efthvag 8 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 8 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά, αυτό το Σάββατο έχουμε τη συνάντηση του Σεπτέβρη και δε βλέπω κινητικότητα...τι γίνεται; Πρώτο Σάββατο μετά από τόσο καιρό που δε δουλεύω και περιμένω πώς και πώς...μόνος μου θα τον πιώ τον καφέ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 8 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δυστιχως δεν θα μπορεσω να ειμαι ουτε σε αυτη την Συναντηση λογω ιστιοπλοικων αγωνων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 8 Σεπτεμβρίου 2009 #3 Share 8 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά, αυτό το Σάββατο έχουμε τη συνάντηση του Σεπτέβρη και δε βλέπω κινητικότητα...τι γίνεται; Πρώτο Σάββατο μετά από τόσο καιρό που δε δουλεύω και περιμένω πώς και πώς...μόνος μου θα τον πιώ τον καφέ; Οχι βέβαια,όλοι μαζί παρέα θα πιούμε τον καφέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 9 Σεπτεμβρίου 2009 #4 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω παιδια ξεχαστη να να πω την αληθεια Μπραβο ρε Βαγγελη που μου το θυμισες. Ειχαμε κανει και τον ανεπισημο ψαροκαφε και νομιζα οτι εχουμε καιρο ακομα. Μαλλον ομως πρεπει να ονομαστει η συναντηση σε ψαρομπυρα, με τα υδηποτα που μας σερβιρουν τα κοριτσια εκει. ΥΓ αληθεια ποιος τη ματιασε βρε την προηγουμεη φορα και εφερε τουμπα ολο το δισκο με τα ποτηρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 9 Σεπτεμβρίου 2009 #5 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 Aντε να μαζευόμαστε!Μετά την καλοκαιρινή απουσία μου θα είμαι εκεί το Σάββατο και υποπτεύομαι,πως θα έχω συζητήσεις που θα ανεβάσουν επικίνδυνα το ph μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 9 Σεπτεμβρίου 2009 #6 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά, αυτό το Σάββατο έχουμε τη συνάντηση του Σεπτέβρη και δε βλέπω κινητικότητα...τι γίνεται; Πρώτο Σάββατο μετά από τόσο καιρό που δε δουλεύω και περιμένω πώς και πώς...μόνος μου θα τον πιώ τον καφέ; Με εμενα αλλα δεν θα πιω καφε ειμαι λιγο μικρος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 9 Σεπτεμβρίου 2009 #7 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 Με εμενα αλλα δεν θα πιω καφε ειμαι λιγο μικρος.. Ποσο χρονων; Τελοσπαντων και εγω ψηνομαι ναερθω αλλα δεν ειμαι σιγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 9 Σεπτεμβρίου 2009 #8 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 Κι εγω θα ειμαι εκει..... με το παρουσιολόγιο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 9 Σεπτεμβρίου 2009 #9 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 @#%#^&!!!!! &%^*@##@$!!!!!!! Παλι θα λειπω για διακοπες, αυτην την φορα στην Λημνο!!!!! Θα κανουμε εκτακτη οταν γυρισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Σεπτεμβρίου 2009 #10 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω παιδια ξεχαστη να να πω την αληθεια Μπραβο ρε Βαγγελη που μου το θυμισες. Ειχαμε κανει και τον ανεπισημο ψαροκαφε και νομιζα οτι εχουμε καιρο ακομα. Μαλλον ομως πρεπει να ονομαστει η συναντηση σε ψαρομπυρα, με τα υδηποτα που μας σερβιρουν τα κοριτσια εκει. ΥΓ αληθεια ποιος τη ματιασε βρε την προηγουμεη φορα και εφερε τουμπα ολο το δισκο με τα ποτηρια? ΕΓΩΩΩΩΩΩΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 9 Σεπτεμβρίου 2009 #11 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ποσο χρονων; Τελοσπαντων και εγω ψηνομαι ναερθω αλλα δεν ειμαι σιγουρος 13 χρονων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 9 Σεπτεμβρίου 2009 #12 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 13 χρονων. Ελατε με το μπαμπα ή τη μαμα, καλο ειναι να ξερουν με τι χομπυ ασχολειστε και με ποιους συναναστρεφεστε. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=256695 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 9 Σεπτεμβρίου 2009 #13 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 @#%#^&!!!!! &%^*@##@$!!!!!!! Παλι θα λειπω για διακοπες, αυτην την φορα στην Λημνο!!!!! Θα κανουμε εκτακτη οταν γυρισω Mεσα ειμαι και εγω για εκτακτη...Απλα να ενημερωσετε μια βδομαδα πριν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 9 Σεπτεμβρίου 2009 #14 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ελατε με το μπαμπα ή τη μαμα, καλο ειναι να ξερουν με τι χομπυ ασχολειστε και με ποιους συναναστρεφεστε. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=256695 Θα ερθω με τον efthvag ειναι νονος του αδερφου μου και θειος μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 9 Σεπτεμβρίου 2009 #15 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω δεν ειναι σιγουρο αν θα ειμαι. Υπαρχει περιπτωση να παω σε ενα πανηγυρι στην Στυμφαλια (τα Κιονια για οσους ξερουν ) Μιλαμε για ΠΟΛΥΥΥΥΥ γουρουνοπούλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 9 Σεπτεμβρίου 2009 #16 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 Θα ειμαι εκει !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 9 Σεπτεμβρίου 2009 #17 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ενοειται θα ειμαι και εγω εκει!!! Αντε να μαζευομαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 9 Σεπτεμβρίου 2009 #18 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 Kαι εγω θα ειμαι εκει με αρκετα κλαδεματα για οποιον θελει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Σεπτεμβρίου 2009 #19 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 Kαι εγω θα ειμαι εκει με αρκετα κλαδεματα για οποιον θελει Βαλισνερια εχειςςςςς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 9 Σεπτεμβρίου 2009 #20 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 Kαι εγω θα ειμαι εκει με αρκετα κλαδεματα για οποιον θελει Τι κλαδεματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 9 Σεπτεμβρίου 2009 #21 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ελατε με το μπαμπα ή τη μαμα, καλο ειναι να ξερουν με τι χομπυ ασχολειστε και με ποιους συναναστρεφεστε. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=256695 και μολις δουνε οι γονεις με ποιους συναναστρεφετε θα του απαγορευσουν οριστικα τα ενυδρεια στο σπιτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 9 Σεπτεμβρίου 2009 #22 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 austeralis stellata, Microsorum pteropus, Echinodorus tenellus,vallsineria,Pistia stratiotes και οτι αλλο προκυψει την ωρα του κλαδεματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Σεπτεμβρίου 2009 #23 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 austeralis stellata, Microsorum pteropus, Echinodorus tenellus,vallsineria,Pistia stratiotes και οτι αλλο προκυψει την ωρα του κλαδεματος Ειναι ευκολο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 9 Σεπτεμβρίου 2009 #24 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 που και ποτε??μηπως και προλαβω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 9 Σεπτεμβρίου 2009 #25 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) Ειναι ευκολο; Ναι Δια... ειναι αρκετα ευκολο με ελαχιστες απαιτησεις!!! Έγινε επεξεργασία 9 Σεπτεμβρίου 2009 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος