ebenos 2 Ιουνίου 2013 #451 Share 2 Ιουνίου 2013 Σωστός!! Λέω να περιμένω λίγο να δω πως θα πάνε και να συνηθίσουν και λίγο το δικό μου φωτισμό. Αυτό είναι και το πιο φρόνιμο Μάκη! Να περιμένουμε μερικές μέρες να δούμε πως θα αντιδράσει το κάθε κοράλλι και μετά να το κολλήσουμε στην θέση του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 2 Ιουνίου 2013 Author #452 Share 2 Ιουνίου 2013 Τώρα με τα LED τα ξεκινάω από τον αραγωνιτη και σιγά-σιγά τα πάω στην τελική τους θέση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 2 Ιουνίου 2013 #453 Share 2 Ιουνίου 2013 Εγώ ΜΟΝΟ τις ακρόπορες τις βάζω αραγωνίτη για 2,3 μέρες να δω πως θα πάνε, να πάρουν και λίγο χρωματάκι και μετά τις τοποθετώ. Σε τ5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 2 Ιουνίου 2013 Author #454 Share 2 Ιουνίου 2013 Εγώ ΜΟΝΟ τις ακρόπορες τις βάζω αραγωνίτη για 2,3 μέρες να δω πως θα πάνε, να πάρουν και λίγο χρωματάκι και μετά τις τοποθετώ. Σε τ5. Εγώ θέλω να δω και την ανταπόκριση που θα έχουν και στην κυκλοφορία του νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 2 Ιουνίου 2013 #455 Share 2 Ιουνίου 2013 Εγώ θέλω να δω και την ανταπόκριση που θα έχουν και στην κυκλοφορία του νερού. Για τα δικά σου ή τα δικά μου μιλάς? Πάντως εγώ επειδή με την κυκλοφορία έχω πειραματιστεί πολύ, εκεί ακριβώς που τα βάζω τους αρέσει πολύ! Ουτε τα βαράει κατακούτελα ούτε να χαιδεύει... Επίσης ένα παράξενο πράγμα. Έχω 2 νησίδες. Στην δεξιά παρατηρώ καλύτερα χρώματα και ανάπτυξη απ'ότι στην αριστερή που θεωρητικά είναι πιο φωτεινή και με καλύτερη κυκλοφορία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Ιουνίου 2013 #456 Share 2 Ιουνίου 2013 Για τα δικά σου ή τα δικά μου μιλάς? Πάντως εγώ επειδή με την κυκλοφορία έχω πειραματιστεί πολύ, εκεί ακριβώς που τα βάζω τους αρέσει πολύ! Ουτε τα βαράει κατακούτελα ούτε να χαιδεύει... Επίσης ένα παράξενο πράγμα. Έχω 2 νησίδες. Στην δεξιά παρατηρώ καλύτερα χρώματα και ανάπτυξη απ'ότι στην αριστερή που θεωρητικά είναι πιο φωτεινή και με καλύτερη κυκλοφορία... ισχυει Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 3 Ιουνίου 2013 Author #457 Share 3 Ιουνίου 2013 Για τα δικά σου ή τα δικά μου μιλάς? Πάντως εγώ επειδή με την κυκλοφορία έχω πειραματιστεί πολύ, εκεί ακριβώς που τα βάζω τους αρέσει πολύ! Ουτε τα βαράει κατακούτελα ούτε να χαιδεύει... Επίσης ένα παράξενο πράγμα. Έχω 2 νησίδες. Στην δεξιά παρατηρώ καλύτερα χρώματα και ανάπτυξη απ'ότι στην αριστερή που θεωρητικά είναι πιο φωτεινή και με καλύτερη κυκλοφορία... Για τα δικά μου μιλάω,αν και πάνω-κάτω το ίδιο ισχύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 3 Ιουνίου 2013 #458 Share 3 Ιουνίου 2013 Τρέλανε μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 3 Ιουνίου 2013 #459 Share 3 Ιουνίου 2013 τα ανθιας τρωνε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 3 Ιουνίου 2013 Author #460 Share 3 Ιουνίου 2013 Τρέλανε μας! τα ανθιας τρωνε ? Κανονικά! Τα εχωωωωω,δεν θυμάμαι πόσο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 3 Ιουνίου 2013 #461 Share 3 Ιουνίου 2013 Φτου φτου φτου μακη!! Ολα πανεμορφα!η ψαροσυμμορια ειναι τελεια! Πολυ ομορφες επιλογες!....χαχα εσυ λες να μην ξερω βρε απο που τα πηρες τα κλοουν? Ο olivaceus ειναι κουκλος!ποσο καιρο τον εχεις τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 4 Ιουνίου 2013 #462 Share 4 Ιουνίου 2013 Πολύ όμορφα ζωντανά να τα χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 4 Ιουνίου 2013 #463 Share 4 Ιουνίου 2013 Μπράβο! Πολύ όμορφα! Ο γοβιός τι λέει? Στο έσκαψε όλο ή είναι συνετός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 4 Ιουνίου 2013 #464 Share 4 Ιουνίου 2013 Ποιο γκομπι είναι αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 6 Ιουνίου 2013 #465 Share 6 Ιουνίου 2013 Εμένα θα με πείτε από που μπορώ να βρω πίνακες του πικάσο....;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 23 Σεπτεμβρίου 2013 Author #466 Share 23 Σεπτεμβρίου 2013 Να ευχαριστήσω και δημοσίως τον Παναγιώτη Κ για τα κοραλακια. Να είσαι πάντα καλά φίλε! Με τις φωτογραφίες δεν το έχω καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 23 Σεπτεμβρίου 2013 #467 Share 23 Σεπτεμβρίου 2013 Mια χαρά φαίνονται μάκη! Εύχομαι να τα δείς δέντρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 23 Σεπτεμβρίου 2013 #468 Share 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μεγεια τα κοραλια μακη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 23 Σεπτεμβρίου 2013 #469 Share 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μεγειές μεγειές!Σιφώνι το detritus από τον αραγονίτη χτες φιλαράκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 23 Σεπτεμβρίου 2013 #470 Share 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μπράβο, πολύ ωραίο και τα ζωντανά σου πολύ όμορφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 29 Σεπτεμβρίου 2013 #471 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι πανέμορφο φίλε το ενυδρείο και να το χαίρεσαι. Για πες μας μας εντυπώσεις από την χρήση των biopellets ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 15 Οκτωβρίου 2013 Author #472 Share 15 Οκτωβρίου 2013 Αύριο περιμένω καμιά δεκαριά κοραλακια ακόμα. Από zoanthus μέχρι sps. Άρχισα να ρίχνω και το reef trace και από Πέμπτη παραλαμβάνω και το reef plus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Οκτωβρίου 2013 #473 Share 15 Οκτωβρίου 2013 μεγειες Maik οταν τελειωση η προσαρμογη ανεβασετα ψηλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Οκτωβρίου 2013 #474 Share 15 Οκτωβρίου 2013 τωρα που ριχνεις αμινοξεα πες μας θα δεις διαφορες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 15 Οκτωβρίου 2013 Author #475 Share 15 Οκτωβρίου 2013 μεγειες Maik οταν τελειωση η προσαρμογη ανεβασετα ψηλα Ευχαριστώ! Τα έχω κολλήσει ήδη στον βράχο.Είναι 1-2 μέρες αφού τα παρέλαβα. τωρα που ριχνεις αμινοξεα πες μας θα δεις διαφορες? Περιμένω λίγο ακόμα γιατί είναι λίγος ο χρόνος που τα ρίχνω. Θα έχετε την ανάλογη ενημέρωση. Στην hystrix πάντως διακρίνω περισσότερα από 5 καινούργια κλαδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος