sarevock 8 Οκτωβρίου 2009 #251 Share 8 Οκτωβρίου 2009 Πολυ ωραίο φαίνεται Στράτο περιμένω κι άλλες φώτο!!! Εύγε!!! ...έμπλεξες με τις "ψωναρες" ε? (φροντοζες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Οκτωβρίου 2009 Author #252 Share 8 Οκτωβρίου 2009 (edited) Πολυ ωραίο φαίνεται Στράτο περιμένω κι άλλες φώτο!!! Εύγε!!! ...έμπλεξες με τις "ψωναρες" ε? (φροντοζες) Φιλε μου Τριανταφυλλε,ειναι απο τα ξεχωριστα ψαρια της Tanganyika.Δεν γινεται να μην κολλησεις με αυτα. Σκεφτομαι επισης την τετραδα να την κανω πενταδα,κι οταν αρχισω να ξεχωριζω φυλα,θα πραξω αναλογως............ Έγινε επεξεργασία 8 Οκτωβρίου 2009 - Dias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 8 Οκτωβρίου 2009 #253 Share 8 Οκτωβρίου 2009 Ωραια τα καρουμπαλοψαρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 8 Οκτωβρίου 2009 #254 Share 8 Οκτωβρίου 2009 Στράτο Burundi είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 8 Οκτωβρίου 2009 #255 Share 8 Οκτωβρίου 2009 Φιλε Στρατο, Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου... οι φροντοζες του δωσαν πολυ χρωμα και ομορφια!! δεν περιμενα να δω τετοιο συνδιασμο, φροντοζες - Brichardi... Μηπως θα υπαρχει προβλημα μελλοντικα?? Ξερω οτι τα Brichardi δεν ειναι "ησυχα" ψαρια.. αλλα απο ενα σημειο και μετα, οι Φροντοζες θα εχουν μεγαλωσει αρκετα, και ισως υπαρξει προβλημα... εχει δοκιμασει κανεις αλλος αυτο τον συνδιασμο?? Προσωπικα περα απο αυτο τον προβληματισμο μου αρεσει παρα πολυ.... και λεω οτι μου εδωσες και ιδεα για το δικο μου ενυδρειο.... Ευχομαι να τα χαιρεσαι για πολυυυυυυ καιρο.... και οπως ειπε ο Σπυρος να γινουν φαλαινες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Οκτωβρίου 2009 Author #256 Share 8 Οκτωβρίου 2009 Στράτο Burundi είναι? Για Burundi τις βλεπω,αλλα δεν μπορω να πω με σιγουρια ακομη.Να μεγαλωσουν λιγο ακομα.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Οκτωβρίου 2009 Author #257 Share 8 Οκτωβρίου 2009 Φιλε Στρατο, Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου... οι φροντοζες του δωσαν πολυ χρωμα και ομορφια!! δεν περιμενα να δω τετοιο συνδιασμο, φροντοζες - Brichardi... Μηπως θα υπαρχει προβλημα μελλοντικα?? Ξερω οτι τα Brichardi δεν ειναι "ησυχα" ψαρια.. αλλα απο ενα σημειο και μετα, οι Φροντοζες θα εχουν μεγαλωσει αρκετα, και ισως υπαρξει προβλημα... εχει δοκιμασει κανεις αλλος αυτο τον συνδιασμο?? Προσωπικα περα απο αυτο τον προβληματισμο μου αρεσει παρα πολυ.... και λεω οτι μου εδωσες και ιδεα για το δικο μου ενυδρειο.... Ευχομαι να τα χαιρεσαι για πολυυυυυυ καιρο.... και οπως ειπε ο Σπυρος να γινουν φαλαινες... Τι εννοεις;Να πειραξουν τα brichardi τις φροντοζες η το αντιστροφο; Οτι και να ειναι τα brichardi μακρια απο τη φωλια τους δεν προκαλουν προβληματα.....αλλα απο την αλλη ολα ειναι σχετικα............. Απο την αλλη Σταθη να σου πω οτι προσπαθω να στησω βιοτοπο,οσο πιο καλα μπορω,αν καταλαβαινεις τι εννοω........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 8 Οκτωβρίου 2009 #258 Share 8 Οκτωβρίου 2009 Εννοω οτι μολις μεγαλωσουν οι Φροντοζες και μιας και ειναι αριστοι θυρευτες τα brichardi θα εχουν προβλημα.... καταλαβαινο την σκεψη σου Στρατο και την Στηριζω, γιατι οπως ειπα μου δωσες ιδεα και για το δικο μου ενυδρειο... απλα με προβληματιζει μονο αυτο το γεγονος... απο την αλλη στην Αφρικη δεν ειναι τπτ σιγουρο... αν δεν δοκιμασεις δεν μπορεις να ξερεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χάρης 9 Οκτωβρίου 2009 #259 Share 9 Οκτωβρίου 2009 Καταπληκτικά ψάρια σε ένα υπέροχο ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 9 Οκτωβρίου 2009 #260 Share 9 Οκτωβρίου 2009 φοβερα χρωματα ακξομα και σε τετοια ηληκια και εγω ανυσηχω λιγο εδω που τα λεμε με τα brichardi αλλα εχω δει κε κατι brichardi σκετα θηρια (15 εκ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Οκτωβρίου 2009 Author #261 Share 9 Οκτωβρίου 2009 (edited) φοβερα χρωματα ακξομα και σε τετοια ηληκια και εγω ανυσηχω λιγο εδω που τα λεμε με τα brichardi αλλα εχω δει κε κατι brichardi σκετα θηρια (15 εκ) Έγινε επεξεργασία 9 Οκτωβρίου 2009 - Dias Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 10 Οκτωβρίου 2009 #262 Share 10 Οκτωβρίου 2009 (edited) Ειδα τις αγγελιες για αυτα που ζητας... τι ακριβως ειναι??? Εδω θα τα βάλεις?? Υ.Γ. Βαλε και καλβους για σπασιμο στο Σταθη!! Έγινε επεξεργασία 10 Οκτωβρίου 2009 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Οκτωβρίου 2009 Author #263 Share 10 Οκτωβρίου 2009 Ειδα τις αγγελιες για αυτα που ζητας... τι ακριβως ειναι??? Εδω θα τα βάλεις?? Υ.Γ. Βαλε και καλβους για σπασιμο στο Σταθη!! Οχι δεν θα τα βαλω στο φορουμ......στο ενυδρειο μου θα τα βαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 10 Οκτωβρίου 2009 #264 Share 10 Οκτωβρίου 2009 Οχι δεν θα τα βαλω στο φορουμ......στο ενυδρειο μου θα τα βαλω Ουτε μια μικρη τος φωτογραφια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Οκτωβρίου 2009 Author #265 Share 10 Οκτωβρίου 2009 Αδιαβαστος εισαι............. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=28216 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 10 Οκτωβρίου 2009 #266 Share 10 Οκτωβρίου 2009 Αυτη ειναι απο μοντελο που ποζαρε για τις αναγκες προωθησης ου ειδους!! Εμεις θαλουμε απο τα δικα σου.... οπως εβαλες απο τα καρουμπαλοψαρα!! (κωστη-φοβερη λεξη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Οκτωβρίου 2009 Author #267 Share 10 Οκτωβρίου 2009 Το θεμα ειναι κατα ποσο ευκολο ειναι να βρεθουν. Τα κανει καποιος μεγαλεμπορος η μαγαζι εισαγωγη; Θα δειξει.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 10 Οκτωβρίου 2009 #268 Share 10 Οκτωβρίου 2009 Πολυ καλη ιδεα Στρατο... Απο την στιγμη που εχεις τα λιτρα και την ορεξη θα κανεις ενα τελειο Βιοτοπικο Tanganyika.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Οκτωβρίου 2009 Author #269 Share 10 Οκτωβρίου 2009 Καποιες ακομα προσθηκες,και λιγο χαλαρωτικο πρασινο............................. Εκτος απο το αρσενικο cyprichromis leptosoma,προς το παρων υπαρχουν και δυο θυληκα,τα οποια ειναι αδυνατον να τα φωτογραφησω................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 10 Οκτωβρίου 2009 #270 Share 10 Οκτωβρίου 2009 (edited) Πολυ ομορφο Εχεις πιασει το νοημα edit. Οι καλβοι πραγματικα τα σπανε Έγινε επεξεργασία 10 Οκτωβρίου 2009 - vag0s Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 10 Οκτωβρίου 2009 #271 Share 10 Οκτωβρίου 2009 (edited) Πολυ ωραιο. Τωρα μετα το "χαλαρωτικο πρασινο των φυτων" δεν μενει παρα να παρεις και οσμωση για το ενυδρειο Ααα αν θελεις μπορεις να βαλεις και διοξειδιο για τα φυτα. Κατεβαζει και το πεχα Έγινε επεξεργασία 10 Οκτωβρίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Οκτωβρίου 2009 Author #272 Share 10 Οκτωβρίου 2009 Πολυ ωραιο. Τωρα μετα το "χαλαρωτικο πρασινο των φυτων" δεν μενει παρα να παρεις και οσμωση για το ενυδρειο Ααα αν θελεις μπορεις να βαλεις και διοξειδιο για τα φυτα. Κατεβαζει και το πεχα Εχω εχω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 10 Οκτωβρίου 2009 #273 Share 10 Οκτωβρίου 2009 πολυ καλο , και ναι οι καλβοι τα σπανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Οκτωβρίου 2009 Author #274 Share 10 Οκτωβρίου 2009 Να ευχαριστησω το ΣΤΑΜΑΤΗ και Χρηστο(Pan) για τα φυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 10 Οκτωβρίου 2009 #275 Share 10 Οκτωβρίου 2009 Υπέροχοι και οι κάλβοι Στράτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts