Δίας 13 Σεπτεμβρίου 2009 #101 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Άστον.... Θα δει το επίπεδο παρατηρήσεών μου και θα καταλάβει Πλέον δεν με αγγίζει τίποτα Το θεο μονο να φοβασαι τεκνο μου........................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 13 Σεπτεμβρίου 2009 #102 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Και μεις χαρηκαμε Chris που σε γνωρισαμε και απο κοντα Εις το επανιδειν ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 13 Σεπτεμβρίου 2009 #103 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Παρακαλώ πολυ δεν γνωρίζουν όλα τα μέλη μας τι έχει συμβεί στη συνάντηση και είναι λογικό να μην καταλαβαίνουν τι εννοήτε με αυτά που γράφετε εδώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Σεπτεμβρίου 2009 #104 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Να συμπληρωσω οτι το κυριαρχο θεμα ηταν ενα τελικα.... Χρειαζονται περισσοτεροι οι αφρικανοι απο τους δισκαδες την Α/Ο!!! Επισης θα ήθελα να αναφερω οτι.... Κριμα που δε γραφτηκε νωριτερα η Ελενη Λουκα, να ερχοταν στη συναντηση να μας εδινε τις ευλογιες τις!!! Υ.Γ. Ισως ομως ειχε μια κοντρα με τον χασκι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Σεπτεμβρίου 2009 #105 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Να συμπληρωσω οτι το κυριαρχο θεμα ηταν ενα τελικα.... Χρειαζονται περισσοτεροι οι αφρικανοι απο τους δισκαδες την Α/Ο!!! Επισης θα ήθελα να αναφερω οτι.... Κριμα που δε γραφτηκε νωριτερα η Ελενη Λουκα, να ερχοταν στη συναντηση να μας εδινε τις ευλογιες τις!!! Υ.Γ. Ισως ομως ειχε μια κοντρα με τον χασκι...... Αυριο κιολας παω να αγορασω δυο................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna pap 13 Σεπτεμβρίου 2009 #106 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 πω πωω...τι γελιο ειναι αυτο ρε παιδια....τα διαβασα κι ολα μαζι,και καθεται και με ρωταει μαμα μου γιατι γελαω μονη μου τοση ωρα.. χαχαχα.....οσο για την ελενη λουκα...no comments!!μαλλον κανεις σας δεν προσε3ε την χωρα της....ειναι απο τη σομαλια η γυναικα!μην την αποπαιρνετε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna pap 13 Σεπτεμβρίου 2009 #107 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Τελικά το συζήτησα με τον εαυτό μου και αποφασίσαμε πως αν είμαστε ρουφιάνοι, πρέπει να είμαστε τίμιοι. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΛΕΦΤΑ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! Ο αληθινός χρήστης Panagiotis Satanas ζει ανάμεσά μας... Βρείτε τις διαφορές (αν υπάρχουν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 13 Σεπτεμβρίου 2009 #108 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Τελικά το συζήτησα με τον εαυτό μου και αποφασίσαμε πως αν είμαστε ρουφιάνοι, πρέπει να είμαστε τίμιοι. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΛΕΦΤΑ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! Ο αληθινός χρήστης Panagiotis Satanas ζει ανάμεσά μας... Βρείτε τις διαφορές (αν υπάρχουν) Νικο βρηκα την διαφορα...Ο κατω "Σατανας" εχει πιο πεταχτα αυτια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 13 Σεπτεμβρίου 2009 #109 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Νικο βρηκα την διαφορα...Ο κατω "Σατανας" εχει πιο πεταχτα αυτια... Ο κάτω δεν είναι ο Σατανάς... Αλλά ας μη μπούμε σε λεπτομέρειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 13 Σεπτεμβρίου 2009 #110 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Ο κάτω δεν είναι ο Σατανάς... Αλλά ας μη μπούμε σε λεπτομέρειες Ποιος ειναι???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna pap 13 Σεπτεμβρίου 2009 #111 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Νικο βρηκα την διαφορα...Ο κατω "Σατανας" εχει πιο πεταχτα αυτια... χαχαχα.... ναι πραγματι!!! ο δευτερος ειναι καπως....πιο....τσαχπινης!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 13 Σεπτεμβρίου 2009 #112 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Ποιος ειναι???? Δες το όνομα του αρχείου και ψάξε στο Google! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 13 Σεπτεμβρίου 2009 #113 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 χαχαχα.... ναι πραγματι!!! ο δευτερος ειναι καπως....πιο....τσαχπινης!! Μες στην τσαχπινιά ήταν ο άτιμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 13 Σεπτεμβρίου 2009 #114 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Ου αντικραιστ Ου αντικραιστ Ου αντικραιστ Ουστ φρομ χιαρ Ου 666 Ου 666 Ου 666 Ου 666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 13 Σεπτεμβρίου 2009 #115 Share 13 Σεπτεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 17 Σεπτεμβρίου 2009 #116 Share 17 Σεπτεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 17 Σεπτεμβρίου 2009 #117 Share 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ου αντικραιστ Ου αντικραιστ Ου αντικραιστ Ουστ φρομ χιαρ Ου 666 Ου 666 Ου 666 Ου 666 λουκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 17 Σεπτεμβρίου 2009 #118 Share 17 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω παιδια ξεχαστη να να πω την αληθεια Μπραβο ρε Βαγγελη που μου το θυμισες. Ειχαμε κανει και τον ανεπισημο ψαροκαφε και νομιζα οτι εχουμε καιρο ακομα. Μαλλον ομως πρεπει να ονομαστει η συναντηση σε ψαρομπυρα, με τα υδηποτα που μας σερβιρουν τα κοριτσια εκει. ΥΓ αληθεια ποιος τη ματιασε βρε την προηγουμεη φορα και εφερε τουμπα ολο το δισκο με τα ποτηρια? Ενω εσυ ..... δεν μπηκες καν στον κοπο.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 17 Σεπτεμβρίου 2009 #119 Share 17 Σεπτεμβρίου 2009 Παρακαλώ πολύ μην χρησiμοποιήτε Greeklish την επόμενη φορά που θα επαναληφθεί δεν θα περάσει έτσι με μια απλή παρατήρηση !!! Ετσι ................... βαλε τα πραγματα σε μια ταξη.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 17 Σεπτεμβρίου 2009 #120 Share 17 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) Ενω εσυ ..... δεν μπηκες καν στον κοπο.- Σου εστειλα sms ρε ρεμαλι αλλα δεν το ελαβες μαλλον (μου ηρθε sms οτι δεν απεσταλει).Σε ποια "βουνα" τραβιοσουνα παλι? Έγινε επεξεργασία 17 Σεπτεμβρίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος