olimpiakakias 24 Αυγούστου 2009 #1 Share 24 Αυγούστου 2009 ενδιαφερον αλλα στην αρχη μου φαινετε σαν μονταζ? μαλλον η ιδεα μου θα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 24 Αυγούστου 2009 #2 Share 24 Αυγούστου 2009 ενα τετοιο χελι να εχεις κ εναν μετασχηματιστη κ θα δουλευει μονο του το ενυδρειο! το βιντεακι ομως ειναι συντομο κ δεν μπορω να καταλαβω πολλα.. δεν νομιζω να ειναι μονταζ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 25 Αυγούστου 2009 #3 Share 25 Αυγούστου 2009 ενδιαφερον αλλα στην αρχη μου φαινετε σαν μονταζ? μαλλον η ιδεα μου θα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 25 Αυγούστου 2009 #4 Share 25 Αυγούστου 2009 δεν ειναι μονταζ το ειχα δει και γω σε ενα ντοκιμαντερ αλλα δεν μπορω να θυμιθω που..... υπαρχει και βιντεο με ανακοντα αν θυμαμαι καλα που εφαγε ενα κροκοδιλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 25 Αυγούστου 2009 #5 Share 25 Αυγούστου 2009 Στη βίντεο προταγωνιστουσε η JLO??? Αυτο το έχω δει κι εγω!!! Ανακοντα 1 λεγεται!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 25 Αυγούστου 2009 #6 Share 25 Αυγούστου 2009 ενα τετοιο χελι να εχεις κ εναν μετασχηματιστη κ θα δουλευει μονο του το ενυδρειο! το βιντεακι ομως ειναι συντομο κ δεν μπορω να καταλαβω πολλα.. δεν νομιζω να ειναι μονταζ... Κατι λες ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 25 Αυγούστου 2009 #7 Share 25 Αυγούστου 2009 Κατι λες ε? το ειχα δει αυτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 25 Αυγούστου 2009 #8 Share 25 Αυγούστου 2009 Κατι λες ε? Νομιζω το ενυδρειο δεν ειναι καταλληλο για αυτο το ψαρι. Δεν έχει το καταλληλο aquascape και ουτε καν μπορει να γυρισει. Νομιζω πως θα πρεπει να το βαλουν σε μεγαλυτερο ενυσρειο και αυτο να μου το δδωσουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος