ctpanoramix 21 Σεπτεμβρίου 2009 #26 Share 21 Σεπτεμβρίου 2009 Διαβασα αυτο που λεει εκει που μου εστειλες. Τρουπη: Που μπορουμε να βρουμε ευκολα νωπό πυλο?? Εχω φουρνο που φτανει 1200 βαθμους κελσιου, κανει??? Μαθε που μπορουμε να βρουμε πυλο... τι θερμοκρασια και τι χρόνο έκθεσης στη θερμοκρασια αυτη θελει.... Και παμε να φτιάξουμε πολλες!!! νωπο πυλό πουλάει το praktiker σε κομματια (αν θυμαμαι καλα τον αφηνες μονο να στεγνωσει) και μεχρι εδω που εχω διαβασει μου φενεται σαν η καλυτερη λυση..... επεισης αν ειναι χειροποιητη η κατασκευη θα φενεται ισως ακομα πιο φυσικο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 21 Σεπτεμβρίου 2009 Author #27 Share 21 Σεπτεμβρίου 2009 νωπο πυλό πουλάει το praktiker σε κομματια (αν θυμαμαι καλα τον αφηνες μονο να στεγνωσει) και μεχρι εδω που εχω διαβασει μου φενεται σαν η καλυτερη λυση..... επεισης αν ειναι χειροποιητη η κατασκευη θα φενεται ισως ακομα πιο φυσικο.... DΔενξερουμε ομως εαν ειναι τοξικος και κατλληλος για ενυδρειακη χρηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 21 Σεπτεμβρίου 2009 #28 Share 21 Σεπτεμβρίου 2009 νωπο πυλό πουλάει το praktiker σε κομματια (αν θυμαμαι καλα τον αφηνες μονο να στεγνωσει) και μεχρι εδω που εχω διαβασει μου φενεται σαν η καλυτερη λυση..... επεισης αν ειναι χειροποιητη η κατασκευη θα φενεται ισως ακομα πιο φυσικο.... Δέν κάνει μιάς και λιώνει μέσα στον νερό και παρόλο που δοκίμασα να τον ψήσω την δεύτερη φορά δέν πέτυχε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος