LEME_SOS 9 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους αφρικανούς. Το απόγευμα σε κάποιο pet shop είδα jewel αφρικανές,πολύ όμορφο ψάρι με προσωπικότητα.Από ότι είδα στο internet είναι επιθετικό ψάρι σε γενικές γραμμές η αναπαραγωγή του πολύ εύκολη και αρέσκεται πολύ σε κρυψώνες.Δεν διευκρίνιζε όμως από πια λίμνη ήταν, αν ξέρει κάποιος ας μας πει. Επίσης αν κάποιος είχε ποτε να μας πει για την συμπεριφορά αυτού του ψαριού. Ευχαριστώ εκ των προτερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.cichlid-forum.com/profiles/species.php?id=1348 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 9 Σεπτεμβρίου 2009 #3 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.cichlid-forum.com/profiles/species.php?id=1348 Ωραιο ψαρακι αλλα λεει πως ζει σε ph 6-7,6 Νομιζα οτι ολη η αφρικη ειναι με υψηλα ph 6 ph Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEME_SOS 9 Σεπτεμβρίου 2009 Author #4 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραιο ψαρακι αλλα λεει πως ζει σε ph 6-7,6 Νομιζα οτι ολη η αφρικη ειναι με υψηλα ph 6 ph Και σε 8ph μπορεί άνετα να ζήση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 9 Σεπτεμβρίου 2009 #5 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 Και σε 8ph μπορεί άνετα να ζήση. Ναι αλλα και σε 6 Αυτο μου φανηκε πολυ περιεργο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEME_SOS 9 Σεπτεμβρίου 2009 Author #6 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό που δεν κατάλαβα ακόμη είναι σε πια από τις λίμνες τις αφρικής ζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Σεπτεμβρίου 2009 #7 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό που δεν κατάλαβα ακόμη είναι σε πια από τις λίμνες τις αφρικής ζει. Σε ρυακια και ποταμους του Καμερουν.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEME_SOS 9 Σεπτεμβρίου 2009 Author #8 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 Σε ρυακια και ποταμους του Καμερουν.............. θα το σύστηνες στο ενυδρείο μου με malawi; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Σεπτεμβρίου 2009 #9 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 θα το σύστηνες στο ενυδρείο μου με malawi; Εγω δεν θα το εβαζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEME_SOS 9 Σεπτεμβρίου 2009 Author #10 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω δεν θα το εβαζα. ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Σεπτεμβρίου 2009 #11 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 ευχαριστώ Νασαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος