g@ngster95 10 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) γεια σας!!!! και θα παρω το πρωτο μου ενυδρειο! ειμαι πολυ χαρουμενος!!!! θα παρω ενα 60 lt δεν θελω να το κανω τροπικο ή μαλον δεν μπορω..... γιατι ειναι πολυδαπανο...... οπωτε θα βαλω μεσα ψαρια κρυου νερου....... τι ψαρακια μου προτεινετε? μονομαχους? χρυσοψαρα? γατοψαρα? θα βαρρω συγουρα πολλα φυσικα φυτα, και 1 γλυφτη....... ακουω προτασεις,παρατηρισεις και συμβουλες........ ευχαριστω προκαταβολικα! Έγινε επεξεργασία 10 Σεπτεμβρίου 2009 - Husky_Jim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 10 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 καλώς ήρθες γιατί ένα 60 λίτρο ενυδρείο να το κάνεις κρύου νερού αλα αμα το κανεισ δεν ξερω για φυτα κρύου νερού και φυτά δεν νομίζω να ταιριάζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 10 Σεπτεμβρίου 2009 #3 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 σε λάθος κατηγορία πόσταρες...περίμενε να μεταφερθείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 10 Σεπτεμβρίου 2009 #4 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Καλως ηλθες φιλε.... αλλα σιγα, σιγα... μη βιαζεσε.... ξεκινα πρωτα το διαβασμα.... επιση ανεφερες οτι σε ενδιαφερει ο μονομαχος ή τα ψαρια κρυου νερου ριξε μια ματιά εδω: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=253022 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=254904 πρεπει να ξερεις ομως οτι πλεον το να στησεις ενα τροπικο ενυδριεο δν ειναι καθολου δισκολο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
annateo 10 Σεπτεμβρίου 2009 #5 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 ξεκινα σιγα σιγα το διαβασμα. θα βρεις πολλα ωραια και χρησιμα αρθρα εδω μεσα. ξεκινα απο εδω υπαρχουν πολλα αρθρα και για στρωσιμο και για 60αρι ενυδρειο. καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nio21@ 10 Σεπτεμβρίου 2009 #6 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 θα παρω ενα 60 lt δεν θελω να το κανω τροπικο ή μαλον δεν μπορω..... γιατι ειναι πολυδαπανο...... Δηλαδή; Νομίζω πως πέρα από έναν θερμοστάτη δε χρειάζεται και κάτι άλλο. Ο θερμοστάτης είναι που σε χαλάει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 10 Σεπτεμβρίου 2009 #7 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Καλώς ήρθες στο ΑΖ φίλε! Μην νομίζεις πάντως οτι με ένα ενυδρείο και ένα φίλτρο θα τη βγάλεις καθαρή με τα χρυσόψαρα, άσε που ανθες να βάλεις πάνω από 1-2 χρυσόψαρα θέλεια πάνω από 80 λίτρα ενυδρείο. Σκέψου το και καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 10 Σεπτεμβρίου 2009 #8 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 δηλαδή εσύ με πια ενοια το λες πολυδάπανο όπως λέει ο NIO21@ Δηλαδή; Νομίζω πως πέρα από έναν θερμοστάτη δε χρειάζεται και κάτι άλλο.Ο θερμοστάτης είναι που σε χαλάει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 10 Σεπτεμβρίου 2009 #9 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 1. Τα γατοψαρα, ο μονομαχος και οι "γλυφτες" ειναι τροπικα ψαρια. 2. Στην ελλαδα ειναι πιο ευκολο να ζεστανεις το νερο το χειμωνα για τα τροπικα ψαρια παρα να το ψυξεις το καλοκαιρι για τα κρυου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 10 Σεπτεμβρίου 2009 #10 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 1. Τα γατοψαρα, ο μονομαχος και οι "γλυφτες" ειναι τροπικα ψαρια. 2. Στην ελλαδα ειναι πιο ευκολο να ζεστανεις το νερο το χειμωνα για τα τροπικα ψαρια παρα να το ψυξεις το καλοκαιρι για τα κρυου. Κατα τη γνωμη μου πιο ευκολα ειναι τα τροπικα.. Μονο και μονο για τη θερμοκρασια.. Εκτος αν πιανουν τα χερια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 11 Σεπτεμβρίου 2009 #11 Share 11 Σεπτεμβρίου 2009 Κατα τη γνωμη μου πιο ευκολα ειναι τα τροπικα.. Μονο και μονο για τη θερμοκρασια.. Εκτος αν πιανουν τα χερια σου Καθε ψαρι εχει τη δυσκολια του.Τη θερμοκρασια την ανεφερα για το θερμαντηρα που ειπε ο φιλος. Τα τροπικα εχουν αλλες δυσκολιες πολυ μεγαλυτερες απο τη θερμοκρασια. Ολα εχουν καποιες απαιτησεις τελος παντων, δεν ειναι κολαμε 5 τζαμια και το γεμιζουμε νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος