oas284 29 Απριλίου 2010 Author #76 Share 29 Απριλίου 2010 ρε παιδια τι εγινε? πλακα εκανα. ηρεμηστε. τι να πω και εγω που το χαρηκα 2 μερες και μου πεθανε. απλα το ειπα λιγο στο φλου.!!!!! ακου να το πεταγα ζωντανο... καλυτερα στη σχαρα............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 29 Απριλίου 2010 #77 Share 29 Απριλίου 2010 υπαρχουν πολλων ειδων ''χομπυστες-ζωοφιλοι'' τυποι και εμεις δεν ξερουμε ποτε κανει ο καθενας πλακα γιατι δεν ξερουμε την αντιλιψη του χιουμορ του καθε ενος.. λυπαμαι πραγματικα πολυ για το σαλαχι.. καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 29 Απριλίου 2010 #78 Share 29 Απριλίου 2010 ρε παιδια τι εγινε? πλακα εκανα. ηρεμηστε. τι να πω και εγω που το χαρηκα 2 μερες και μου πεθανε. απλα το ειπα λιγο στο φλου.!!!!! ακου να το πεταγα ζωντανο... καλυτερα στη σχαρα............ Όλα καλά ,καλή συνέχεια χωρίς άλλες απώλειες σου εύχομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 29 Απριλίου 2010 #79 Share 29 Απριλίου 2010 Κριμα για το σαλαχι σου αυτα συμβαινουν.Απο δω και περα σου ευχομαι να μην εχεις αλλες απωλειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oas284 30 Απριλίου 2010 Author #80 Share 30 Απριλίου 2010 κριμα το σαλαχι ηταν πανεμορφο. απο τοτε που το εβγαλα εχω γεμισει καφε αλγη στα τζαμια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oas284 6 Οκτωβρίου 2010 Author #81 Share 6 Οκτωβρίου 2010 Μετα απο πολυ καιρο ανεβαζω καινουργιες φωτο απο τα καινουργια αποκτηματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 6 Οκτωβρίου 2010 #82 Share 6 Οκτωβρίου 2010 Μετα απο πολυ καιρο ανεβαζω καινουργιες φωτο απο τα καινουργια αποκτηματα Να χαιρεσε τα καινουργια αποκτηματα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 7 Οκτωβρίου 2010 #83 Share 7 Οκτωβρίου 2010 Κοραλινη βλεπω το πισω τζαμι δεν εχει πιασει καθολου.Το καθαριζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oas284 27 Νοεμβρίου 2010 Author #84 Share 27 Νοεμβρίου 2010 Καινουργιο στησημο του βραχου για να εχει θεσης για πολλα κοραλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 27 Νοεμβρίου 2010 #85 Share 27 Νοεμβρίου 2010 ENA ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΟ!!!!!!!Πως το καταφερες κ το επιασες ρε φιλε ζωντανο κ το εβαλες στο ενυδρειο???Πως παει?Τι τρωει?Δωσε πληροφοριες!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 27 Νοεμβρίου 2010 #86 Share 27 Νοεμβρίου 2010 ENA ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΟ!!!!!!!Πως το καταφερες κ το επιασες ρε φιλε ζωντανο κ το εβαλες στο ενυδρειο???Πως παει?Τι τρωει?Δωσε πληροφοριες!!!!!!!! Ωρε κ μεγαλωσει κ γινει κανα κιλο....θα κανει μια σχαρα....με λαδολεμονο......πω πω πω....Τι ειναι?μαυρακι,μιξυνι η μπαφα?Δεν φαινεται καλα απο την φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oas284 27 Νοεμβρίου 2010 Author #87 Share 27 Νοεμβρίου 2010 Ωρε κ μεγαλωσει κ γινει κανα κιλο....θα κανει μια σχαρα....με λαδολεμονο......πω πω πω....Τι ειναι?μαυρακι,μιξυνι η μπαφα?Δεν φαινεται καλα απο την φωτο. Τι να πω και εγω ο κεφαλος τι ειναι εμενα μου τον εδωσε ο cgric γιατι μεγαλοσε πολυ και του δημιουργουσε προβλημα στο δικο του ενυδριο. παντως τρωει τα παντα μεχρι και στη αμμο τσιμπαει. εχει ορεξη το πουλακι μου!!!!! οταν παει στην σχαρα θα βγαλω και αναλογεσ φωτο!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 29 Νοεμβρίου 2010 #88 Share 29 Νοεμβρίου 2010 Πολυ προσοχη γιατι τα tie wrap με τον καιρο θα σπασουν.Οποτε μην βασιζεις την σταθεροτητα της κατασκευης σου σε αυτα γιατι θα εχεις ζημιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgrig1981 29 Νοεμβρίου 2010 #89 Share 29 Νοεμβρίου 2010 Πολυ προσοχη γιατι τα tie wrap με τον καιρο θα σπασουν.Οποτε μην βασιζεις την σταθεροτητα της κατασκευης σου σε αυτα γιατι θα εχεις ζημιες. σε εμένα πάντως έχει συμβεί το αντίθετο τα tie wrap έχουν αντέξει και έχει σπάσει όλοι η epoxy πάλι καλά που τα άφησα στη θέση τους και δεν τα έκοψα με το που στέγνωσε η κόλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος