Δίας 10 Σεπτεμβρίου 2009 #26 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Σε λιγο θα τα αντιστρεψουμε ολα μου φαινεται.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 10 Σεπτεμβρίου 2009 #27 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Σε λιγο θα τα αντιστρεψουμε ολα μου φαινεται.................. Τι, έχεις βρει αλάτι να κατεβάζει σκληρότητες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Σεπτεμβρίου 2009 #28 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Τι, έχεις βρει αλάτι να κατεβάζει σκληρότητες? Που θα μου παει...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 10 Σεπτεμβρίου 2009 #29 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) ...Αλλα πρεπει να μαθουν και οι αφρικανοι την Α/Ο αφου πλεον θα πρεπει συμφωνα με τα συμφραζομενα να την αγοραζουν σιγα σιγα.... Για να μη μας βαλουνε χερι τα ΣΣ, να ξεκαθαρισουμε οτι τα αφρικανικα θα παραμεινουνε ομορφα και ευκολα στη συντηρηση ενυδρεια, χωρις αναγκη ΑΟ ΕΟ ΑΕ ΕΕ ΟΠΑΠ ΟΤΕ ΕΤΑΚ κλπ (μονο ΕΥΔΑΠ χρειαζεται )Οποιος εχει ενυδρειο μαλακου νερου, απλα μπορει να χρησιμοποιει το σκληρο νερο (και οχι βρωμικο οπως κακως λεγεται ) που βγαζει για πεταμα η ΑΟ, στο ενυδρειο σκληρου νερου. Ετσι θα κανει οικονομια στο νερο και θα εχει στα ενυδρεια του και καθαροτερο νερο απο της βρυσης. Έγινε επεξεργασία 10 Σεπτεμβρίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 10 Σεπτεμβρίου 2009 #30 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Για να μη μας βαλουνε χερι τα ΣΣ, να ξεκαθαρισουμε οτι τα αφρικανικα θα παραμεινουνε ομορφα και ευκολα στη συντηρηση ενυδρεια, χωρις αναγκη ΑΟ ΕΟ ΑΕ ΕΕ ΟΠΑΠ ΟΤΕ ΕΤΑΚ κλπ (μονο ΕΥΔΑΠ χρειαζεται ) Οποιος εχει ενυδρειο μαλακου νερου, απλα μπορει να χρησιμοποιει το σκληρο νερο (και οχι βρωμικο οπως κακως λεγεται ) που βγαζει για πεταμα η ΑΟ, στο ενυδρειο σκληρου νερου. Ετσι θα κανει οικονομια στο νερο και θα εχει στα ενυδρεια του και καθαροτερο νερο απο της βρυσης. Οfftopic.... περιμενω να δω τι θα σου πουν Σπυρο μολις το δουν οι Σ-Σ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Σεπτεμβρίου 2009 #31 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Τι να του πουμε ........................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 10 Σεπτεμβρίου 2009 #32 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Καταλαβα το σαββατο θα εχω δουλεια μαλλον και δεν θα ερθω στον καφε του ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 10 Σεπτεμβρίου 2009 #33 Share 10 Σεπτεμβρίου 2009 Τι να του πουμε ........................ Στράτο μην ξεχάσεις και τις κρότου λάμψεις. Υ.Γ.Εμένα μου άρεσε η φωτογραφία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moutralewn 11 Σεπτεμβρίου 2009 #34 Share 11 Σεπτεμβρίου 2009 Οποιος εχει ενυδρειο μαλακου νερου, απλα μπορει να χρησιμοποιει το σκληρο νερο (και οχι βρωμικο οπως κακως λεγεται ) που βγαζει για πεταμα η ΑΟ, στο ενυδρειο σκληρου νερου.Ετσι θα κανει οικονομια στο νερο και θα εχει στα ενυδρεια του και καθαροτερο νερο απο της βρυσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Σεπτεμβρίου 2009 #35 Share 11 Σεπτεμβρίου 2009 Τα παντα ολα τονα ταλλο........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 11 Σεπτεμβρίου 2009 #36 Share 11 Σεπτεμβρίου 2009 Τα παντα ολα τονα ταλλο........ Στρατο επιδη το θεμα απο οτι ειδα ειναι μοναδικο και πολυ καλο... μηπως να καθαριστει απο τα περιτα ποστ να κλειδωσει και να καρφιτσωθει???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Σεπτεμβρίου 2009 #37 Share 11 Σεπτεμβρίου 2009 Oντως ειναι μοναδικο...................οχι για μενα. Οσο για τα δικα μου σχολια που εννοεις,οποιος θελει ας τα καθαρισει. Δε νομιζω οτι χρειαζεται καρφιτσωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος