olimpiakakias 28 Αυγούστου 2009 #1 Share 28 Αυγούστου 2009 http://melevsreef.com/vodka_dosing.html περιττο να σας πω πως οταν το ειδα εμεινα μ*****ς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostasfdg 29 Αυγούστου 2009 #2 Share 29 Αυγούστου 2009 Πάρη αρκετά παλιά αυτή η μέθοδος!Έχει δοκιμαστεί μάλιστα και απο Έλληνες χομπύστες με πολύ καλά αποτελέσματα , θέλει όμως σεβασμό και προσοχή ! Vodka 1 Vodka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 29 Αυγούστου 2009 #3 Share 29 Αυγούστου 2009 Πάρη αρκετά παλιά αυτή η μέθοδος!Έχει δοκιμαστεί μάλιστα και απο Έλληνες χομπύστες με πολύ καλά αποτελέσματα , θέλει όμως σεβασμό και προσοχή ! Vodka 1 Vodka 2 Oπως επισης και η μαυρη ζαχαρη. Ολα αυτα θελουν την απαιτουμενη προσοχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 29 Αυγούστου 2009 #4 Share 29 Αυγούστου 2009 έχεις κάποια προβλήματα με τα νιτρικά ή φωσφορικά σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 29 Αυγούστου 2009 Author #5 Share 29 Αυγούστου 2009 οχι , δεν εχω θαλασσινο αυτο τον καιρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 29 Αυγούστου 2009 #6 Share 29 Αυγούστου 2009 δεν υπάρχει πάντος άλλο λόγος δεν βοηθάει στο χρώμα η στην ανάπτυξη,απλά μειώνει τα νιτρικα και τα φωσφορικα με αποτέλεσμα ενα καλύτερο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 30 Αυγούστου 2009 #7 Share 30 Αυγούστου 2009 δεν υπάρχει πάντος άλλο λόγος δεν βοηθάει στο χρώμα η στην ανάπτυξη,απλά μειώνει τα νιτρικα και τα φωσφορικα με αποτέλεσμα ενα καλύτερο ενυδρείο. η μείωση των νιτρικών – φωσφορικών είναι ένας λόγος για καλύτερα χρώματα και ανάπτυξη στα κοράλλια ακόμα η βότκα είναι τροφή για βακτήρια και αυτά με τη σειρά τους τροφή για κοράλλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΖΗΣΗΣ 31 Αυγούστου 2009 #8 Share 31 Αυγούστου 2009 Όπως είπε και Kostasfdg έχει δοκιμαστή και δοκιμάζεται από Έλληνες χομπύστες εδώ και καιρό τώρα με καλά αποτελέσματα!!! Αλλά όμως είναι μια μέθοδος για έμπυρους χομπύστες και για καλά στρωμένα ενυδρεία,και δεν δοκιμάζουμε την μέθοδο πότε όταν έχουμε μέσα στο ενυδρείο μαλακά κοράλλια γιατί θα τα χάσουμε σίγουρα. Η συγκεκριμένη μέθοδος έχει εξελιχτεί και προχωρήσει ακόμα παραπάνω γίνεται ακόμα και μονοκαλλιέργεια βακτηριών για καλύτερα αποτελέσματα. Βοηθάει στα χρώματα τον κοραλλιών και θα μπορούσαμε να το παρομοιάσουμε με το Zeovit του φτωχού Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΖΗΣΗΣ 31 Αυγούστου 2009 #9 Share 31 Αυγούστου 2009 http://glassbox-design.com/2008/achieved-t...xperimentation/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 31 Αυγούστου 2009 #10 Share 31 Αυγούστου 2009 Ζήση ούτως η άλλως γινεται μονοκαλλιέργεια βακτηριών με τη χρήση της βοτκας για αυτό πολλοί την αναμιγνύουν με λίγη ζάχαρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Αυγούστου 2009 #11 Share 31 Αυγούστου 2009 (edited) Να ρωτησω κι εγω,γινεται μονο με βοτκα,η και με καποιο αλλο οινοπνευματωδες; Παιζει ρολο ο βαθμος αλκοολ; Μπορει να αποχωρησα απο το αλατι,θελω ομως να μαθαινω...................... Έγινε επεξεργασία 31 Αυγούστου 2009 - Dias Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 31 Αυγούστου 2009 #12 Share 31 Αυγούστου 2009 από τη βότκα το χρήσιμο είναι η αιθανολη που περιέχει , δεν εχει μονο η βοτκα – θα μου πεις – υποψιάζομαι ότι η βότκα δεν περιέχει άλλα – χρώματα και αρώματα – για αυτό τη προτιμάμε ετσι λεει και εδώ The reason vodka is used in comparison to other spirits such as whiskey, gin, or brandy is that vodka is more pure in composition than most other spirits because of its process of distillation. Other spirits are brewed with additives that enhance flavor. Vodka is not. από το http://reefkeeping.com/issues/2008-08/nftt/index.php έχεις δει διαφορές στο ποσοστό της αλκοόλης από μάρκα σε μάρκα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostasfdg 1 Σεπτεμβρίου 2009 #13 Share 1 Σεπτεμβρίου 2009 Αν δεν κάνω λάθος όλες οι βότκες του εμπορίου είναι 40 βαθμών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 1 Σεπτεμβρίου 2009 #14 Share 1 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχουν και 50άρες που τις πίνεις και γίνεσαι αεροπλάνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukowski 1 Σεπτεμβρίου 2009 #15 Share 1 Σεπτεμβρίου 2009 Τα βακτήρια που βοηθά η vodka ν' αναπτυχθούν είναι τα nitrobacter/nitrosomonas ή κάποια άλλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 2 Σεπτεμβρίου 2009 #16 Share 2 Σεπτεμβρίου 2009 Εκτός από αυτά δεν ξέρουμε κάποια άλλα.Επίσης εκτός απο 50ρες υπάρχουν και 80ρες.Οπότε προσοχή γιατί ανάλογα με τη έχουμε να κάνουμε ρυθμίζουμε και την δόση.Επίσης κάτι αρκετά βασικό είναι το Kh το οποίο πρέπει να είναι 6,5-8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος