kostaszoidos 17 Δεκεμβρίου 2011 #226 Share 17 Δεκεμβρίου 2011 Η γιαγιά ζει τις τελευταίες της στιγμές και με τρεμάμενη φωνή λέει στην αγαπημένη εγγονή της: - Παιδάκι μου σε σένα αφήνω όλη μου τη γη, με τα σπίτια, τα ζώα, τα δέντρα και 27.000.000μετρητά, μόνο υποσχέσου μου ότι θα τα φροντίζεις κάθε μέρα .... - Βεβαίως γιαγιούλα μου, μα .... που είναι όλα αυτά ? - Στο Farmville στο Facebook .... να και το password :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 17 Δεκεμβρίου 2011 #227 Share 17 Δεκεμβρίου 2011 Η γιαγιά ζει τις τελευταίες της στιγμές και με τρεμάμενη φωνή λέει στην αγαπημένη εγγονή της: - Παιδάκι μου σε σένα αφήνω όλη μου τη γη, με τα σπίτια, τα ζώα, τα δέντρα και 27.000.000μετρητά, μόνο υποσχέσου μου ότι θα τα φροντίζεις κάθε μέρα .... - Βεβαίως γιαγιούλα μου, μα .... που είναι όλα αυτά ? - Στο Farmville στο Facebook .... να και το password :bigemo_harabe_net-66: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 17 Δεκεμβρίου 2011 #228 Share 17 Δεκεμβρίου 2011 Μπαίνει ένας ληστής σε μία τράπεζα και φωνάζει: - ΛΗΣΤΕΙΑ!! Μέσα στην αναμπουμπούλα και τον χαμό του πέφτει η μάσκα. Σκύβει, την πιάνει, την ξαναφοράει. Πλησιάζει τον πρώτο που βλέπει μπροστά του και τον ρωτάει: - Λέγε ρε! Είδες καθόλου το πρόσωπό μου; - Τί να σας πώ κύριε ληστά... Λίγο τα μάτια σας... ΜΠΑΜ, τον πυροβολεί. Πάει στον παραπέρα: - Εσύ είδες τίποτε; - Ε... Λίγο το προσωπάκι σας! ΜΠΑΜ, τον σκοτώνει κι αυτόν. Πάει και στην 3η και της λέει: - Εσύ δεν νομίζω να είδες τίποτε, ε; - Εγώ σας ορκίζομαι δεν είδα τίποτε, η γυναίκα μου όμως εδώ δίπλα τα είδε όλα! :bigemo_harabe_net-163: Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 23 Δεκεμβρίου 2011 #229 Share 23 Δεκεμβρίου 2011 Ο Αρμένης και ο Εβραίος Ένας Αρμένης πηγαίνει σε έναν Εβραίο που πουλά στηθόδεσμους και ρωτά αν έχει σε μαύρο χρώμα το XL. Ο Εβραίος αρχίζει να του εξηγεί πόσο σπάνιο είναι αυτό που του ζητά και στο τέλος του λέει. «Ναι, υπάρχει, αλλά είναι ακριβ...ούτσικο θα σου κοστίσει 50 ΕΥΡΩ». Ο Αρμένης δέχεται, αγοράζει 25 κομμάτια και φεύγει ενώ ο πονηρός Εβραίος τρίβει τα χέρια του. Σε λίγες μέρες εμφανίζεται πάλι ο Αρμένης στο μαγαζί και ζητά το ίδιο πράγμα. -Α, του λέει ο Εβραίος, «τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ με τους προμηθευτές μου κι έτσι αυτή τη φορά θα τα πληρώσεις προς 60 ΕΥΡΩ». Ο Αρμένης παίρνει 30 τεμάχια και φεύγει τραγουδώντας, ενώ του Εβραίου γελάνε και τα μουστάκια του. Σε μία εβδομάδα εμφανίζεται πάλι ο Αρμένης, αλλά Ο Εβραίος ζητά 70 ΕΥΡΩ για κάθε στηθόδεσμο γιατί δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο τα πράγματα με τους προμηθευτές του. Ο Αρμένης, σκέφτεται για λίγο και στην συνέχεια αγοράζει όλα τα αποθηκευμένα, πληρώνει και πάει να φύγει, οπότε ο Εβραίος, τον ρωτά: -Πες μου να χαρείς, τόσους στηθόδεσμους τί τους κάνεις; Και η απάντηση του Αρμένη: -Τα κόβω στη μέση και τα πουλώ προς 100 ΕΥΡΩ το κομμάτι για σκουφάκια σε Εβραίους!t Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 28 Δεκεμβρίου 2011 #230 Share 28 Δεκεμβρίου 2011 ειναι ενας Ιταλος , ενας Γερμανος και ενας Ελληνας ...... Και λενε ...... Παλι εμεις ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 28 Δεκεμβρίου 2011 #231 Share 28 Δεκεμβρίου 2011 Tι θα γίνει αν φύγουν όλοι οι μαύροι από την Αφρική;;; BLACK OUT! Τι τρώνε οι κανίβαλοι όταν κάνουν νηστεία;;; Ψαράδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 28 Δεκεμβρίου 2011 #232 Share 28 Δεκεμβρίου 2011 Tι θα γίνει αν φύγουν όλοι οι μαύροι από την Αφρική;;; BLACK OUT! Τι τρώνε οι κανίβαλοι όταν κάνουν νηστεία;;; Ψαράδες! και αγροτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 29 Δεκεμβρίου 2011 #233 Share 29 Δεκεμβρίου 2011 και αγροτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
panstelios22 31 Δεκεμβρίου 2011 #234 Share 31 Δεκεμβρίου 2011 Τι τρώνε οι κανίβαλοι όταν κάνουν νηστεία;;; Ψαράδες! Και vegetarian... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAZERAKIS 31 Δεκεμβρίου 2011 #235 Share 31 Δεκεμβρίου 2011 :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: poly kalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
panstelios22 7 Φεβρουαρίου 2012 #236 Share 7 Φεβρουαρίου 2012 Ο πατέρας με τον γιο στην παραλία. Μπαμπά, μπαμπα τι είναι αυτό μέσα στην θάλασσα? Επιδεικτικά ο πατέρας, ΥΠΕΡΩΚΕΑΝΙΟ παιδί μου. Πως γράφετε μπαμπά? Τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον είναι πλοίο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 12 Φεβρουαρίου 2012 #237 Share 12 Φεβρουαρίου 2012 (edited) Τι σχίζει ο μπαμπάς και βγαίνει τέτοιο υπέροχο γέλιο; Το χαράτσι! Έγινε επεξεργασία 12 Φεβρουαρίου 2012 - GXSARA Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 12 Δεκεμβρίου 2012 #238 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 Έχει έρθει ο Obama στην Ελλάδα και τον πήγε ο Παπανδρέου στην Ακρόπολη. ********************************************************************************************* Mod edit Ανεπίτρεπτο λεξιλόγιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 12 Δεκεμβρίου 2012 #239 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 Προσέχουμε το λεξιλόγιο, άσχετα αν πρόκειται για ανένδοτο ή όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 21 Δεκεμβρίου 2012 #240 Share 21 Δεκεμβρίου 2012 -Γιε μου που πας;; -Μάνα θα πάω να σφάξω ένα δράκο. -το μπουφάν σου πάρε. -Αμάν ρε μάνα!!! Αμάν!!! Αη Γιώργης, 282μ.Χ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος