stormtrooper 12 Σεπτεμβρίου 2009 #76 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Θελω 5-6. Δεν χωρίζονται... Πάνε πακέτο! Αλλά μάλλον δεν θα προλάβω να τα φέρω! Επίσης νυστάζω... Λέτε να μην έρθω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 12 Σεπτεμβρίου 2009 #77 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Moλις γυρισα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 12 Σεπτεμβρίου 2009 #78 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Και ναι... ειμαι μια παο τις αιτιες που δε δουλευει σημερα ο ηλεκτρικος.... Tι εκανες ρε???? Παιδια πως ηταν το καφε????? Ολα καλα???? εχουμε φωτος?????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 12 Σεπτεμβρίου 2009 #79 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Tι εκανες ρε???? Παιδια πως ηταν το καφε????? Ολα καλα???? εχουμε φωτος?????????? Ηταν τελεια!! Πιστευω οτι θα βαλουν φοτο γιατι τραβηξαν πολλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 12 Σεπτεμβρίου 2009 #80 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Tι εκανες ρε???? Παιδια πως ηταν το καφε????? Ολα καλα???? εχουμε φωτος?????????? Ηταν τελεια!! Πιστευω οτι θα βαλουν φοτο γιατι τραβηξαν πολλες. ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!!Γύρω στα 45 άτομα, και οι συζητήσεις που έγιναν πολύ καλές......!!!!!!!!!!! Οι φωτό σε λίγο, μιάς και ψάχνω να βρώ ένα mini-usb καλώδιο...(πρέπει να έχω πάνω από 10 αλλά τώρα που τα θέλω δεν βρίσκω κανένα...ADMIN για τα πανηγύρια!!!!!!!!!!!! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 12 Σεπτεμβρίου 2009 #81 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Πάνω από 45 άτομα σύν αυτούς που ήρθαν αργά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 12 Σεπτεμβρίου 2009 #82 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) Ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιι διχασμενος Καλυφθειτε, πιαστε τις γωνιες Έγινε επεξεργασία 12 Σεπτεμβρίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 12 Σεπτεμβρίου 2009 #83 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιι διχασμενος Καλυφθειτε, πιαστε τις γωνιες Άντεξα να δώ μέχρι 2:06...Μετά κόπηκα από τα γέλια.....έχω και 'άντερα' πάμε μία βόλτα....???????? αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Σεπτεμβρίου 2009 #84 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω επιπλέον μία φωτογραφία του Husky, αλλά δεν νομίζω πως θέλει αν την δημοσιοποιήσω Μπορείτε να την λάβετε μέσω ΠΜ κι εφόσον καταθέσετε το ποσό των 20 ευρώ στον λογαριασμό που θα σας δώσω! Δεν δέχομαι πιστωτικές και επιταγές εν καιρό κρίσης!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 12 Σεπτεμβρίου 2009 #85 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 12 Σεπτεμβρίου 2009 #86 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω επιπλέον μία φωτογραφία του Husky, αλλά δεν νομίζω πως θέλει αν την δημοσιοποιήσω Μπορείτε να την λάβετε μέσω ΠΜ κι εφόσον καταθέσετε το ποσό των 20 ευρώ στον λογαριασμό που θα σας δώσω! Δεν δέχομαι πιστωτικές και επιταγές εν καιρό κρίσης!!! Ανέβασε την!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Σεπτεμβρίου 2009 #87 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) Τελικά το συζήτησα με τον εαυτό μου και αποφασίσαμε πως αν είμαστε ρουφιάνοι, πρέπει να είμαστε τίμιοι. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΛΕΦΤΑ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! Ο αληθινός χρήστης Panagiotis Satanas ζει ανάμεσά μας... Βρείτε τις διαφορές (αν υπάρχουν) Έγινε επεξεργασία 12 Σεπτεμβρίου 2009 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 12 Σεπτεμβρίου 2009 #88 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Σεπτεμβρίου 2009 #89 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA δε μπορω αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Σεπτεμβρίου 2009 #90 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιι διχασμενος Καλυφθειτε, πιαστε τις γωνιες Κατουρηθηκααααααααααααααααααααααααααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Σεπτεμβρίου 2009 #91 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!!! Μόνο ΑΥΤΗ η χρήστης μπορεί να μας σώσει από τον ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ Admin!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 12 Σεπτεμβρίου 2009 #92 Share 12 Σεπτεμβρίου 2009 Νικο σε πιασε η τρελα σου ετσι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 13 Σεπτεμβρίου 2009 #93 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 καταπληλτικη συναντηση!!!! χαρηκα για την γνωριμια με ολα τα παιδια του φορουμ και για τις συζητησεις που εγιναν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 13 Σεπτεμβρίου 2009 #94 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!!!Μόνο ΑΥΤΗ η χρήστης μπορεί να μας σώσει από τον ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ Admin!!! ΤΩΡΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 13 Σεπτεμβρίου 2009 #95 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) ΚΟΥΙΖ Σε ποιανου απουσια οφειλεται αυτη η υπεροχη συναντηση που μπορεσαμε και μιλησαμε (ΟΛΟΙ, και δεν ακουγαμε εναν να μιλαει μονο του) και γελασαμε τοσο??? Έγινε επεξεργασία 13 Σεπτεμβρίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 13 Σεπτεμβρίου 2009 #96 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 καταπληλτικη συναντηση!!!! χαρηκα για την γνωριμια με ολα τα παιδια του φορουμ και για τις συζητησεις που εγιναν.... Και μεις χαρηκαμε Chris που σε γνωρισαμε και απο κοντα Εις το επανιδειν ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 13 Σεπτεμβρίου 2009 #97 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 ΚΟΥΙΖ Σε ποιανου απουσια οφειλεται αυτη η υπεροχη συναντηση που μπορεσαμε και μιλησαμε (ΟΛΟΙ, και δεν ακουγαμε εναν να μιλαει μονο του) και γελασαμε τοσο??? Θα σε Fan οι λύκοι.... Που λέει και ο vicious Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 13 Σεπτεμβρίου 2009 #98 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Θα σε Fan οι λύκοι.... Που λέει και ο vicious Παρακαλώ πολύ μην χρησiμοποιήτε Greeklish την επόμενη φορά που θα επαναληφθεί δεν θα περάσει έτσι με μια απλή παρατήρηση !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Σεπτεμβρίου 2009 #99 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Παρακαλώ πολύ μην χρησiμοποιήτε Greeklish την επόμενη φορά που θα επαναληφθεί δεν θα περάσει έτσι με μια απλή παρατήρηση !!! Αν εισαι μαγκας καντο............ Θα σε φαει το μεσο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 13 Σεπτεμβρίου 2009 #100 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Αν εισαι μαγκας καντο............ Θα σε φαει το μεσο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Άστον.... Θα δει το επίπεδο παρατηρήσεών μου και θα καταλάβει Πλέον δεν με αγγίζει τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος