maik78 11 Ιανουαρίου 2010 Author #51 Share 11 Ιανουαρίου 2010 Στην πρωτη ευκαιρια γινεται καθαρισμος των κυκλοφορητων.Τωρα για τα νιτρικα μετραω 10 αλλα συντομα θα μπει και chaeto στο sump. To στοκαρισμα θα συνεχιστει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 27 Απριλίου 2010 Author #52 Share 27 Απριλίου 2010 Καλησπερα στην παρεα.Επιτελους αγορασα την ψηφιακη φωτογραφικη και ειπα να την δοκιμασω.Παραθετω φωτο απο το ενυδρειο μου.Η μηχανη ειναι η canon ixus 200is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 27 Απριλίου 2010 #53 Share 27 Απριλίου 2010 Ομορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 28 Απριλίου 2010 Author #54 Share 28 Απριλίου 2010 Λιγες ακομα φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 28 Απριλίου 2010 #55 Share 28 Απριλίου 2010 Το τελευταιο ειναι brain?Γιατι ειναι ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 29 Απριλίου 2010 Author #56 Share 29 Απριλίου 2010 Το τελευταιο ειναι brain?Γιατι ειναι ετσι? Shymphyllia sp ειναι.Η φωτογραφια δεν ειναι καλα εστιασμενη.Παραθετω μια καλυτερη και μια απο την Trachyphyllia.Kαι οι δυο ειναι τραβηγμενες με digital micro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 29 Απριλίου 2010 #57 Share 29 Απριλίου 2010 είναι πολύ όμορφα και φαίνονται σε πολύ καλή κατάσταση , φτού τους !, να τα χαίρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 29 Απριλίου 2010 Author #58 Share 29 Απριλίου 2010 είναι πολύ όμορφα και φαίνονται σε πολύ καλή κατάσταση , φτού τους !, να τα χαίρεσαι salTasos ευχαριστω για τις ευχες.Με την ευκαιρια να σας παραθεσω και τις χθεσινες μετρησεις οι οποιες ειναι NO3 2,5 MG 1230 KH 8,2 PO4 0 SG 1026 NO2 0 NH3/NH4 0 Ca 420 PH 8.2 και να επισυναψω και μερικες ακομα φωτογραφιες. Με την σειρα των φωτο φαινονται τα ακολουθα κοραλλια (Sun coral,Favia sp,Eyphyllia sp και το κρεββατι του κλοουν μια Alveopora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Απριλίου 2010 #59 Share 29 Απριλίου 2010 ωραιος τα εχεις σε πολυ καλη κατασταση τα κοραλια σου! κ οι τιμες σου ειναι πολυ καλες επισης συνεχισε ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 30 Απριλίου 2010 Author #60 Share 30 Απριλίου 2010 Symphyllia sp,Sun coral.Μυριστικαν φαγητο.Σε λιγες μερες θα γινει αναβαθμιση εξοπλισμου για ακομα καλυτερες συνθηκες.Λιγο υπομονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolaos28 1 Μαίου 2010 #61 Share 1 Μαίου 2010 Μπραβο σου για το καλο σου γουστο....Αντε να αρχισω κι εγω να ξεκιναω το Lido σιγα σιγα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 3 Μαίου 2010 #62 Share 3 Μαίου 2010 Παρα πολυ ομορφα ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 5 Μαίου 2010 Author #63 Share 5 Μαίου 2010 Τελικα απο σημερα το aquascaping αλλαξε.Ο λογος ειναι οτι καποια κομματια βραχου επρεπε να ανεβουν απο το sump στο ενυδρειο για να ανοιξει και ο χωρος του sump.Προστεθηκε και zeovit reactor της korallen-zucht και θα ακολουθηθει το συστημα της εταιριας.Και καποιες φωτογραφιες με το καινουργιο aquascaping και φυσικα θα σας κραταω ενημερους για την πορεια του συστηματος μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 5 Μαίου 2010 Author #64 Share 5 Μαίου 2010 Μερικες ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 5 Μαίου 2010 #65 Share 5 Μαίου 2010 μια χαρά τα βλέπω καλή επιτυχία με το zeovit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 6 Μαίου 2010 #66 Share 6 Μαίου 2010 ομορφος ο naso Aυτο το γρασιδοειδης κατω αριστερα και πανω στους κυκλοφορητες τι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 7 Μαίου 2010 Author #67 Share 7 Μαίου 2010 Aυτο το γρασιδοειδης κατω αριστερα και πανω στους κυκλοφορητες τι ειναι? Αλγη ειναι αλλα αυτη εχει καθαριστει, με την ευκαιρια της ανακαταταξης του βραχου.Με την ευκαιρια να ρωτησω και κατι που παρατηρω εδω και καμια ωρα περιπου με τους δυο κλοουν.Ο ενας ειναι μεγαλυτερος απο τον αλλον στο μεγεθος.Τους βλεπω μαζι διπλα-διπλα στην alveopora στον βραχο και μια τσιμπανε στον βραχο σαν να θελουν να το καθαρισουν,μια ειναι μαζι και ακουμπανε με τις κοιλιες στον βραχο.Αυτο γινεται συνεχεια σε ενα συγκεκριμενο σημειο.Λογικα ειναι και ζευγαρι δηλαδη αρσενικο και θηλυκο.Ξερεις κανενας τιποτα τι παιζει?Καταφερα να βγαλω και δυο φωτογραφιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 7 Μαίου 2010 #68 Share 7 Μαίου 2010 μπορεί να τα <έπιασε > η άνοιξη καλή συνέχεια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 8 Μαίου 2010 #69 Share 8 Μαίου 2010 Καλη δυναμη! Γεννανε ευκολα τα clarki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 13 Μαίου 2010 #70 Share 13 Μαίου 2010 Αλγη ειναι αλλα αυτη εχει καθαριστει, με την ευκαιρια της ανακαταταξης του βραχου.Με την ευκαιρια να ρωτησω και κατι που παρατηρω εδω και καμια ωρα περιπου με τους δυο κλοουν.Ο ενας ειναι μεγαλυτερος απο τον αλλον στο μεγεθος.Τους βλεπω μαζι διπλα-διπλα στην alveopora στον βραχο και μια τσιμπανε στον βραχο σαν να θελουν να το καθαρισουν,μια ειναι μαζι και ακουμπανε με τις κοιλιες στον βραχο.Αυτο γινεται συνεχεια σε ενα συγκεκριμενο σημειο.Λογικα ειναι και ζευγαρι δηλαδη αρσενικο και θηλυκο.Ξερεις κανενας τιποτα τι παιζει?Καταφερα να βγαλω και δυο φωτογραφιες. μαλλων ειναι η "ανοιξη" καλη επιτυχία και να ρωτήσω αντιφωσφορο βαζεις???uv χρησιμοποιείς???με την άλγη που ΦΑΙΝΕΤΑΙ τι κάνεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 13 Μαίου 2010 Author #71 Share 13 Μαίου 2010 μαλλων ειναι η "ανοιξη" καλη επιτυχία και να ρωτήσω αντιφωσφορο βαζεις???uv χρησιμοποιείς???με την άλγη που ΦΑΙΝΕΤΑΙ τι κάνεις?? Αντιφωσφορο εβαζα μεχρι την προηγουμενη τριτη.Εχτες εκανα τις εβδομαδιεες μου μετρησεις και po4 μετρησα 0,0.Την uv την εχω κοψει πολλυ καιρο τωρα.Η αλγη ηταν πιο πολλυ και την καθαριζα οπου χρειαζοταν.Απο την περασμενη τριτη εφαρμοζω zeovit system.Οποτε οπως καταλαβαινεις τα παραπανω μου ειναι αχρηστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 14 Μαίου 2010 Author #72 Share 14 Μαίου 2010 Γεια σας.Σκεφτομαι να αγορασω ενα wave maker,για να προσφερω ακομα πιο καλες συνθηκες για τα ζωντανα μου.Μετα απο ψαξιμο εχω καταληξει να αγoρασω το red sea wave master pro.Aπο ενα ψαξιμο που εριξα με επεισε για αυτα που μπορει να προσφερει,αλλα εδω στην ελλαδα δεν το βρηκα σε καποιο μαγαζι.Μπορει να με βοηθεισει καποιος να μου πει αν το φερνουν στην ελλαδα και απο πιο μαγαζι?Ας ειναι και καποιο e-shop δεν με πειραζει.Αν δεν κανω τιποτα με αυτο τι αλλο μου προτεινετε να αγορασω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 14 Μαίου 2010 #73 Share 14 Μαίου 2010 Γεια σας.Σκεφτομαι να αγορασω ενα wave maker,για να προσφερω ακομα πιο καλες συνθηκες για τα ζωντανα μου.Μετα απο ψαξιμο εχω καταληξει να αγoρασω το red sea wave master pro.Aπο ενα ψαξιμο που εριξα με επεισε για αυτα που μπορει να προσφερει,αλλα εδω στην ελλαδα δεν το βρηκα σε καποιο μαγαζι.Μπορει να με βοηθεισει καποιος να μου πει αν το φερνουν στην ελλαδα και απο πιο μαγαζι?Ας ειναι και καποιο e-shop δεν με πειραζει.Αν δεν κανω τιποτα με αυτο τι αλλο μου προτεινετε να αγορασω? Vortech? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 15 Μαίου 2010 #74 Share 15 Μαίου 2010 Vortech? Η vortech ειναι μια καλη ιδεα αλλα προς το παρον δεν την εχω δει σε κανεναν μαγαζι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 15 Μαίου 2010 Author #75 Share 15 Μαίου 2010 Aμα αγορασω το multicontroler της tunze,μπορω να το δουλεψω με τις korallia που εχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος