Koing Koing 15 Οκτωβρίου 2009 #301 Share 15 Οκτωβρίου 2009 Οντως ειναι σωστο Βιοτοπικο και πιστευω πως ειναι υποδειγμα Tanganyika... Κ.Στρατο αποψη μου ειναι να βγουν τα φυτα... Ισως τωρα που τα ψαρια ειναι μικρα και δεν εχουν τα ωραια τους τα χρωματα, με τα φυτα δινει μια ζωντανια... Αλλα αν πραγματικα θελουμε ενα Βιοτοπικο ενυδριο Tanganyika δεν πρεπει να εχουμε ουτε ενα φυτο.... Αληθεια εκεινος ο Σπογκος της Tanganyika ειναι απιθανο να ερθει στην ελλαδα..?? Συνεχισε να δινεις το σωστο παραδειγμα Κ.Στρατο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 15 Οκτωβρίου 2009 #302 Share 15 Οκτωβρίου 2009 Οντως ειναι σωστο Βιοτοπικο και πιστευω πως ειναι υποδειγμα Tanganyika... Κ.Στρατο αποψη μου ειναι να βγουν τα φυτα... Ισως τωρα που τα ψαρια ειναι μικρα και δεν εχουν τα ωραια τους τα χρωματα, με τα φυτα δινει μια ζωντανια... Αλλα αν πραγματικα θελουμε ενα Βιοτοπικο ενυδριο Tanganyika δεν πρεπει να εχουμε ουτε ενα φυτο.... Αληθεια εκεινος ο Σπογκος της Tanganyika ειναι απιθανο να ερθει στην ελλαδα..?? Συνεχισε να δινεις το σωστο παραδειγμα Κ.Στρατο... Kοιταω και εγω για τον σπογκο και για τα καβουρια μηπως και φερουμε απο εξωτερικο αν βρω μαγαζι αναλαμβανω εγω να τα παραγκιλο και να σας τα φερω αθηνα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Οκτωβρίου 2009 Author #303 Share 15 Οκτωβρίου 2009 O σπογγος ειναι malawi.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 16 Οκτωβρίου 2009 #304 Share 16 Οκτωβρίου 2009 (edited) Μπραβο συνεχισε την καλη δουλεια Τα αλλα φυτα εκτος απο τις valisneries θεωρουνται βιοτοπικα; Έγινε επεξεργασία 16 Οκτωβρίου 2009 - vag0s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Οκτωβρίου 2009 Author #305 Share 16 Οκτωβρίου 2009 Μπραβο συνεχισε την καλη δουλεια Τα αλλα φυτα εκτος απο τις valisneries θεωρουνται βιοτοπικα; Oχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 16 Οκτωβρίου 2009 #306 Share 16 Οκτωβρίου 2009 Oχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Οκτωβρίου 2009 Author #307 Share 17 Οκτωβρίου 2009 Kι ενα βιντεακι............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 17 Οκτωβρίου 2009 #308 Share 17 Οκτωβρίου 2009 Πολυ ωραια ψαρια (τα brichandi ιδιως). Σαν πολυ ησυχια δεν εχει? Στις "καλησπερες" ειναι ακομα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Οκτωβρίου 2009 Author #309 Share 17 Οκτωβρίου 2009 Πολυ ωραια ψαρια (τα brichandi ιδιως). Σαν πολυ ησυχια δεν εχει? Στις "καλησπερες" ειναι ακομα? Οχι ρε Σπυρο,ειναι μεγαλο το ενυδρειο,κυκλοφορουν ολα μαζι,πεφτει κανα κηνυγητο,αλλα εχουν ολα τη μερια τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 17 Οκτωβρίου 2009 #310 Share 17 Οκτωβρίου 2009 πραγματικά πολύ ωραίο, συγχαρητήρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Νοεμβρίου 2009 Author #311 Share 2 Νοεμβρίου 2009 Καποιες σημερινες φωτογραφιες,με την αλγη να εχει αρχισει να κανει την εμφανιση της,κανοντας το ενυδρειο να φαινεται πιο φυσικο......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 2 Νοεμβρίου 2009 #312 Share 2 Νοεμβρίου 2009 Οντως πολυ πιο αληθινο Με τι τραβηξες τις photo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 2 Νοεμβρίου 2009 #313 Share 2 Νοεμβρίου 2009 Μήπως έχεις κυανοβακτήριο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Νοεμβρίου 2009 Author #314 Share 2 Νοεμβρίου 2009 Μήπως έχεις κυανοβακτήριο? Λες για την πρασιναδα στην αμμο; Δε μοιαζει με κυανοβακτηριδιο Γιωργο,με αλγη μοιαζει,και μαλιστα την τσιμπολογουν ηδη......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Νοεμβρίου 2009 Author #315 Share 2 Νοεμβρίου 2009 Οντως πολυ πιο αληθινο Με τι τραβηξες τις photo? Οι φωτογραφιες ειναι τραβηγμενες με ενα Nokia 5800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 2 Νοεμβρίου 2009 #316 Share 2 Νοεμβρίου 2009 Ομορφο... Τα Julidochromis σου μου εχουν κλεψει την καρδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 2 Νοεμβρίου 2009 #317 Share 2 Νοεμβρίου 2009 Ωραίες φώτο,αλλά απο κοντά είναι ακόμη καλύτερο Την επόμενη φορά σήκωσε καμμιά φώτο απο τα ψάρια που έκλεψαν την δική μου καρδιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Νοεμβρίου 2009 Author #318 Share 2 Νοεμβρίου 2009 Ωραίες φώτο,αλλά απο κοντά είναι ακόμη καλύτερο Την επόμενη φορά σήκωσε καμμιά φώτο απο τα ψάρια που έκλεψαν την δική μου καρδιά... Αν εννοεις εκεινα τα στρογγυλα πολυχρωμα,αποκλειται Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 2 Νοεμβρίου 2009 #319 Share 2 Νοεμβρίου 2009 Αν εννοεις εκεινα τα στρογγυλα πολυχρωμα,αποκλειται Μίλησα για την δική μου καρδιά..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2 Νοεμβρίου 2009 #320 Share 2 Νοεμβρίου 2009 Ωραίες οι φωτό ,βάλε και καμμιά πανοραμική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEME_SOS 3 Νοεμβρίου 2009 #321 Share 3 Νοεμβρίου 2009 Πολύ όμορφες φωτό Στρατό. Με το φυτά πως τα πάνε τα ψαριά; τσιμπολογάνε που και πού η περνάνε απαρατήρητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Νοεμβρίου 2009 Author #322 Share 3 Νοεμβρίου 2009 Πολύ όμορφες φωτό Στρατό. Με το φυτά πως τα πάνε τα ψαριά; τσιμπολογάνε που και πού η περνάνε απαρατήρητα; Μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα με τα φυτα.Εχουν περασει απαρατηρητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 3 Νοεμβρίου 2009 #323 Share 3 Νοεμβρίου 2009 Αυτο ΔΕΝ ειναι αλγη!! Εισαι απατεωνας!!! Μην τον πιστευεται!!! Ειναι photoshop!!! Και καταγγελλω δημοσια ΜΑΥΡΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ γνωστου κινητου!!!! Υ.Γ. Κανε μια συνολική αναφορα στα ψαρια που εχουν μπει μεχρι τωρα μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Νοεμβρίου 2009 Author #324 Share 3 Νοεμβρίου 2009 Αυτο ΔΕΝ ειναι αλγη!! Εισαι απατεωνας!!! Μην τον πιστευεται!!! Ειναι photoshop!!! Και καταγγελλω δημοσια ΜΑΥΡΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ γνωστου κινητου!!!! Υ.Γ. Κανε μια συνολική αναφορα στα ψαρια που εχουν μπει μεχρι τωρα μεσα... Αυτη τη στιγμη τον πληθυσμο αποτελουν: 4 Frontoza(θα μπει αλλη μια)-Δεν ξερω ακομη φυλο 2 brichardi-ζευγαρι 3 Cypricromis-Θα μπουν αλλα 6 1 Julido Marlieri(Θυληκο)-Θα μπει αλλο ενα αντιθετου φυλου 1 Νeolamprologus tetracanthus αρσενικο-Θα μπει αλλο ενα αντιθετου φυλου 2 Comprecisseps gold-Δεν ξερω ακομη αν ειναι ζευγαρι 2 μικρα Featherfins-Mαλλον Cyathopharynx Link to comment Share on other sites More sharing options...
georot1981 3 Νοεμβρίου 2009 #325 Share 3 Νοεμβρίου 2009 (edited) φοβερο το ενυδρειο σαε κυριε στρατο... Έγινε επεξεργασία 3 Νοεμβρίου 2009 - georot1981 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts