Δίας 9 Σεπτεμβρίου 2009 #26 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι Δια... ειναι αρκετα ευκολο με ελαχιστες απαιτησεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
efthvag 9 Σεπτεμβρίου 2009 Author #27 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 ΕΓΩΩΩΩΩΩΩ E, βέβαια, με τόσο υψηλό pH δεν άντεξε ο δίσκος... Καλή επιλογή η βαλισνέρια, κάνει και για αφρικάνικο, αν, λέμε αν, ποτέ αποφασισεις να ασχοληθείς... Σοβαρά τώρα, για Vallisneria rubra spec. 'Curly' (Dennerle), ενδιαφέρεσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
efthvag 9 Σεπτεμβρίου 2009 Author #28 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 που και ποτε??μηπως και προλαβω..... Α πα πα...αδιάβαστος... Διάβασε λοιπόν την original ανακοίνωση: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=15539 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 9 Σεπτεμβρίου 2009 #29 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 E, βέβαια, με τόσο υψηλό pH δεν άντεξε ο δίσκος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 9 Σεπτεμβρίου 2009 #30 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 που και ποτε??μηπως και προλαβω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 10 Σεπτεμβρίου 2009 #31 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Θα έρθω και εγώ με τα χόρτα μου , φέρτε κλαδέματα να 'χουμε!!! (και σακουλάκια...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 10 Σεπτεμβρίου 2009 #32 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) Τι συμβουλες μην ξεχασετε να φερετε παιδια!! Έγινε επεξεργασία 10 Σεπτεμβρίου 2009 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 10 Σεπτεμβρίου 2009 #33 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Επειγομαι για κερατοφυλλο ξεχασα να προσθεσω. Τα χρυσοψαρα μου το εχουν ερωτευτει!!! Φερτε και φακη!!! Κωστη εσυ δε θα ερθεις ειπες.... Και πιστια... Κανω παραγγελια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 10 Σεπτεμβρίου 2009 #34 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Να δω αν θα μπορέσω κι εγώ να είμαι εκεί. Να σας γνωρίσω από κοντά ρε παιδιά. Αν δεν μπορέσω πάντως αυτό το Σάββατο, την επόμενη φορά θα είμαι σίγουρα εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EUDOKIA 10 Σεπτεμβρίου 2009 #35 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Kι εγώ θα είμαι εκεί.Παιδιά κλαδέματα θέλω και εγώ. Guppy θα φρρεί κανείς ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 10 Σεπτεμβρίου 2009 #36 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Επειγομαι για κερατοφυλλο ξεχασα να προσθεσω. Τα χρυσοψαρα μου το εχουν ερωτευτει!!! Φερτε και φακη!!! Κωστη εσυ δε θα ερθεις ειπες.... Και πιστια... Κανω παραγγελια!!! Παιδια εχω πολυ φυτο να χαρησω..Αλλα δεν θα μπορεσω...Καθε κυριακη(Απο την επομενη) θα ειμαι Αθηνα απο τις 2 και μετα καθε κυριακη θα μπορω να χαρισω σε οποιον θελει.... Νikoloutso δεσμευομαι οτι θα σου δωσω το Σατανικο Φυτο Φακη...Και οτι αλλο θες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 10 Σεπτεμβρίου 2009 #37 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Νikoloutso δεσμευομαι οτι θα σου δωσω το Σατανικο Φυτο Φακη...Και οτι αλλο θες... Προσεξε σε ποιον δεσμευεσαι και τι προτασεις κανεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 10 Σεπτεμβρίου 2009 #38 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 και μολις δουνε οι γονεις με ποιους συναναστρεφετε θα του απαγορευσουν οριστικα τα ενυδρεια στο σπιτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 10 Σεπτεμβρίου 2009 #39 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 austeralis stellata, Microsorum pteropus, Echinodorus tenellus,vallsineria,Pistia stratiotes και οτι αλλο προκυψει την ωρα του κλαδεματος Θα μου κρατησεις pistia stratiotes , echinodorus, austeralis stellata.Απο τα δυο τελευταια θελω σιγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 10 Σεπτεμβρίου 2009 #40 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ε παιδια εχει κανεις cuba και riccia να φερει?Α εγω θα φερω anubies nana . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 10 Σεπτεμβρίου 2009 #41 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) ?????????? υπαρχει περιπτωση για καμια blyxa?εχει καποιος? Έγινε επεξεργασία 10 Σεπτεμβρίου 2009 - kwstas_original Link to comment Share on other sites More sharing options...
exerazor 10 Σεπτεμβρίου 2009 #42 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Θα έρθω στην συνάντηση. Τα ψάρια μου (2 σκαλάρια) πριν λίγες μέρες γεννήσανε για πρώτη φορά και έγινε και γονιμοποίηση. Τα μικρά φαίνονται καλά και σε 2-3 μέρες μάλλον θα κολυμπάνε αλλά οι γονείς φαίνονται άρρωστοι (fin rot). Μπορεί κάποιος να μου φέρει ΕΚΤΟΖΟΝ και MELAFIX για να ξεκινήσω θεραπεία; Αυτά τα φάρμακα δεν τα βρίσκω στην Πάτρα. Ανδρέας - ΠΑΤΡΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 10 Σεπτεμβρίου 2009 #43 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Λέω να έρθω κι εγώ... αν με θέλετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 10 Σεπτεμβρίου 2009 #44 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Θα έρθω στην συνάντηση. Τα ψάρια μου (2 σκαλάρια) πριν λίγες μέρες γεννήσανε για πρώτη φορά και έγινε και γονιμοποίηση. Τα μικρά φαίνονται καλά και σε 2-3 μέρες μάλλον θα κολυμπάνε αλλά οι γονείς φαίνονται άρρωστοι (fin rot). Μπορεί κάποιος να μου φέρει ΕΚΤΟΖΟΝ και MELAFIX για να ξεκινήσω θεραπεία; Αυτά τα φάρμακα δεν τα βρίσκω στην Πάτρα. Ανδρέας - ΠΑΤΡΑ Στον Κ. Σταματη τον γιατρο μας αυτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 10 Σεπτεμβρίου 2009 #45 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Λέω να έρθω κι εγώ... αν με θέλετε! Αν επιτελους ξεκινησεις να ασχολησε με σοβαρους βιοτοπους, Ναι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 10 Σεπτεμβρίου 2009 #46 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Αν επιτελους ξεκινησεις να ασχολησε με σοβαρους βιοτοπους, Ναι..... Ελληνικούς? Ιταλικούς? Κυπριακούς? Ποιους εννοείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 10 Σεπτεμβρίου 2009 #47 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 10 Σεπτεμβρίου 2009 #48 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μη γελάς καθόλου! Καταλάβετε επιτέλους ότι σωστά ψάρια βρίσκονται ΜΟΝΟ στον Αμαζόνιο και ανήκουν στην μεγαλύτερη οικογένεια ψαριών ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! Catfish RULEZ! Όλα τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 11 Σεπτεμβρίου 2009 #49 Share 11 Σεπτεμβρίου 2009 Θα ειμαι και εγω στη συναντηση Αν παιζει κανα φυτο επιφανειας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 11 Σεπτεμβρίου 2009 #50 Share 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μη γελάς καθόλου! Καταλάβετε επιτέλους ότι σωστά ψάρια βρίσκονται ΜΟΝΟ στον Αμαζόνιο και ανήκουν στην μεγαλύτερη οικογένεια ψαριών ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! Catfish RULEZ! Όλα τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα! Μου αρέσεις Νικόλα θα τα πούμε στο Olympico Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος