το 200? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodromos100 11 Σεπτεμβρίου 2009 Author #3 Share 11 Σεπτεμβρίου 2009 για το 60Λ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosstalone 11 Σεπτεμβρίου 2009 #4 Share 11 Σεπτεμβρίου 2009 Αφου εχεις και το 200 μπορεις να το κανεις ζευγαρι.... . Καμοια γαριδα η σαλιγκαρι θα σε ενδιεφερε η μονο ψαρια θες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodromos100 11 Σεπτεμβρίου 2009 Author #5 Share 11 Σεπτεμβρίου 2009 μονο ψαρια θελω νικο...θελω ψαρια που να τα πηγαινουν "καλα" με τα γκαπυ... κανω γεννες γκαπυ σε ενα μικροτερο ενυδρειο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosstalone 11 Σεπτεμβρίου 2009 #6 Share 11 Σεπτεμβρίου 2009 Κοιτα με γκαπυ ταιριαζουν και οι ξιφοφοροι αλλα και platy. Αλλα για τα λιτρα σου ειναι λιγο.... δυσκολο αυτο. Θα σου προτεινα νεον αλλα οι παραμετροι ειναι διαφορετικοι στα δυο ειδη. Αν δεν θες να δεις για ξιφοφοροι και platy κοιτα στα ζωοτοκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος