stormtrooper 10 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Θέλω τρία από αυτά... http://www.pomegranatephone.com/ Δείτε το όλο και όλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 10 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) Θυμίζει Star Trek το όλο πράμα... είναι κάποια πράγματα που "λογικά" δεν μπορεί να κάνει... όπως ο projector .. και είναι αυτό που λέμε.. μόνο καφέ δεν κάνει... αλλά τελικά κάνει και καφέ !!!! Ένα βαρύ γλυκό παρακαλώ !!!! (γάλα δεν βάζει ε?) Και Skoty.. διακτινίσε με .. ξυρισμένο σε παρακαλώ και με μουσική!!!! Αλλά και να υπάρχει ..άχρηστο θα είναι στην Ελλάδα με τα δίκτυα που έχουμε !!!! Έγινε επεξεργασία 10 Σεπτεμβρίου 2009 - Aiolos-910 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 10 Σεπτεμβρίου 2009 #3 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν υπαρχει..... Τουλαχιστον αυτο πιστευω. Πρεπει να ειναι σε φαση σχεδιασμου ακομα. Οχι παραγωγης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 10 Σεπτεμβρίου 2009 #4 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Απλα..... ΝΟ F**KING WAY................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 10 Σεπτεμβρίου 2009 #5 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) Ε ρε παιδιά και το νερό που αναρρόφησε που το πήγε δηλαδή !!! Αν κάνετε μια αναζήτηση στο Google για εικόνες δεν παρουσιάζει τίποτα άλλο εκτός από "ψηφιακές δημιουργίες" Έγινε επεξεργασία 10 Σεπτεμβρίου 2009 - Aiolos-910 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 10 Σεπτεμβρίου 2009 Author #6 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ε ρε παιδιά και το νερό που αναρρόφησε που το πήγε δηλαδή !!! Έχει τεχνικά χαρακτηριστικά μέσα στην παρουσίαση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 10 Σεπτεμβρίου 2009 #7 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 μπορεί να υπάρχει αλά σε πειραματικό στάδιο και όχι στην αγορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 10 Σεπτεμβρίου 2009 #8 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Και αμα βγει.... θα μου στελνει ο νικος νερο απο την Α/Ο του και θα μπαινει κατευθειαν στο ενυδρειο μου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 10 Σεπτεμβρίου 2009 #9 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Με SMS δεν θα μπορεί να σου στείλει πολλά λίτρα... Εγώ σκέφτηκα να κάνω και αλλαγές νερού... θα του δίνω στοιχεία για αλατότητα..pH... θερμοκρασία και θα μου βγάζει έτοιμο νερό Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 10 Σεπτεμβρίου 2009 #10 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μεταφραστης: ειμαι σιγουρος οτι ποντιακα δεν μεταφραζει=αχρηστο Ξυριστικη: δεν εχει εξαρτημα για φαβοριτες ουτε αυτοματο ξυρισμα=ημιτελες Φυσαρμονικα: δεν ξερω να παιζω=αδιαφορο Προτζεκτορας: Φαντασου να σε καλει ο παρανομος δεσμος και να ανοιξει ο προτζεκτορας!=επικινδυνο Καφετιερα: φραπε δεν κανει=για Θεσσαλονικη δεν κανει Επιπλεον: Δεν εχει ταβλι και δεν παει τα παιδια στο σχολειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 10 Σεπτεμβρίου 2009 #11 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Πολυ χαζο κατασκευασμα... Εγω πραγματικα για τον μονο λογο που θα το αγοραζα ειναι επειδη παιρνει τηλεφωνο.. Πραγματικα τη φυσαρμονικα που τους ηρθε να την βαλουν..Χα-χ0α-χ0α-χα0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 10 Σεπτεμβρίου 2009 #12 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μεταφραστης: ειμαι σιγουρος οτι ποντιακα δεν μεταφραζει=αχρηστο Ξυριστικη: δεν εχει εξαρτημα για φαβοριτες ουτε αυτοματο ξυρισμα=ημιτελες Φυσαρμονικα: δεν ξερω να παιζω=αδιαφορο Προτζεκτορας: Φαντασου να σε καλει ο παρανομος δεσμος και να ανοιξει ο προτζεκτορας!=επικινδυνο Καφετιερα: φραπε δεν κανει=για Θεσσαλονικη δεν κανει Επιπλεον: Δεν εχει ταβλι και δεν παει τα παιδια στο σχολειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 10 Σεπτεμβρίου 2009 Author #13 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μα καλά... Το realized date δεν το είδε κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 10 Σεπτεμβρίου 2009 #14 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Έφαγα ένα ρόδι στη μάπα !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 10 Σεπτεμβρίου 2009 #15 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 για πλακα καλο ειναι , αλλα δε θα το αγοραζα ποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 10 Σεπτεμβρίου 2009 #16 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 και ομως ποσοι θα το αγορασουν αν κυκλοφορησει... παντως οποιος το βγαλει αυτο στην αγορα θα γινει ο νεος Billy Gates... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 10 Σεπτεμβρίου 2009 #17 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 δεν υπαρχει στο τελος λεει "some day ...." Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 10 Σεπτεμβρίου 2009 #18 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 οταν ειδα τη φυσαρμονικα θυμιθηκα τα προιοντα της Α.Μ.Α.Ν teleshoping και την πιστο-ντουζιερα!! θυματε κανεις????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
κεκι 10 Σεπτεμβρίου 2009 #19 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Το καλυτερο ειναι πρωτα να ξυριζεσαι μετα να κανεις και ενα super καφε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 10 Σεπτεμβρίου 2009 #20 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Aν βγει παντως θα παρω Ενα για να διαβαζω τα mail μου και να μπαινω στο ΑΖ Ενα για να παιρνω τηλεφωνα Ενα για να ακουω τα Mp3s μου Ενα για να εχω τις εικονες μου Ενα για GPS Αααα θα παρω και ενα σε περιπτωση που μου χαλασει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος