fadasma 15 Απριλίου 2006 #1 Share 15 Απριλίου 2006 (edited) Οι επιστήμονες εντόπισαν ένα νέο είδος ψαριού το οποίο κυνηγά και πιάνει τη λεία του στην ξηρά. Πρόκειται για το Channallabes apus το οποίο ανακαλύφθηκε στα λασπώδη έλη της δυτικής Αφρικής. Το ψάρι μπορεί να προωθείται έξω από το νερό και λυγίζει το κεφάλι του προς τα κάτω για να εγκλωβίσει έντομα στα σαγόνια του. Με μικρό κεφάλι και μακρύ, ευλύγιστο κορμό, το Channallabes apus μοιάζει με χέλι μήκους 30-40 εκ. Περισσότερα εδώ: http://www.focusmag.gr/articles/view-article.rx?oid=278078 Έγινε επεξεργασία 15 Απριλίου 2006 - fadasma Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 15 Απριλίου 2006 #2 Share 15 Απριλίου 2006 Xμμ... ενδιαφέρον... πληροφορίες επίσης εδώ. http://www.planetcatfish.com/catelog/clari...nnall/631_F.PHP Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 15 Απριλίου 2006 #3 Share 15 Απριλίου 2006 Ειχα ενα καποτε,και εκανε ενα ενυδρειο ανω κατω,ειναι και αρκετα επιθετικο με τα αλλα ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christipan 15 Απριλίου 2006 #4 Share 15 Απριλίου 2006 Πριν μερικους μηνες πηρα και εγω ενα που του μοιαζει και μετα απο μια μερα αφου το εβαλα στο ενυδρειο μου εφαγε ενα μικρο tetra black phatom μπροστα στα ματια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 16 Απριλίου 2006 #5 Share 16 Απριλίου 2006 Και τι να κανει το ζωντανο αφου ειναι στη φυση του να τρωει αλλα ψαρακια μονο μονο του μπορει να μεινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 17 Απριλίου 2006 #6 Share 17 Απριλίου 2006 Στη φάτσα θα μπορούσα να πω ότι μοιάζει με το Noturus exilis... Βέβαια ο noturus exilis δεν είναι καθόλου επιθετικός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος