kwstas_original 18 Νοεμβρίου 2009 #401 Share 18 Νοεμβρίου 2009 Ευχομαι ολοψυχα μετα απο οοοοολα οσα εχεις περασει, το ενυδρειο σου να σου χαριζει μονο ωραιες στιγμες, γεματες υγεια και ζωντανια φιλε μου. Ψυχραιμια πανω απο ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Νοεμβρίου 2009 Author #402 Share 18 Νοεμβρίου 2009 Ευχομαι ολοψυχα μετα απο οοοοολα οσα εχεις περασει, το ενυδρειο σου να σου χαριζει μονο ωραιες στιγμες, γεματες υγεια και ζωντανια φιλε μου. Ψυχραιμια πανω απο ολα. Να'σαι καλα ρε Κωστα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigas 20 Νοεμβρίου 2009 #403 Share 20 Νοεμβρίου 2009 Φιλε Dias εχεις κανει τρομερη δουλεια και σου ευχομαι ο,τι καλύτερο απο δω και περα χωρις αλλες δυσκολιες.Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Νοεμβρίου 2009 Author #404 Share 28 Νοεμβρίου 2009 Τελικα το ενυδρειο ηταν γραφτο να γινει species.Frontosa,Compressiceps και julidochromis εδωσαν τη θεση τους στα tropheus.................. Με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω και φωτογραφιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 28 Νοεμβρίου 2009 #405 Share 28 Νοεμβρίου 2009 Αυτα ειναι...Περημενουμε φωτογραφιες απο τα Rock ψαρια σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Νοεμβρίου 2009 Author #406 Share 28 Νοεμβρίου 2009 Ο πληθυσμος αποτελειται απο δεκα tropheus Pemba,και 10 tropheus moori red. Oι φωτογραφιες πραγματικα πολυυυυυυυυυυυ δυσκολη δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Νοεμβρίου 2009 Author #407 Share 28 Νοεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 28 Νοεμβρίου 2009 #408 Share 28 Νοεμβρίου 2009 Πολύ ωραίο κύριε Στράτο, να το χαίρεστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Νοεμβρίου 2009 Author #409 Share 28 Νοεμβρίου 2009 Ξερω οτι απο ποιοτητα ουτε το βιντεο ουτε οι φωτογραφιες ειναι της προκοπης,αλλα ειναι πολυ διαολια αδερφακι μου.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 28 Νοεμβρίου 2009 #410 Share 28 Νοεμβρίου 2009 Aπαπαπαπαπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 28 Νοεμβρίου 2009 #411 Share 28 Νοεμβρίου 2009 Κουκλια... Πολυ κυνιγητο δεν πευτει ομως..?? Απο τις λιγες ωρες που ειναι μεσα εχουν αρχησει να χωριζονται σε κοπαδι η ακομα προσαρμωζονται..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Νοεμβρίου 2009 Author #412 Share 28 Νοεμβρίου 2009 Θελουν ακομα το χρονο τους............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 28 Νοεμβρίου 2009 #413 Share 28 Νοεμβρίου 2009 Πολύ δυνατά ψάρια , Ευστράτιε και πολύ καλή μουσική υπόκρουση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Νοεμβρίου 2009 Author #414 Share 29 Νοεμβρίου 2009 Πολύ δυνατά ψάρια , Ευστράτιε και πολύ καλή μουσική υπόκρουση Εχε το "Στην υγεια μας ρε παιδια",τραγουδουσε ο Μακροπουλος.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 29 Νοεμβρίου 2009 #415 Share 29 Νοεμβρίου 2009 Στο βιντεο μονο μπορουμε να καταλαβουμε οτι θα εχει πολυ ενδιαφερον το ενυδρειο Νομιζω οτι τωρα ειναι ο καταλληλος καιρος που πρεπει να στηθεις μπροστα του και να παρατηρεις. ΥΓ μου φαινεται οτι αυτο το στησιμο ειχες σκοπο απο την αρχη και μας δουλευες τοσο καιρο ΥΓ2 Που τα βρηκες τα ψαρια τελικα? ΥΓ3 ειναι ημιχρονο τωρα που γραφω, ο καγκουρας μολις εβγαλε τα πιστολια και πυροβολησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Νοεμβρίου 2009 Author #416 Share 29 Νοεμβρίου 2009 Στο βιντεο μονο μπορουμε να καταλαβουμε οτι θα εχει πολυ ενδιαφερον το ενυδρειο Νομιζω οτι τωρα ειναι ο καταλληλος καιρος που πρεπει να στηθεις μπροστα του και να παρατηρεις. ΥΓ μου φαινεται οτι αυτο το στησιμο ειχες σκοπο απο την αρχη και μας δουλευες τοσο καιρο ΥΓ2 Που τα βρηκες τα ψαρια τελικα? ΥΓ3 ειναι ημιχρονο τωρα που γραφω, ο καγκουρας μολις εβγαλε τα πιστολια και πυροβολησε Δεν θελω να πω απο δω απο που ειναι τα ψαρια,για ευνοητους λογους.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 30 Νοεμβρίου 2009 #417 Share 30 Νοεμβρίου 2009 Κάθε εμπόδιο για καλό τελικά!Πιστεύω πως νοιωθεις απόλυτα ικανοποιημένος με το ενυδρείο σου πλέον Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 30 Νοεμβρίου 2009 #418 Share 30 Νοεμβρίου 2009 Πόλυ ομορφα τα ψαρακια... τις πρωτες γεννες τις καπαρωνω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 1 Δεκεμβρίου 2009 #419 Share 1 Δεκεμβρίου 2009 βρήκες μου φαίνεται τα ψάρια που ταιριάζουν στο ενυδρείο σου Στράτο!! να τα χαίρεσαι φίλε και καλές γέννες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 1 Δεκεμβρίου 2009 #420 Share 1 Δεκεμβρίου 2009 Mπραβο βρε Στρατο!!! Κατα την γνωμη μου απο τα ωραιοτερα ενυδρεια Αφρικης που εχω δει.... για τα ψαρια δεν υπαρχει λογος να πω τπτ... ξερουμε οτι ειναι απο τα πιο ομορφα ψαρια της Αφρικης... και παλι Μπραβο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 1 Δεκεμβρίου 2009 #421 Share 1 Δεκεμβρίου 2009 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ! Μπράβο Στράτο, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ επιλογή ! Από το λίγο καιρό που έχω κι εγώ τα tropheus και συγκρίνοντας τα με άλλα αφρικάνικα που είχα, νομίζω ότι είναι μακράν πολύ πιο ενδιαφέροντα ψάρια σε συμπεριφορές, και έχουμε να δούμε πολλά ακόμη καθώς θα μεγαλώνουν! Επίσης τα λίτρα σου σε βοήθησαν να έχεις δύο φυλές κάτι που πολύ θα το ήθελα κι εγώ αλλά δυστυχώς δεν έχω χώρο. Πάντως, τα δικά είναι σαν να στήνονται για φωτογραφία τα άτιμα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 1 Δεκεμβρίου 2009 #422 Share 1 Δεκεμβρίου 2009 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ! Από το λίγο καιρό που έχω κι εγώ τα tropheus και συγκρίνοντας τα με άλλα αφρικάνικα που είχα, νομίζω ότι είναι μακράν πολύ πιο ενδιαφέροντα ψάρια σε συμπεριφορές, και έχουμε να δούμε πολλά ακόμη καθώς θα μεγαλώνουν! Ετσι ακριβως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Δεκεμβρίου 2009 Author #423 Share 1 Δεκεμβρίου 2009 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ! Μπράβο Στράτο, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ επιλογή ! Από το λίγο καιρό που έχω κι εγώ τα tropheus και συγκρίνοντας τα με άλλα αφρικάνικα που είχα, νομίζω ότι είναι μακράν πολύ πιο ενδιαφέροντα ψάρια σε συμπεριφορές, και έχουμε να δούμε πολλά ακόμη καθώς θα μεγαλώνουν! Επίσης τα λίτρα σου σε βοήθησαν να έχεις δύο φυλές κάτι που πολύ θα το ήθελα κι εγώ αλλά δυστυχώς δεν έχω χώρο. Πάντως, τα δικά είναι σαν να στήνονται για φωτογραφία τα άτιμα ! Aντρεα,πραγματικα απο αποψη συμπεριφορων,ειναι αλλα ψαρια.Και πραγματικα λογω των λιτρων,χαιρομαι την εκρηκτικοτητα τους,και τα παιχνιδια τους σε ολο το ενυδρειο. Το μονο που με σκαει,ειναι οτι τα ατιμα δεν καθονται να τα βγαλω μια φωτογραφια της προκοπης........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 1 Δεκεμβρίου 2009 #424 Share 1 Δεκεμβρίου 2009 Aντρεα,πραγματικα απο αποψη συμπεριφορων,ειναι αλλα ψαρια.Και πραγματικα λογω των λιτρων,χαιρομαι την εκρηκτικοτητα τους,και τα παιχνιδια τους σε ολο το ενυδρειο. Το μονο που με σκαει,ειναι οτι τα ατιμα δεν καθονται να τα βγαλω μια φωτογραφια της προκοπης........... Εσένα γιατί,τα απολαμβάνεις live!Εμεις δεν μπορούμε να τα χαρούμε Και πάλι να σου ζήσουν Στράτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Δεκεμβρίου 2009 Author #425 Share 1 Δεκεμβρίου 2009 Εσένα γιατί,τα απολαμβάνεις live!Εμεις δεν μπορούμε να τα χαρούμε Και πάλι να σου ζήσουν Στράτο Το σπιτι το ξερεις............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts