Freeman 2 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 2 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) Να ο δικός μου είναι πολύ ζωηρός και του αρέσει να τρώει απο το χερι μου κάνοντας αλματα εξω απο το νερό.Τόν εχω περίπου 1χρόνο. Στιγμές χαλαρωσης!!! Το βράδυ ξεκουράζετε πάντα στο ίδιο μέρος πάνω απο το φίλτρο. <==ΔΕΙΤΕ ΤΟΔυστιχως 2 απο τα 3 Black neon που ειναι στο βιντεο δεν ζουν πια Περιμένω να δώ και άλους μονομάχους Έγινε επεξεργασία 2 Σεπτεμβρίου 2009 - Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 2 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 2 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=253022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 2 Σεπτεμβρίου 2009 #3 Share 2 Σεπτεμβρίου 2009 Nα ο δικος μου Τον εχω σε 60 λιτρα καθαρα με ανουμπιες,βαλισνεριες και 2 ριζες ΥΓ. Τη συγκεκριμενη φωτογραφια την κραταγα για την παρουσιαση αλλα δεν πειραζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 2 Σεπτεμβρίου 2009 Author #4 Share 2 Σεπτεμβρίου 2009 Nα ο δικος μου Τον εχω σε 60 λιτρα καθαρα με ανουμπιες,βαλισνεριες και 2 ριζες ΥΓ. Τη συγκεκριμενη φωτογραφια την κραταγα για την παρουσιαση αλλα δεν πειραζει Ο_ο Πολυ ομορφος σκετο κουκλι και σε μεγαλο ενυδρείο!! Πρέπει να είναι πολυ χαρούμενος με τα φυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 2 Σεπτεμβρίου 2009 #5 Share 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ο_ο Πολυ ομορφος σκετο κουκλι και σε μεγαλο ενυδρείο!! Πρέπει να είναι πολυ χαρούμενος με τα φυτα! Προσπαθησε να τον κανεις ετσι και θα ειναι πολυ ευχαριστημενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Σεπτεμβρίου 2009 #6 Share 2 Σεπτεμβρίου 2009 Nα ο δικος μου Τον εχω σε 60 λιτρα καθαρα με ανουμπιες,βαλισνεριες και 2 ριζες ΥΓ. Τη συγκεκριμενη φωτογραφια την κραταγα για την παρουσιαση αλλα δεν πειραζει Ομορφος και χαρουμενος φαινεται. Να τον χαιρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 2 Σεπτεμβρίου 2009 #7 Share 2 Σεπτεμβρίου 2009 .......Αυτος ειναι ο δικος μου....τεντωνεται σε μια πετρουλα....ζωηρος κ αχορταγος....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 2 Σεπτεμβρίου 2009 #8 Share 2 Σεπτεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 2 Σεπτεμβρίου 2009 #9 Share 2 Σεπτεμβρίου 2009 Γειτονα σου αρεσαι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 2 Σεπτεμβρίου 2009 #10 Share 2 Σεπτεμβρίου 2009 Tεζα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 2 Σεπτεμβρίου 2009 #11 Share 2 Σεπτεμβρίου 2009 Φιλε ο δικος σου ειναι ο crown????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 2 Σεπτεμβρίου 2009 #12 Share 2 Σεπτεμβρίου 2009 Φιλε ο δικος σου ειναι ο crown????? Ενας PRINCE λογικο δεν ειναι να ειχε εναν crown???? Αστειεύομαι Σταθη.....απλα σε οσα μαγαζια πηγα...δεν μου πηγαινε καρδια να παρω ετσι οπως τα ειχαν τα κακομοιρα...ταλαιποριμενα.... ...κ τελικα μπηκα σε ενα πετ σοπ το οποιο τον ειχε για βιτρινα σε ενα 20λιτρο με φιλτρακι κ ολα τα σεα.....επεμενα λιγο...τους εσπασα κ λιγο τα νευρα....τελικα μου τον πουλησανε.... Τι παιζει με τον crown???με πιανεις αδιαβαστο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 2 Σεπτεμβρίου 2009 #13 Share 2 Σεπτεμβρίου 2009 ειναι ειδος μονομαχου... νομιζω τον λενε ετσι λογο τον μυτερων αποληξεων της ουρας.... θα στα πει κ ο Σπυρος καλυτερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 3 Σεπτεμβρίου 2009 #14 Share 3 Σεπτεμβρίου 2009 ειναι ειδος μονομαχου... νομιζω τον λενε ετσι λογο τον μυτερων αποληξεων της ουρας.... θα στα πει κ ο Σπυρος καλυτερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 3 Σεπτεμβρίου 2009 #15 Share 3 Σεπτεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna pap 3 Σεπτεμβρίου 2009 #16 Share 3 Σεπτεμβρίου 2009 Nα ο δικος μου Τον εχω σε 60 λιτρα καθαρα με ανουμπιες,βαλισνεριες και 2 ριζες ΥΓ. Τη συγκεκριμενη φωτογραφια την κραταγα για την παρουσιαση αλλα δεν πειραζει πολυ ομορφο ειναι!και εχει και μεγαλο χωρο για να μπορει να κεινειται!μπραβο! !φαινεται πολυ χαρουμενος... ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 3 Σεπτεμβρίου 2009 #17 Share 3 Σεπτεμβρίου 2009 πολυ ομορφο ειναι!και εχει και μεγαλο χωρο για να μπορει να κεινειται!μπραβο! !φαινεται πολυ χαρουμενος... ... Eυχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna pap 3 Σεπτεμβρίου 2009 #18 Share 3 Σεπτεμβρίου 2009 Eυχαριστω τπτ...η αληθεια να λεγεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ko$ta$ 3 Σεπτεμβρίου 2009 #19 Share 3 Σεπτεμβρίου 2009 Να και ο δικός μου δεν είναι στο δικό του ενυδρείο είναι σε ένα 60 λιτρ. γεννηστρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 4 Σεπτεμβρίου 2009 #20 Share 4 Σεπτεμβρίου 2009 Ολοι ειναι κουκλοι να τους χαιρεστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros-DH 12 Απριλίου 2010 #21 Share 12 Απριλίου 2010 αυτος ειναι ο δικος μου ! μια βδομαδα τον εχω ! ειναι πολυ πειναλας !!ορμαει να φαει και τις ταμπλετες βυθου για τα σαλιγγαρια! αρκετα ''μαγκας'' την πρωτη μερα που ειδε τα σαλιγγαρια ορμαγε συνεχεια πανω τους και τα αναποδογυριζε, ταεριχνε απο τα τζαμια , αλλα πλεον το εχαψε οτι πρεπει να ζειση μαζι τους! οποτε ολα κοιλανε ομαλα στο ενυδρειο (60 λιτρα) μεχρι να ερθουν κιαλοι ''καινουριοι'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Απριλίου 2010 #22 Share 12 Απριλίου 2010 Crowntail ο μονομάχος σου. Πολύ όμορφος. Ρίχνε του μία-δυο φορές την εβδομάδα βιταμίνες. Φρόντισε να του δίνεις ποικιλία διατροφής και θα σε αποζημιώσει με τα χρώματα και την συμπεριφορά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 13 Απριλίου 2010 #23 Share 13 Απριλίου 2010 Το δικό μου καμάρι!!! Delta-tail!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 13 Απριλίου 2010 #24 Share 13 Απριλίου 2010 Crown Tail Plakat Οταν τον αγορασα Τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 13 Απριλίου 2010 #25 Share 13 Απριλίου 2010 Πολύ σούπερ ο δικός σου Panos1990!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος