Mitrizakis Nikos 20 Οκτωβρίου 2009 #176 Share 20 Οκτωβρίου 2009 Με τον καιρό που θα ποιασει κοραλινη ο βραχος, τα τζαμια κ.λ.π. θα παρεις λιγο χρώμα! Έχε λιγη υπομονή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 20 Οκτωβρίου 2009 #177 Share 20 Οκτωβρίου 2009 ειναι πραγματικα πολυ ομορφο κοραλι............................... σημερα παντως σε 3 μαγαζια πηγα και πουθενα δεν βρηκα......... αυτη ηταν η xenia που ειχα......παει........... θα ηθελα και να μου προτεινετε καποιο κοραλι να δωσει χρωμα στο ενυδρειο γιατι νομιζω οτι στερουμαι απο χρωμα.......... αν κανεις υπομονη λιγο καιρο θα σου χαρισω ενα κομματι xenia ομοια με της φωτο.εχω βαλει βραχακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 20 Οκτωβρίου 2009 Author #178 Share 20 Οκτωβρίου 2009 σοβαρα?????????? ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 20 Οκτωβρίου 2009 #179 Share 20 Οκτωβρίου 2009 σοβαρα?????????? ευχαριστω πολυ! σιγα το πραγμα απλα να περιμένεις να πιασει ενα frag.τα λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 20 Οκτωβρίου 2009 Author #180 Share 20 Οκτωβρίου 2009 ok....ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 22 Οκτωβρίου 2009 Author #181 Share 22 Οκτωβρίου 2009 προχθες παρελαβα ενα δωρακι απο εναν ξαδερφο....... 1 domino damsel 1 true percula!!! τα 2 ψαρακια ειναι μαζι καιρο και μου ειπε οτι δεν θα εχω προβλημα μιας και το domino ειναι πολυ ηρεμο(το συγκεκριμενο)και επειδη του τα εφερε πελατης που δεν τα ηθελε ειπε να μην τα αφησει στο μαγαζι και που τα εφερε..... τα εβαλα μεσα και αν και στρεσαρισμενα δειχνουν πολυ καλα!!!!! οριστε και ενα βιντεο που εφτιαξα!!!!! επισης εχθες προσθεσα και 2 κοραλια...... εχω βιντεο πριν τα κοραλια και μετα δειτε και πειτε μου τις αποψεις σας!!!! http://www.youtube.com/watch?v=W1qKQt00IlE Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 22 Οκτωβρίου 2009 Author #182 Share 22 Οκτωβρίου 2009 Sarcophyton tenuispiculatum ιδιαιτερα ομορφο...ειναι καταλληλο για μενα???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 22 Οκτωβρίου 2009 #183 Share 22 Οκτωβρίου 2009 (edited) Όλα καλά φαίνονται στα βίντεο απλά πολύ χαμηλή ροή νομίζω ότι έχεις. Μετά για το Sarcophyton tenuispiculatum είναι για σένα κατάλληλο απλά να έχεις στο νου σου ότι μεγαλώνει αρκετά και ίσως σου δημιουργεί πρόβλημα αργότερα. Δες και αυτό για περισσότερες πληροφορίες. http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...ew&iden=498 Έγινε επεξεργασία 22 Οκτωβρίου 2009 - salamander Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 22 Οκτωβρίου 2009 #184 Share 22 Οκτωβρίου 2009 Όμορφο το ενυδρειάκι σου... Αυτό που σου λεει ο ορεστης για τι ροή δεν μπορώ να το διακρίνω... Κοιταξέ το όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 22 Οκτωβρίου 2009 Author #185 Share 22 Οκτωβρίου 2009 απο ροη εχω εναν κυκλοφοριτη στην πισω αριστερα γωνια και την εξοδο του ενως φιλτρου στην δεξια! το δευτερο φιλτρο το εχω βαλει ψηλα και κανει αναταραξη στο νερο/...... τι αλλο προτεινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 22 Οκτωβρίου 2009 #186 Share 22 Οκτωβρίου 2009 ο κυκλοφορητης σου ποσα λιτρα ειναι? Δεν ειναι turbelle ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 22 Οκτωβρίου 2009 #187 Share 22 Οκτωβρίου 2009 (edited) Sarcophyton tenuispiculatum ιδιαιτερα ομορφο...ειναι καταλληλο για μενα???????? Ξεχνας μου φαινεται. Αφου για το σαρκοφυτο εχεις ξαναρωτησει εδω Για εμενα ειναι μικρο το ενυδρειο για ενα τετοιο κοραλι που μεγαλωνει,τσιμπαει τα τριγυρω κοραλια και ριχνει πολυ πραμα απο χημικα στο ενυδρειο. Έγινε επεξεργασία 22 Οκτωβρίου 2009 - ΑΚΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 22 Οκτωβρίου 2009 Author #188 Share 22 Οκτωβρίου 2009 εχεις δικιο ακη...το ειχα ξεχασει!!!μαλλον το αποκλειω........... ισως να μην τοποθετησω κατι αλλο ειναι ενταξει μου φενεται/// Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 22 Οκτωβρίου 2009 Author #189 Share 22 Οκτωβρίου 2009 ο κυκλοφορητης σου ποσα λιτρα ειναι? Δεν ειναι turbelle ε? αυτος ειναι ο κυκλοφορητης http://www.aquariumguys.com/aquaclear20.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 22 Οκτωβρίου 2009 Author #190 Share 22 Οκτωβρίου 2009 αυτο ειναι το ενα φιλτρο http://www.charterhouse-aquatics.co.uk/cat...ter-p-2802.html και αυτο το αλλο http://www.aquaristic.net/tetratec-in-400-...ter.html?lang=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 22 Οκτωβρίου 2009 #191 Share 22 Οκτωβρίου 2009 (edited) Προσοχη στα φιλτρα και κυκλοφοριτες με βεντουζες.Στο θαλασσινο νερο καποια στιγμη σκληραινουν οι βεντουζες,πεφτουν,γυρνας σπιτι και βλεπεις ενα ενυδρειο αμμοθυελλα Έγινε επεξεργασία 22 Οκτωβρίου 2009 - ΑΚΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 22 Οκτωβρίου 2009 Author #192 Share 22 Οκτωβρίου 2009 τι???????????????? αυτο ουτε που μου ειχε περασει απο το μυαλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα το εχω στα υποψην................... λεσ να χρειαστω περισσοτερη ροη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 22 Οκτωβρίου 2009 #193 Share 22 Οκτωβρίου 2009 Την εχω παθει και εχω μαθει Αυτη τη στιγμη εισαι χονδρικα το νερο του ενυδρειου σου χ20-25. Λιγο ακομα ισως χρειαστεις,αλλα ολα σχετικα ειναι.Αν το νερο κυκλοφορει παντου,χωρις σημεια με στασιμο νερο τοτε μπορει να εισαι οκ.Λιγη παραπανω κυκλοφορια ομως δεν βλαπτει.(Αρκει να μην χτυπαει απευθειας πανω στα κοραλια).Ισως καποια στιγμη αλλαξεις καποιον απο τους κυκλοφοριτες με βεντουζες που εχεις με καποιον με μαγνητη (tunze,hydor coralia κλ) και αυξηθει λιγο η ροη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 22 Οκτωβρίου 2009 Author #194 Share 22 Οκτωβρίου 2009 οποτε το αφηνω ετσι προς το παρον μιας και εχω την εντυπωση πως υπαρχει παντου κινηση και με την πρωτη ευκαιρια κοιταω για κατι δυνατοτερο με μαγνητη...... καμια αλλη παρατηρηση απο το video?????? εγω νομιζω οτι ειμαι σε καλο δρομο αλλα.....η εμπειρια μιλαει εδω,οχι εγω!!! οποτε ακουω και μαθαινω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 22 Οκτωβρίου 2009 #195 Share 22 Οκτωβρίου 2009 Η ροή ειναι ένα πολυσύνθετο θεμα και δεν ειναι ευκολο να φτιαχτει με μερικά Post. υπάρχει ενα άρθρο που θα σε βοηθήσει μαζί με τις συμβουλές που σου έδωσε ο Ακης. Εχε στο νου σου οτι τα παντα εξαρτώνται απο τους οργανισμους που συντηρούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 22 Οκτωβρίου 2009 Author #196 Share 22 Οκτωβρίου 2009 κυκλοφορια του νερου παντου υπαρχει.......σε καποια σημεια αρκετη σε αλλα οχι και τοσο μεγαλη.....αλλα παντου......ισως σε καποια φαση να προσθεσω μια κοραλια σαν ενυσχυση αλλα δεν εντοπιζω σημεια ανευ κυκλοφοριας........... με την κοραλλινη τι παιζει.....? δεν εχει εμφανιστει πουθενα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 23 Οκτωβρίου 2009 #197 Share 23 Οκτωβρίου 2009 Η κοραλίνη θελει , χρόνο σωστές τιμές, αρκετό Mg και φως... Σιγά σιγά θα έρθει και η σειρά της Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 23 Οκτωβρίου 2009 Author #198 Share 23 Οκτωβρίου 2009 Εδω που τα λεμε μαγνισιο και ασβεστιο ειναι λιγο ψηλα. 1400 450-500 αντιστοιχα, Κατα τα αλλα ειμαι πολυ ενταξει no2 0 no3 15 kh 8-9 ph 8,2 αλατοτητα στο1,024 ,αμμωνια και φοσφωρος μηδενικα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 23 Οκτωβρίου 2009 #199 Share 23 Οκτωβρίου 2009 Το KH γιατι το γραφεις 8-9.Ειναι 2 τιμες με μεγαλη διαφορα.Αν εχεις 9 πρεπει να αρχισει να κατεβαινει ή με τον καιρο (καταναλωση απο κοραλια)ή με τις αλλαγες νερου.Μην ριχνεις προσθετα για ca,mg και kh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 23 Οκτωβρίου 2009 Author #200 Share 23 Οκτωβρίου 2009 ειναι 8,5!!!!γιαυτο! προσθετα για τα υπολοιπα δεν εχω ριξει ακομα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος