paris_athens 27 Αυγούστου 2009 #1 Share 27 Αυγούστου 2009 σημερα εχασα την μια guppina μου ξαφνικα......να ξεκινησω απο την αρχη ομως! ενυδρειο 50 λιτρα καθαρα 65μικτα.....με φιλτρο πλατης με μπλε σφουγγαρι και 2 λιτρα siporax τρεχει απο αρχες ιουλιου και ειναι μπολιασμενο απο αλλο ενυδρειο μου. nh3/nh4 0 no3 5 no2 - ph 7.2 kh 6 gh 10 μετρησεις απο υγρα τεστ jbl σημερα.... στο ενυδρειο εχω 2 θηλυκα και ενα αρσενικο και ενα apple snail μεγαλο. γυρνοντας απο διακοπες ειδα το ενα θηλυκο φουσκομενο ετοιμο για γεννα. μετα απο δυο μερες βρηκα 3 μικρα να γυρναν μεσα στο ενυδρειο. την επομενη μερα ηταν ακομα φουσκωμενη και ανασαινε γρηγορα. την τριτη μερα απεβιωσε δυστυχος και ηταν ακομα φουσκωμενη...... τι να φταιει???? μηπως εγινε κατι στην γεννα??? 3 μικρα εβγαλε μονο.....και πεθανε!!! αλατι δεν προσθετω στο ενυδρειο....μηπως να ξεκινησω??? θα τα βοηθησει σε τιποτα εκτος απο ασθενειες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 27 Αυγούστου 2009 #2 Share 27 Αυγούστου 2009 τι τα ταιζεις? οι μετρησεις ειναι πριν ή μετα τη γεννα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris_athens 28 Αυγούστου 2009 Author #3 Share 28 Αυγούστου 2009 ταιζω τριμμενο flakes της τετρα που λεει οτι ειναι για guppy. οι μετρησεις ειναι σημερινες. γεννα ειχα πριν 4 μερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 28 Αυγούστου 2009 #4 Share 28 Αυγούστου 2009 Πολλες φορες μετα απο γεννα εχουμε τετοιες περιπτωσεις χωρις να υπαρχει αρρωστια. Μπορει να ειχε κι αλλα μωρακια και να μην καταφερε να τα γεννησει, σιγουρα θα εκανε περισσοτερα αλλα φαγωθηκαν απο τα υπολοιπα ενηλικα ψαρακια σου. Μπορει να ειχε γεννησει πολλες φορες το εν λογω ψαρακι και να "κλαταρε" Προσεχε λιγο την συμπεριφορα των υπολοιπων ψαριων σου και αν δεις κατι περιεργο πες μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 28 Αυγούστου 2009 #5 Share 28 Αυγούστου 2009 σωστα!! καλου κακου, βρες και βαλε στην επιφανεια κερατοφυλλο να κρυβονται τα μωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris_athens 29 Αυγούστου 2009 Author #6 Share 29 Αυγούστου 2009 στην επιφανεια εχω foul κερατοφυλλο μονο και μονο για αυτο...... τα ψαρια τα εχω πολυ λιγο καιρο και σε εμενα δεν ειχαν ξαναγεννησει! υπαρχει περιπτωση να εχει ξαναγεννησει η θυληκια στο pet shop??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος