delta66 2 Οκτωβρίου 2009 #176 Share 2 Οκτωβρίου 2009 Ούτε άνθρωπος Μη το λες Γιατι στο 9 ζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Οκτωβρίου 2009 Author #177 Share 2 Οκτωβρίου 2009 Μη το λες Γιατι στο 9 ζει? Ζουνε ψαρια που εχουν αντερααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 2 Οκτωβρίου 2009 #178 Share 2 Οκτωβρίου 2009 (edited) Ζουνε ψαρια που εχουν αντερααααααα Το ιδιο και στο 3,5 ρεεεεεεεεεε Για ανθρωπους λεγαμε με τον Σωκρατες Έγινε επεξεργασία 2 Οκτωβρίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Οκτωβρίου 2009 Author #179 Share 2 Οκτωβρίου 2009 Στρατο χωρις να θελω να γινομαι κουραστικος σε θεμα που αναλυθηκε..... Νομιζω πως με τα ψαρια που σκεφτεσαι να βαλεις και με τετοιο στησμημο (δλδ μεγαλο υψος) υπαρχει μεγαλος κινδυνος να φυγει καμια πετρα..... Σταθη,οι πετρες πατανε καλα στον πατο.Απο πανω θα πεσει η αμμος,που θα γινει περιπου στους δεκα ποντους σε παχος.Αυτοματως σταθεροποιουνται οι κατω πετρες,και γινονται σαν βαση,σαν θεμελιο για τις απο πανω. Οσο και να σκαψουν τα ψαρια,οι πετρες δεν προκειται να πανε πουθενα. Μονο αν αρχισουν να τις κουτουλανε για να τις πεταξουν κατω θα πεσουν...................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 2 Οκτωβρίου 2009 #180 Share 2 Οκτωβρίου 2009 Αυριο πρωι,ανακατευω το χαρμανι αραγωνιτης-αμμος και προχωρω. Κυριακη βαφτισια Bφτίσια χωρις κόσμο γίνεται?? Μοναχοφάη,όλα τα καλά τα κάνεις μόνος σου..... Πολύ καλό Στρατο,άντε με το καλό να το προχωρήσεις γρήγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Οκτωβρίου 2009 Author #181 Share 3 Οκτωβρίου 2009 Bφτίσια χωρις κόσμο γίνεται?? Μοναχοφάη,όλα τα καλά τα κάνεις μόνος σου..... Πολύ καλό Στρατο,άντε με το καλό να το προχωρήσεις γρήγορα Δημητρη η διαθεση ειναι που μετραει πανω απ'ολα,και οπως γνωριζεις λογω δουλειας,δεν ειμαι και στα καλυτερα μου.................. Θα δουμε.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Οκτωβρίου 2009 Author #182 Share 3 Οκτωβρίου 2009 Εγινε και η τοποθετηση της αμμου................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 3 Οκτωβρίου 2009 #183 Share 3 Οκτωβρίου 2009 Δημητρη η διαθεση ειναι που μετραει πανω απ'ολα,και οπως γνωριζεις λογω δουλειας,δεν ειμαι και στα καλυτερα μου.................. Θα δουμε.......... το ξέρω Στράτο,απλά σε πείραζα.¨Ολα θα πάνε καλύτερα! Πάντως στα ντάουν σου και ρίχνουμε τόσο γέλιο... Εγινε και η τοποθετηση της αμμου................. Δεν θα πώ και πάλι πόσο ωραίο είναι.....Απορώ πως κρατιέσαι ακόμη και δεν το γεμίζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 3 Οκτωβρίου 2009 #184 Share 3 Οκτωβρίου 2009 Γεμισε τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Οκτωβρίου 2009 Author #185 Share 3 Οκτωβρίου 2009 Περιμενω επιθεωρηση απο τα ανωτερα κλιμακια. Παντως χρειαζεται να καταβρεξω τις πετρες για να απλωθει η αμμος και να στερεωθουν καλα οι πετρες. Μαλλον αργοτερα..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 3 Οκτωβρίου 2009 #186 Share 3 Οκτωβρίου 2009 (edited) το ξέρω Στράτο,απλά σε πείραζα.¨Ολα θα πάνε καλύτερα! Πάντως στα ντάουν σου και ρίχνουμε τόσο γέλιο... Δεν θα πώ και πάλι πόσο ωραίο είναι.....Απορώ πως κρατιέσαι ακόμη και δεν το γεμίζεις Ετοιμο είναι ,ΝΕΡΟ ,ΝΕΡΟ http://www.youtube.com/watch?v=xuYChbw3uUM Εξω απο την πλάκα περίμενε ακόμα λίγο. Έγινε επεξεργασία 3 Οκτωβρίου 2009 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Οκτωβρίου 2009 Author #187 Share 3 Οκτωβρίου 2009 Ετοιμο είναι ,ΝΕΡΟ ,ΝΕΡΟ http://www.youtube.com/watch?v=xuYChbw3uUM Σε λιγο θα βαλω νερακι................κουραστηκα μωρε...... Εξ'αλλου περιμενω να τελειωσει και το παιχνιδι Λεβαδειακος-Ολυμπιακος. Σε καποιον ειπα οτι θα ερθει 0-4,και μεχρι στιγμης ειμαστε 0-3.................... Αντωνακη για να δουμε,θα βγω αληθινος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Οκτωβρίου 2009 Author #188 Share 3 Οκτωβρίου 2009 Εξω απο την πλάκα περίμενε ακόμα λίγο. Σιγα να μην περιμενω............ Ηδη εχω βαλει 20 ποντους νερο για να κατσει η αμμος,και αυριο πρωι το υπολοιπο γεμισμα,και θα επακολουθησουν φωτογραφιες........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 3 Οκτωβρίου 2009 #189 Share 3 Οκτωβρίου 2009 (edited) ..Σε καποιον ειπα οτι θα ερθει 0-4,και μεχρι στιγμης ειμαστε 0-3.................... Over και διπλο να'ναι και οτι να'ναι ΥΓ Και εχω μια φαγουρα στην πλατηηηηηη Έγινε επεξεργασία 3 Οκτωβρίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Οκτωβρίου 2009 Author #190 Share 4 Οκτωβρίου 2009 Επιτελους ησυχασααααααααα Το ενυδρειο γεμισε,σχεδον καθαρισε,αφου η αμμος ευτυχως ηταν πολυ πιο καθαρη απ'οτι περιμενα. Ρυθμιστηκαν οι σταθμες,και το ενυδρειο πλεον τρεχει,περιμενοντας οπως κι εγω τους πρωτους κατοικους. Να ευχαριστησω δημοσια για μια ακομη φορα τους φιλους Nindal,Panosk(Πανος),Νικο και Σωκρατη που επιτελους εκαναν πραγματικοτητα αυτο το ενυδρειο,και εμενα χαρουμενο. Και λιγες ακομα φωτογραφιες απο το γεμισμα................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Οκτωβρίου 2009 Author #191 Share 4 Οκτωβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Οκτωβρίου 2009 Author #192 Share 4 Οκτωβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 4 Οκτωβρίου 2009 #193 Share 4 Οκτωβρίου 2009 Ερωτηση.... Πως θα κανεις τις αλλαγες?? Το έχεις σκεφτει??? Εχω ακουσει οτι οσοι έχουν ενυδρεια με πολλα.... παρα πολλα λίτρα βαζουν κατευθειαν το νερο απο τη βρυσση στο ενυδρειο απλα έχουν τοποθετήσει πριν την απαραιτητη ποσοτητα αντιχλωρίου. Εσυ με πιο τροπο θα το κανεις?? Ρωταω γιατι επειδη σκεφτομαι ακομα μεγαλυτερο ενυδρειο, όπως ηδη γνωριζεις, και θελω ιδεες. Οχι τοσο για το ph ή το χλωριο, αλλα ειναι και η θερμοκρασια στη μεση ειδικα τωρα το χειμωνα. Βέβαια.... ισως ετσι θα έχεις γεννες... αλλα για πες μας??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 4 Οκτωβρίου 2009 #194 Share 4 Οκτωβρίου 2009 Τι κατοικοι θα μπουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 4 Οκτωβρίου 2009 #195 Share 4 Οκτωβρίου 2009 Καλοριζικο και απο εδω μεσα ρε φιλε!!! Αντε και με τους κατοικους του να σουλατσαρουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 4 Οκτωβρίου 2009 #196 Share 4 Οκτωβρίου 2009 περιμενουμε και φωτο απο κατοικους οταν τους βαλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 4 Οκτωβρίου 2009 #197 Share 4 Οκτωβρίου 2009 Πολλά συγχαρητήρια, το ενυδρείο σου και ο τρόπος που το στήνεις αποτελεί πρότυπο για ένα επιτυχημένο αφρικανικό σύστημα και ένας πολύ καλός οδηγός για εμάς τους αρχάριους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 4 Οκτωβρίου 2009 #198 Share 4 Οκτωβρίου 2009 Στράτο απλά καταπληκτικό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 4 Οκτωβρίου 2009 #199 Share 4 Οκτωβρίου 2009 ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ !!!!! Περιμένουμε τα ψάρια Θα το μπολιάσεις ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Οκτωβρίου 2009 Author #200 Share 4 Οκτωβρίου 2009 (edited) ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ !!!!! Περιμένουμε τα ψάρια Θα το μπολιάσεις ???Ενοειται..... Ευχαριστω Αντρεα............ Έγινε επεξεργασία 4 Οκτωβρίου 2009 - Dias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts