diskus fan 7 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 7 Σεπτεμβρίου 2009 Τα φιλαρακια μου ερχονται απο Θεσσαλονικη το Σαββατο 19 Σεπ. για να παρουσιασουν τη νεα τους δουλεια (το 5ο τους CD). Εγω θα ειμαι εκει.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 8 Σεπτεμβρίου 2009 Author #2 Share 8 Σεπτεμβρίου 2009 Ας βαλω και μερικα βιντεακια να θυμηθουμε τα ............... παλια.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 19 Σεπτεμβρίου 2009 Author #3 Share 19 Σεπτεμβρίου 2009 Νεωτερα για το αποψινο live. Το μαγαζι ανοιγει τις πορτες κατα τις 22.30. Στις 23.00 θα ξεκινησει η πρωτη μπαντα και τα μεσανυχτα θα βγουν οι "Πρασσεν Αλογα". Στην πορτα θα υπαρχει για αγορα το τελευταιο (5ο) CD τους. Ελπιζω καποιοι να ερθουν και να περασουμε καλα.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 19 Σεπτεμβρίου 2009 Author #4 Share 19 Σεπτεμβρίου 2009 Επισης αυριο Κυριακη 20 Σεπ. θα παιξουν στα Χανια.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος