giannispass 11 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 11 Σεπτεμβρίου 2009 Τι πιστευετε οτι χρειαζομαι απο κυκλοφορητες για αυτα τα 750 λιτρα? Θα γινει reef και θα φιλοξενει και sps. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 11 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 11 Σεπτεμβρίου 2009 εγω θα επαιρνα ενα tunze wavebox Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 12 Σεπτεμβρίου 2009 #3 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω,αν και τεραστιοι,προτιμω κυκλοφοριτες koralia.Αν μπορεις να διαθεσεις χρηματα ριξε και μια ματια στις Vortech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 12 Σεπτεμβρίου 2009 #4 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) Εγω,αν και τεραστιοι,προτιμω κυκλοφοριτες koralia.Αν μπορεις να διαθεσεις χρηματα ριξε και μια ματια στις Vortech. μη το σκέφτεσαι , αν υπάρχει ο παράς , η καλύτερη επιλογή http://www.marinedepot.com/Ecotech_Marine_...-FIPHAD-vi.html Έγινε επεξεργασία 12 Σεπτεμβρίου 2009 - salTasos Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 12 Σεπτεμβρίου 2009 #5 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 δε δουλευει το λινκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 12 Σεπτεμβρίου 2009 #6 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 δε δουλευει το λινκ το διόρθωσα , ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 12 Σεπτεμβρίου 2009 #7 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Και εγώ τείνω να συμφωνήσω με τον Τάσο αρκεί να υπάρχουν τα χρήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 12 Σεπτεμβρίου 2009 #8 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Και εγώ τείνω να συμφωνήσω με τον Τάσο αρκεί να υπάρχουν τα χρήματα. +1000 και απο εμένα με την γνώμη του Τάσου.... Απο την στιγμή που έβαλα Vortech ξεφορτώθηκα 3 nano και κράτησα μόνο 2 μαζί με την Vortech, λύθηκαν πολλά και μεγάλα προβλήματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος