Manoskap 1 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 1 Σεπτεμβρίου 2009 Θα ήθελα εάν κάποιος πραγματικά γνωρίζει να μου πει με ποια φυτά συζουν τα σεβερουμ χωρίς να καταλήξουν στο τέλος στο στομάχι τους...!! Προς το παρόν πάω πειραματιζοντας ποια δεν τρώνε αλλά κοστίζουν αρκετά τα φυτά για να τα δίνω τροφές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 1 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 1 Σεπτεμβρίου 2009 δοκιμασε ανουμπιες... πολυ σκληρο φυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 1 Σεπτεμβρίου 2009 Author #3 Share 1 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω 8 ρίζες και το μονο που καταφερνουν είναι να τρυπάνε κανένα φυλλαράκι... Οντως αντέχουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 1 Σεπτεμβρίου 2009 #4 Share 1 Σεπτεμβρίου 2009 δοκιμασε ανουμπιες... πολυ σκληρο φυτο... Οντως τουμπανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 1 Σεπτεμβρίου 2009 Author #5 Share 1 Σεπτεμβρίου 2009 Οι ανούμπιες βγάζουν και ανθό, σωστα;; Κανένα άλλο φυτο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniac 3 Σεπτεμβρίου 2009 #6 Share 3 Σεπτεμβρίου 2009 Οι ανούμπιες είναι σκληρο φυτό αλλά στην δική μου περίπτωση μόνο με αυτό είχαν κόλημα και αναγκάστηκα να τα βγάλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος