kostasbaf 10 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasbaf 13 Σεπτεμβρίου 2009 Author #2 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 13 Σεπτεμβρίου 2009 #3 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Στην πρωτη δεν διακρινω τιποτα.Μπορεις να περιγραψεις περι τινος προκειται? Στις αλλες για απλα σφουγγαρακια που ερχονται με το ζωντανο βραχο μου κανουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasbaf 13 Σεπτεμβρίου 2009 Author #4 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 στην πρωτη φωτο ειναι ασπρες κλωστουλες στα τζαμια του ενυδρειου. αλγη ειναι? πρωτη φορα βλεπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 13 Σεπτεμβρίου 2009 #5 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Aν τα δεις,καθως μεγαλωνουν να πρασινιζουν κιολας,τοτε αλγη ειναι.Κατι αλλο δεν μου ερχεται στο μυαλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 13 Σεπτεμβρίου 2009 #6 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 [οφφτοπικ]Ακη στην τριτη φωτο στο κατω μερος του βραχου τι οργανισμος ειναι..??[/οφφτοπικ] Απο περιεργια ρωταω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 13 Σεπτεμβρίου 2009 #7 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Aν τα δεις,καθως μεγαλωνουν να πρασινιζουν κιολας,τοτε αλγη ειναι.Κατι αλλο δεν μου ερχεται στο μυαλο. +1 Στην πρώτη είναι άλγη,δεύτερη Ascidia στην τρίτη Syconoid spong. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasbaf 13 Σεπτεμβρίου 2009 Author #8 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 την αλγη την καθαρισα και εδω και 3 μερες δεν εμφανιστηκε! η 3 ειναι σπογγος με απλα λογια . η 2 geso με απλα λογια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagouras 13 Σεπτεμβρίου 2009 #9 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Για το δύο δες εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος