Sta8hs000 10 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημερα... θα ηθελα να ενημερωθω για τα μπλουζακια του ΑΖ.. τι σχεδια υπαρχουν, διαθεσιμοτιτα και τιμες αν ειναι ευκολο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 10 Σεπτεμβρίου 2009 Author #2 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 ps Να ζητησω συγνωμη αν ανοιξα σε λαθος χωρο Θεμα, αλλα αυτο βρηκα πιο σωστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 11 Σεπτεμβρίου 2009 Author #3 Share 11 Σεπτεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Σεπτεμβρίου 2009 #4 Share 11 Σεπτεμβρίου 2009 Στειλε πμ στον Σταματη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 11 Σεπτεμβρίου 2009 #5 Share 11 Σεπτεμβρίου 2009 Θα θελα και εγω ενα αλλα δεν ξερω τι χρωματα υπαρχουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 11 Σεπτεμβρίου 2009 #6 Share 11 Σεπτεμβρίου 2009 Στις συναντήσεις μας τις περισσότερες φορές φέρνω ότι υπάρχει . Και στη Θεσσαλονίκη τα είχα φέρει . Οποιος θέλει αύριο στη συνάντηση θα τα έχω μαζί μου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Σεπτεμβρίου 2009 #7 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Σημερα θα παρουσιαστουν και τα καινουρια μας μπουστακια,σε χρωμα απαλο ροζ και λευκο........... Την επιδειξη φυσικα θα την κανει ο φιλος μας Stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Σεπτεμβρίου 2009 #8 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Σημερα θα παρουσιαστουν και τα καινουρια μας μπουστακια,σε χρωμα απαλο ροζ και λευκο........... Την επιδειξη φυσικα θα την κανει ο φιλος μας Stormtrooper Καλά που μου το'πες για να προλάβω να ξυρίσω τις μασχάλες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 12 Σεπτεμβρίου 2009 #9 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Υ.Γ Οχι πως με νοιαζει ιδιαιτερα τι χρωμα θα ειναι απλα ενημερωτικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 12 Σεπτεμβρίου 2009 #10 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Αφου θα τα φοραει ο τρουπης..... Ευτυχως που βρεχει.... Ευκαιρια για Wet T-Shirt!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Σεπτεμβρίου 2009 #11 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Αφου θα τα φοραει ο τρουπης..... Ευτυχως που βρεχει.... Ευκαιρια για Wet T-Shirt!!! Ok, κατάλαβα... Πρέπει να ξυρίσω και το στήθος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος